📸: Ses Oliveres

Totnuvis.net us convida a descobrir 6 espais excepcionals per celebrar el vostre casament, garantint que el vostre dia sigui absolutament inoblidable. La planificació del casament mai ha estat tan fàcil, amb les nostres recomanacions.

Fer realitat el vostre somni de casament mai ha estat tan a prop. Trobeu el vostre espai!

               Masia el Folló, Tagamanent

A Masia el Folló, cada banquet és únic, creatiu i personalitzat segons el teu gust i el teu pressupost.

Estan especialitzats en bufets, la seva joia de la corona, oferint una cuina creativa i saludable adaptada a les teves preferències i recursos.

El petit racó de les lavandes, amb la vista panoràmica dels Cingles de Bertí, converteix el teu casament en una experiència inoblidable. L’espai es transforma màgicament a la posta del sol, oferint un lloc ideal per a gaudir de gintònics, música i ball sota les estrelles.

La masia ofereix diversos espais, com el jardí a l’aire lliure i una terrassa climatitzada, per al banquet. També podeu triar la música que més us agradi en cada moment de la celebració. I si la festa es prolonga, la Masia el Folló disposa de 8 habitacions còmodes per als convidats. Afegeix un toc especial a la vostra nit de noces allotjant-vos en les set habitacions de la masia.

            Giró Ribot, Santa Fe del Penedès

L’espai Giró Ribot no només és un lloc perfecte per als amants del vi, sinó que també esdevé l’escenari ideal per a celebracions especials, com ara casaments i altres esdeveniments privats. Amb espais i serveis adaptats per a banquets i celebracions, aquest lloc pintoresc i meticulosament atent als detalls us permetrà crear records inoblidables amb els vostres éssers estimats.

Si esteu cercant una opció única i original per celebrar un dels dies més importants de la vostra vida, heu trobat la resposta a Giró Ribot. Aquí, us ofereixen una experiència personalitzada enmig d’un entorn idíl·lic amb vinyes que us abracen. Sigui per a còctels, cerimònies formals, banquets o balls, sigui a l’interior o a l’exterior de la masia, el seu experimentat equip de professionals vetllarà perquè sigui absolutament inoblidable.

Compteu amb Giró Ribot perquè facin de la celebració el vostre gran dia.

 

Giró Ribot és un celler situat a la regió vinícola de Penedès, concretament a Santa Fe del Penedès. Amb una àmplia i prestigiosa tradició en la producció de caves i vins d’alta qualitat, Giró Ribot esdevé una elecció excepcional per als amants del vi i les experiències úniques.

La seva àmplia gamma de productes ofereix una fascinant varietat de sabors i aromes, des de les refrescants i elegants bombolles dels caves fins als vins tranquils amb característiques que captiven els sentits. Aquest lloc idíl·lic és perfecte per a l’enoturisme, amb visites guiades a les vinyes i a les seves modernes instal·lacions de producció. Així, tindreu l’oportunitat d’immersió total en el fascinant procés de creació dels seus productes, acompanyat d’una exquisida degustació.

               Restaurant Ses Oliveres, Igualada

Restaurant Ses Oliveres és una finca moderna i romàntica, situada als peus de l’ermita de St. Jaume de Ses Oliveres a Igualada. Ofereix dos espais distintius per a grups petits i grans, amb jardins espaiosos, porxos i racons encantadors. Amb capacitat des de 10 fins a 300 convidats, sempre en exclusiva.

Si esteu pensant en celebrar un casament inoblidable, us oferim un espai on podreu gaudir de la gastronomia i la natura, amb cuina pròpia i l’herència del conegut restaurant “El Jardí” d’Igualada.

Podeu optar per una cerimònia civil al jardí o una cerimònia religiosa a l’ermita. Disposem de pàrquing per a 100 vehicles, tecnologia multimèdia de darrera generació i garantim l’exclusivitat per a cada grup en els nostres espais. A Ses Oliveres, el vostre casament es convertirà en un dia inoblidable.

Si preferiu una celebració més íntima, disposem d’El Kubb, el nostre nou espai pensat per a grups petits, des d’una taula de 10 fins a un grup de 50 convidats. Tot això perquè pugueu celebrar el vostre gran dia com sempre heu somiat.

               Mas Sunyol, Castellví de Rosanes

El restaurant Mas Sunyol, ubicat a Castellví de Rosanes, ofereix una experiència culinària única a la comarca del Baix Llobregat. La seva oferta gastronòmica combina tradició i innovació, utilitzant ingredients frescos i de proximitat. El xef expert crea plats exquisits que satisfaran fins als paladars més exigents.

Mas Sunyol és perfecte per a esdeveniments i celebracions de tota mena. Amb les seves àmplies i elegants instal·lacions, personal professional i experiència en esdeveniments, asseguren que cada celebració sigui memorable.

Els seus jardins són ideals per a cerimònies a l’aire lliure, mentre que les sales interiors són perfectes per al banquet. La Parròquia de Sant Miquel es troba al poble per a cerimònies religioses, i els jardins ofereixen un fons encantador per a fotografies amb els vinyers de Mas Sunyol.

És una destinació ideal que combina gastronomia i entorn idíl·lic. Poseu-vos en contacte amb ells per fer realitat el casament dels vostres somnis.

               Masia Can Ramonet, Sant Pere de Ribes

Celebreu el vostre dia més especial a la Masia Can Ramonet, un lloc encantador del segle XVI situat al cor del Garraf, a Sant Pere de Ribes. La vila és un projecte compromès amb la sostenibilitat i el respecte pel Parc Natural del Garraf que l’envolta, creant un entorn màgic i únic per a la vostra boda.

Enmig de la natura i els vinyers, podreu gaudir d’una experiència gastronòmica amb productes locals de la zona, envoltats dels seus sergents estimats. La masia està dissenyada per a celebracions de tot el cap de setmana, permetent-vos allargar la festa durant més d’un dia.

A la Masia Can Ramonet, hi tenen cuina pròpia on s’utilitzen productes locals i de proximitat. Ofereixen una àmplia gamma de menús personalitzables que es poden adaptar als vostres gustos i preferències.

Amb una gran varietat d’espais interiors i exteriors, la finca ofereix jardins i terrasses envoltades de natura per a la cerimònia, així com sales i menjadors interiors per a un banquet de somni. A més, posen a la seva disposició quatre cases amb diverses habitacions i espais, perquè pugueu gaudir d’un cap de setmana perfecte.

Feu del seu somni una realitat a la Masia Can Ramonet, on la natura i l’amor es fusionen per crear records inesborrables. Contacteu amb l’equip de la Masia i comenceu a escriure la història del vostre casament inoblidable i perfecte.

               Hotel Alimara Barcelona

 

L’Hotel Alimara és un espai inigualable a Barcelona per celebrar el vostre casament. Ofereix una àmplia gamma de serveis per a esdeveniments. Situat en un entorn tranquil i rodejat de jardins, l’hotel és un espai idíl·lic per gaudir d’un dels dies més especials de les vostres vides.

  • Decoració floral.
  • Serveis de maquillatge i perruqueria de categoria.
  • Ambientació musical i capturadors d’instants màgics en fotografia.
  • Vehicles amb conductor per al vostre confort.

A més, teniu la possibilitat de celebrar la vostra cerimònia civil als impressionants jardins de l’hotel, donant un toc d’elegància a aquest moment tan especial.

 

Per als paladars més exigents, l’Hotel Alimara Barcelona ofereix una experiència gastronòmica excepcional. La seva cuina mediterrània, esdevé la base per a menús totalment personalitzats, adaptats a les preferències úniques de cada parella. Sens dubte, captivareu els vostres convidats amb aquesta excel·lència culinària!

Els preciosos jardins de l’Hotel Alimara Barcelona, juntament amb els seus interiors espectaculars, donen vida als escenaris ideals per a les celebracions més memorables.

L’equip d’experts en esdeveniments de l’hotel garanteix que cada casament sigui una experiència singular i inoblidable, cuidant fins al més petit detall:

 

 

 

L’Hotel Alimara Barcelona és un espai perfecte per compartir un dia extraordinari amb amics i familiars. La seva ubicació, les seves modernes instal·lacions i els seus serveis excepcionals converteixen cada casament en una experiència inoblidable.

               Gran Hotel La Florida, Barcelona

El Gran Hotel La Florida és sinònim d’elegància i exquisidesa, qualitats que es poden veure reflectits a la seva arquitectura original i en els seus elements decoratius i estructura, com la façana de 1925 que es va deixar intacta. L’hotel ha estat meticulosament restaurat per fusionar una arquitectura tradicional amb un disseny contemporani.

L’escenari perfecte per un casament inoblidable on gràcies a la seva ubicació i les vistes panoràmiques podreu gaudir de Barcelona als vostres peus.

És el lloc ideal per celebrar un casament inoblidable a Barcelona. D’estil romàntic i en una ubicació immillorable a la muntanya de Tibidabo, un espai discret, tranquil i emblemàtic.

El Gran Hotel La Florida compta amb espais únics per realitzar les seves cerimònies, gaudir d’un aperitiu a l’aire lliure amb les millors vistes de la Ciutat Comtal, celebrar un magnífic banquet a un dels seus espectaculars salons i acabar la festa a la discoteca privada Club Luna.

Disposa d’una exclusiva proposta gastronòmica dissenyada especialment pels casaments, l’equip de professionals en disseny i organització de casaments us acompanyarà en tot moment per fer memorable el vostre dia. Hi trobareu: Terrasses amb les millors vistes de Barcelona, espais per banquets, piscina interior i exterior i skylounge per cerimònies.

Celebreu el vostre casament com sempre l’havíeu imaginat.