mas_sunyol_castellvi

El restaurant Mas Sunyol, situat a Castellví de Rosanes, és un lloc idíl·lic que ofereix una experiència culinària única a la comarca del Baix Llobregat. Aquest restaurant, envoltat de la bellesa natural dels paisatges catalans, és una excel·lent opció per celebrar el vostre casament.

La seva oferta gastronòmica és una fusió subtil de tradició i innovació, amb plats elaborats amb ingredients frescos i de proximitat. El xef expert ofereix una selecció d’exquisides creacions que satisfaran els paladars més exigents.

Mas Sunyol és el lloc ideal per a celebrar tota mena d’esdeveniments i celebracions. Amb el seu espai ampli i elegant, el personal professional i atent, i la seva experiència en esdeveniments, s’asseguren que cada celebració sigui inoblidable.

Els jardins del restaurant proporcionen un escenari encantador per celebrar cerimònies a l’aire lliure, mentre que els seus espais i sales interiors són ideals pel banquet. I, aquells que prefereixin una cerimònia religiosa, al poble es troba la Parròquia de Sant Miquel. A més, als seus jardins també podreu fer el vostre reportatge fotogràfic amb els vinyers de Mas Sunyol de fons.

Sens dubte, és una destinació ideal combinant una gastronomia i un entorn idíl·lic! Poseu-vos en contacte amb ells i expliqueu-los totes les vostres idees i desitjos, ells s’encarregaran de fer realitat el casament dels vostres somnis. 

Preguntes freqüents
  1. De quins espais disposen?
    Jardins, terrasses, espai per a cerimònia civil, sales i menjadors.
  2. Realitzen cerimònies?
    Compten amb un espai per a cerimònies civils i, al poble es troba la Parròquia de San Miguel.
  3. Nombre de comensals?
    Fins a 300 persones.