BRIDA és un estudi de disseny d’esperit fresc i innovador, a ple centre de Torredembarra. Al capdavant de l’estudi, la Cristina, dissenyadora, joiera i il·lustradora. Una persona que de la seva passió ha fet la seva professió.

L’especialitat de la Cristina és el disseny de joies i aliances modernes, innovadores i avantguardistes. A les seves creacions predominen les línies netes, el minimalisme i el seu toc personal en estil vintage i juvenil. Treballa amb materials de màxima qualitat i amb totes les garanties. Or blanc, groc, rosat i combinacions de colors, aliances amb les vostres impremtes o amb qualsevol altre detall distintiu… A l’hora de dissenyar les vostres aliances ideals, úniques i personalitzades, la Cristina posarà tots els seus recursos per fer realitat els vostres desitjos i les vostres idees.

Sereu rebuts amb els braços oberts al seu estudi, us escoltarà i crearà un concepte i disseny d’aliances que s’adapti al 100% a les vostres expectatives, i fins i tot al vostre pressupost. Ja podeu demanar cita!

Preguntes freqüents
 1. Quin és l'estil de les teves joies?
  Modern i innovador, però m'adapto a les necessitats i desitjos dels nuvis.
 2. Quins tipus de joies ofereixes?
  Aliances, anells de compromís, arracades per a núvies, penjolls, braçalets. Treballem en plata, or groc, blanc i rosa.
 3. Dissenyes també altres joies, a banda de les aliances?
  Sí, puc dissenyar i elaborar tot tipus de joies, per a núvies i per a qualsevol ocasió.
 4. Fas dissenys a mida?
  Sí. M’agrada oferir als meus clients la possibilitat de personalitzar les joies, tant si son per ells com per regalar.
 5. Ofereixes col·lecció pròpia?
  Sí, totes les joies són dissenyades al nostre estudi.