Benvingudes a un univers on els somnis de bellesa nupcial es fan realitat! Us convidem a explorar un món ple de possibilitats, on cada detall està pensat perquè brilles amb llum pròpia en el dia més important de la teva vida.

Perruqueries, centres d’estètica i boutiques de moda: Un equip d’experts acompanyarà els teus passos cap a la bellesa i la confiança absoluta, sense renunciar a la teva essència.

Vestits de núvia i convidada: Descobreix una àmplia selecció de dissenys que s’adaptaran al teu estil i personalitat, perquè et sentis única i radiant.

Serveis personalitzats: Tractaments facials, manicura, pedicura, maquillatge. Tot el necessari perquè et sentis preciosa i segura en cada moment.

A continuació, presentem alguns dels centres d’estètica, perruqueries i boutiques de moda núvia i convidada especialitzats repartits arreu de Catalunya. Descobreix una àmplia varietat de serveis dissenyats per fer del teu dia especial un record inoblidable.

No esperis més, comença a planificar el teu casament avui mateix!

MK Estilistes

MK Estilistes s’adapten a tots els pressupostos amb paquets personalitzats per a cada ocasió i necessitat. No importa el tipus de celebració que tinguis present, t’ajudaran a brillar amb llum pròpia en aquest dia tan especial per a tu!

Sense dubte, a MK Estilistes trobaràs autèntics experts en imatge personal que et faran lluir radiant el dia del teu casament.

Confia en el seu equip i converteix els teus moments més especials en records inoblidables!

Descobreix el centre de bellesa MK Estilistes, situat al cor de Vic, on no només trobaràs una perruqueria i centre d’estètica, sinó un equip apassionat dedicat a fer que llueixis impecable en els teus moments més importants.

Des de casaments fins a comunions, passant per aniversaris o comiats de soltera, l’equip d’estilistes t’acompanya des de l’assessorament fins al gran dia.

Els seus professionals estudien curosament quin és el pentinat i maquillatge ideal per a tu, fent anàlisis de volum i morfològics totalment personalitzats per realçar la teva bellesa única. A més, ofereixen manicures i pedicures especials per a núvies, així com looks a mida per a nuvis.

Diana Cárdenas Estética avanzada

A més, Diana Cárdenas Estètica Avançada ofereix un servei exclusiu d’entrenament personal per garantir que estigueu en la millor forma pel gran dia. Amb classes particulars o en grup, totalment adaptades a les vostres necessitats, podeu preparar-vos amb confiança.

Podeu trobar més informació al seu Instagram: @moises13sportscoach. No dubteu a confiar en l’experiència i professionalitat d’aquest centre per aconseguir el vostre millor aspecte en aquesta ocasió especial.

Descobreix l’espai Diana Cárdenas Estètica Avançada, un referent a Lleida per a tots els qui cerquen tractaments estètics de primer nivell per brillar en el seu gran dia. Dirigit per una experta del sector, aquest centre posa a disposició de les núvies una àmplia gamma de serveis, des de tractaments facials i corporals fins a micropigmentació i altres tractaments avançats.

Cada servei és totalment personalitzat, adaptat a les necessitats individuals de cada client, gràcies a un assessorament previ personalitzat. Utilitzant productes de primera qualitat i les últimes tecnologies en estètica, l’equip de professionals assegura els millors resultats per a un dels moments més importants de la vostra vida.

Sara Style

Perruqueria Sara Style, entenen la importància de lluir radiant i espectacular en el dia més especial de la teva vida. Per això, et brinden una varietat de tractaments personalitzats, des de queratina fins a extensions, recollits i pentinats únics que t’enamoraran. El seu assessorament és únic i personalitzat, assegurant-se que et sentis còmoda i radiant com mai. Utilitzen tècniques que realcen el teu rostre i ressalten la teva bellesa natural. A més, si ho desitges, també t’ofereixen serveis de maquillatge per a sessions fotogràfiques prèvies o posteriors al gran dia.

No ho pensis més, visita l’equip de Perruqueria Sara Style i comparteix les teves idees. Ells faran realitat tots els teus desitjos!

Descobreix el pentinat perfecte per al teu casament a Perruqueria Sara Style, situada a Sant Feliu de Guíxols, un dels referents d’estilisme nupcial a Girona.

Amb més de tretze anys d’experiència, l’equip d’experts d’aquest saló de bellesa t’ofereix un servei integral de perruqueria i maquillatge dissenyat exclusivament per a la núvia.

Estètica Beauty Bet

Amb Estètica Beauty Bet, no et faltarà de res! Utilitzen les millors marques de cosmètica per assegurar resultats òptims i una experiència inoblidable. El seu objectiu és fer-te sentir única i especial en aquest dia tan important de la teva vida. Confia en el seu equip professional i dedicat, i cuidaran cada detall amb la màxima atenció. No esperis més, demana ja la teva cita!

Ofereixen una gran varietat de serveis, des de maquillatge personalitzat, tractaments facials d’alta qualitat, depilació làser per una pell suau i perfecta, manicura i pedicura per un aspecte impecable, fins a tractaments i teràpies corporals relaxants per aportar-te el màxim benestar, entre d’altres.

¿S’acosta  el teu casament i vols lluir absolutament radiant i segura? A Estètica Beauty Bet, situada a l’Ametlla de Mar, et garantiran un servei personalitzat i exclusiu perquè et sentis espectacular durant el teu gran dia!

El seu equip de professionals està aquí per assessorar-te i proporcionar-te el tractament ideal adaptat a les teves necessitats. A Estètica Beauty Bet, tenen tot el necessari perquè brillis en el dia més especial!

Oh Sant Cugat

Els serveis d’Oh Sant Cugat inclouen perruqueria, estètica i massatges relaxants, adaptats a les teves preferències i necessitats. Amb productes de primera qualitat i un compromís amb la satisfacció del client, Oh Sant Cugat personalitza cada servei per adaptar-se a les teves preferències i necessitats individuals.

No esperis més, reserva la teva cita avui mateix i deixa’t cuidar per experts en bellesa i benestar. Oh Sant Cugat t’obre les portes a una nova dimensió de tu mateix, on la confiança i el benestar són els protagonistes.

Reserva ara la teva cita i descobreix una nova dimensió de tu mateix!

Descobreix Oh Sant Cugat, un refugi per a la teva bellesa i benestar a Sant Cugat del Vallès.

Des del 1996, ofereixen una àmplia gamma de serveis de perruqueria i estètica unisex per a totes les edats i necessitats. Formant part del prestigiós grup europeu Compagnia della Bellezza des del 2008, garantint qualitat i professionalitat en cada tractament.

Amb un equip de professionals altament qualificats, t’asseguren resultats impecables. En un ambient acollidor, podràs gaudir d’una experiència relaxant, mentre trobes el look natural que et farà sentir tu mateixa, potenciant els teus trets i la teva personalitat.

Vitalis Beauty

Des de la depilació làser precisa fins a solucions personalitzades per a la remodelació del cos, ofereixen una experiència excepcional. A més, combinant cosmètica i aparatologia, garanteixen resultats òptims tant en l’àmbit facial com corporal.

Descobreix la bellesa radiant i el benestar durador amb Vitalis Beauty a Vilafranca del Penedès.

Descobreix el secret de la bellesa eterna amb Vitalis Beauty, el teu aliat de confiança per a tractaments estètics avançats. Especialitzats en una àmplia gamma de procediments, des de depilació làser a tractaments antienvelliment facial i remodelació corporal.  Amb l’última tecnologia i cosmètics d’alta qualitat, asseguren resultats efectius i confortables.

Tukka Perruquers

Poden adaptar-se al teu espai, portant la seva experiència directament a casa teva per a una comoditat total. La seva missió és fer-te sentir radiant i segura en el teu gran dia. Confia en Tukka Perruquers per a una experiència nupcial inoblidable.

Deixa’t mimar per les mans dels seus experts i arriba a l’altar amb tota la confiança i elegància que mereixes. Amb Tuka Perruquers, el teu somni de ser una núvia impecable es fa realitat!

Tukka Perruquers, el santuari de bellesa nupcial de Girona, dona vida als somnis de cada núvia, amb l’expertesa de Dolors Pascual. Situats al cor de la ciutat, ofereixen una atenció personalitzada i productes d’alta qualitat per assegurar-te un resultat perfecte. Des de pentinats i maquillatge fins a tractaments capil·lars, la seva àmplia gamma de serveis satisfarà les teves expectatives.

Núria Posas Perruqueria Estètica

Utilitzant productes de primera qualitat, aposten per fórmules naturals que nodreixen i protegeixen la pell i el cabell. Amb packs de bellesa adaptats a les teves necessitats, cada moment es converteix en una obra d’art, deixant-te sentir confiada i radiant.

Descobreix l’oasi de bellesa a Sant Feliu de Guíxols amb Nuria Posas Perruqueria i Estètica. Especialitzats en pentinats per a  núvies, cada toc és una obra mestra que captura l’essència i la personalitat de cada clienta. A més dels pentinats, ofereixen un servei integral de perruqueria i estètica, des de tractaments facials rejovenidors fins a massatges.

Núvies Àngela

Núvies Angela, situada a Blanes (Girona), és una boutique especialitzada en vestimenta per a tot tipus de celebracions, des de casaments fins a comunions. Amb una llarga trajectòria en el sector, Núvies Angela ofereix una àmplia varietat de vestits de núvia i nuvi, així com robes per acompanyants, dames d’honor, vestits de comunions, sabates i complements, assegurant que cada client trobi l’opció perfecta per a la seva ocasió especial.

Una de les característiques principals de Núvies Angela és la seva zona outlet, on els clients poden trobar vestits de núvia a partir de 200 euros, oferint una excel·lent relació qualitat-preu sense comprometre l’elegància i l’estil. A més, la botiga ofereix serveis de disseny a mida, permetent als clients crear el seu vestit de núvia o nuvi ideal, amb la garantia d’una peça única i personalitzada.

El tracte al client és integralment personalitzat, amb l’objectiu de comprendre les necessitats i les preferències de cada parella per oferir una experiència de compra única i satisfactòria. Els professionals de Núvies Angela estan compromesos a ajudar els clients a trobar el vestit perfecte per al seu gran dia, assegurant-se que es compleixi amb tots els detalls i expectatives.

Amb una àmplia gamma de productes i serveis, Núvies Angela és la destinació ideal per a aquells que busquen un vestit excepcional per a una celebració especial. Contacta amb ells avui mateix per a programar una cita personalitzada i comença a fer realitat els teus somnis nupcials amb elegància i estil incomparables.

Xènia Novia

Xènia Moda treballa amb dissenys de Jordi Dalmau, Nati Jiménez i amb altres prestigioses marques fabricades a Barcelona i París.

També, ofereixen una gran varietat de vestits de festa per a casaments o altres esdeveniments per a la núvia o les seves convidades. I perquè no hagis de patir per la teva butxaca, la seva col·lecció inclou models a preus molt assequibles.

Xènia Moda t’espera el teu vestit somiat!

El teu vestit de núvia serà una de les sorpreses més esperades per a tots els convidats. És un dels elements més importants en la teva boda, per això et presentem a Xènia Moda, una botiga de moda de núvia situada a Girona (també tenen botiga a Platja d’Aro).

Posa a la teva disposició una àmplia gamma de vestits de núvia i de festa, hi trobaràs un munt de models i estils que et faran sentir preciosa i còmoda durant el dia del teu casament. Ofereix vestits en diferents estils, talles, d’alta costura, llargs, curts i atrevits.  El seu grandiós repertori està pensat tant per a núvies poc convencionals com per a les més clàssiques.