Què és un casament sense viatge de nuvis?!

La lluna de mel, un somni per a molts nuvis, és un moment d’escapada i aventura. És per això que moltes parelles opten per destinacions llunyanes i exòtiques per a aquesta ocasió tan especial. Però amb tants preparatius pel casament, els nervis i l’atenció als convidats, és fàcil sentir-se aclaparat.

És per això que recomanem deixar la planificació de la lluna de mel en mans d’experts en viatges. Des de paradisos tropicals fins a ciutats romàntiques, trobareu la destinació perfecta per a un començament inoblidable. Deixeu les vostres il·lusions prendre vol i descobriu els destins més TOP per a les llunes de mel, amb la tranquil·litat de saber que tot està en bones mans.


Destinació recomanada: SRI LANKA – Èxode Viatges


Experimenta una lluna de mel espectacular a Sri Lanka, el destí somiat amb platges daurades i sorra blanca, perfecte per a parelles en cerca de romanç i aventura. Les típiques imatges de palmeres i aigües cristal·lines cobren vida a les platges de Sri Lanka, creant un escenari idíl·lic per a moments inoblidables.

Descobreix la natura exuberant del país visitant els seus dos impressionants parcs nacionals. El parc nacional d’Uda Walame, amb la seva vegetació abundant i paisatges de sabana, recorda les savanes d’Àfrica Oriental, mentre que el parc nacional de Bundala et sorprendrà amb la seva diversitat d’aus i ecosistemes costaners.

Sri Lanka ofereix una gran varietat d’activitats per als amants de la natura i l’aventura. Gaudeix dels paisatges impressionants de les plantacions de te, explora temples budistes i hinduistes enclavats en la selva o practica surf a alguna de les seves espectaculars badies.

Explora la vibrant capital, Colombo, on podràs conèixer l’artesania local i gaudir dels deliciosos costums culinaris del país, on les espècies condimenten tots els plats. No deixis de visitar les fascinants ruïnes de Polonnaruwa, un Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, que ofereixen una mirada fascinant a la història del país.

Aprofita la teva estada a Sri Lanka per relaxar-te en ressorts de luxe a la vora del mar, on podràs gaudir de serveis exclusius i paisatges de postal. O opta per una estada en una cabana rústica a la selva, connectant amb la natura i amb la teva parella en un entorn tranquil i romàntic.

Sigui quin sigui el teu interès, Sri Lanka té alguna cosa per a tothom en el seu viatge de noces. Des de platges paradisíaques fins a temples antics, paisatges de muntanya impressionants i una rica cultura, Sri Lanka és una destinació que captiva els cors i les ànimes dels que la visiten.

Èxode Viatges és una agència de viatges que s’especialitza en viatges culturals, alternatius i d’aventura des de fa més de 20 anys a Barcelona ciutat.  Tenen el compromís que conegueu, respireu i participeu en la conservació dels recursos naturals i culturals.

El seu objectiu és que descobriu llocs poc visitats i a la vegada respectant l’entorn. D’aquesta manera ofereixen activitats sostenibles com per exemple rutes increïbles en bici i altres activitats confortables pel medi ambient i per a vosaltresSi voleu fer el vostre viatge especial, sostenible i màgic Èxode Viatges trobarà per a vosaltres els millors destins!


Destinació recomanada: INDONÈSIA – Crown Viatges


Indonèsia es compon per més de 17.000 illes i pots trobar des de les illes més grans com  Java, Sumatra o Borneo o les més petites com Komodo i Flores. Ja veieu que no tot és Bali i les seves platges sinó que és tota una aventura i teniu mil viatges diferents possibles. Aquí et donem alguna idea:

Si aneu a Bali podeu practicar surf per les seves platges i trobar l’hedonisme al seus hotels i les seves nits animades, a més, al nord de Bali trobaràs les cascades de Sekumpul. No et pots perdre el cor de l’illa, Ubud amb els camps d’arròs de Tegallalangon la vida va a un altre ritme i podràs fer ioga, meditació o trekking.

L’illa de Java està plena de contrastos del misticisme dels temples de Borobudur i Prambanan passaràs a descobrir un dels paisatges lunars més impressionants de la terra: el Volcà Bromo. També podeu triar Lombok i les Illes Gili amb platges divines, la majestuosa Muntanya Rinjani i una espectacular vida marina per descobrir. Si sou amants de les immersions marines heu de descobrir les illes Raja Ampat davant la costa de Papua on  trobaràs la diversitat més gran marina del planeta.

No deixarem de parlar de Borneo una illa espectacular on pots trobar el Parc Nacional Tanjung Puting, on és emocionant veure els orangutans i estar en contacte directe amb el simi més gran d’Àsia.

I per acabar Sualawesi, una de les illes més desconegudes i verges d’Indonèsia, on hi ha platges precioses i una cultura autèntica. Un viatge a Sulawesi és impossible d’oblidar. Les tradicions i costums de Tana Toraja han estat intactes al llarg dels anys.

Descobreix la teva agència de viatges de somni a Crown Viatges & Assegurances a Granollers, Barcelona. Amb una atenció personalitzada, preparen el teu viatge de noces a mida, adaptat als teus gustos i necessitats. No et perdis les seves exposicions de destins exòtics i culturals, on experts locals et revelen tot el que necessites saber.

Des de platges paradisíaques fins a ciutats vibrants, Crown Viatges & Assegurances s’encarrega de tot, des dels vols i trasllats fins a l’allotjament, assegurances i visites. Només relaxa’t i gaudeix de l’experiència. Amb els millors hotels i els destins més espectaculars, el teu viatge de noces serà inoblidable.

Contacta’ls avui mateix per a un pressupost personalitzat i sense compromís. Deixa que Crown Viatges & Assegurances et porti a viure una aventura única i màgica.


Destinació recomanada: CAP VERD-Europ Tours


Cap Verd és molt més que un simple destí de platges de somni; és un mosaic d’experiències inoblidables que et conviden a explorar la seva riquesa cultural, la seva natura exuberant i la seva hospitalitat acollidora. Des dels sorprenents paisatges volcànics fins als pobles pintorescs, Cap Verd promet ser una elecció encertada per a aquells que busquen una experiència de lluna de mel completa.

Et portarem a descobrir els racons més fascinants d’aquest paradís insular, assegurant-nos que no et perdis cap dels tresors que Cap Verd té per oferir a la teva lluna de mel.

A Cap Verd, la teva lluna de mel serà una aventura inoblidable! Descobreix un paradís insular on les platges de sorra blanca i les aigües cristal·lines es fonen amb la cultura vibrant i la rica història del país.

A l’illa de Santo Antão, perd-te pels seus paisatges de muntanyes impressionants i valls verdes que et deixaran bocabadat. A Sal, submergeix-te en les seves aigües turqueses i explora els seus fons marins plens de vida. A Santiago, endinsa’t en els carrers antics de la ciutat de Praia i descobreix la vitalitat de la música i la dansa dels seus habitants. A Cap Verd, cada racó és una nova aventura per viure en parella i crear records inoblidables!

Europ Tours, amb més de dues dècades d’experiència a Barcelona, ofereix viatges únics per a parelles de nuvis. El seu compromís és descobrir destinacions exclusives i respectar la conservació dels recursos naturals i culturals. Amb l’objectiu de proporcionar experiències sostenibles i inoblidables, proposen activitats que combinen aventura i respecte pel medi ambient, com rutes en bicicleta.

Per a aquells que busquen una lluna de mel única i màgica, Europ Tours ofereix els millors destins i experiències memorables per començar la nova vida en parella.


Destinació recomanada: TANZÀNIA – Be Alive Travel


Benvingut a l’espectacular món de Tanzània, el paradís dels safaris a Àfrica! Prepara’t per a una experiència salvatge i emocionant on cada dia és una nova aventura.

Des d’Arusha, la porta d’entrada als parcs naturals més impressionants com Tarangire, el Llac Manyara i el Serengeti, us endinsareu en un safari ple de trobades inoblidables amb la increïble fauna africana. Deixeu-vos captivar per la majestuositat dels elefants, lleons, girafes i moltes altres espècies en el seu hàbitat natural, creant moments que ompliran el vostre àlbum de records amb experiències úniques.

Però no tot es tracta de safaris; a Tanzània, també trobaràs exuberants selves, platges de somni amb aigües turqueses i postes de sol de postal. Submergeix-te en la història en les ruïnes de Kilwa Kisiwani i descobreix la màgia de Zanzíbar amb les seves platges de coral i vibrant cultura.

Amb Tanzània com a destí per a la vostra lluna de mel, podeu estar segurs que us espera un viatge de somni que us captivarà, us inspirarà i us unirà en una aventura inoblidable.

Prepara’t per a viure moments inoblidables en aquest destí únic, on la seguretat i l’hospitalitat et faran sentir com a casa en el cor d’Àfrica!

Be Alive Travel, es tracta d’una agència de viatges ubicada Barcelona. Especialitzats en viatges de noces, són el vostre aliat per a una lluna de mel perfecta, personalitzen cada detall per assegurar-se que la vostra experiència sigui inoblidable. Amb una àmplia gamma de destinacions, des de les terres d’Àfrica fins als paisatges d’Oceania, estan aquí per fer realitat els vostres somnis de viatge.

La vostra felicitat és la seva prioritat. Contacta amb Be Alive Travel  avui mateix i comenceu la vostra aventura!


Destinació recomanada: POLINÈSIA- Viatges La Rambla


Descobreix la Polinèsia, un paradís terrenal ple de platges de sorra blanca, aigües turqueses i llegendes antigues que et captivaran. A Tahití, immergir-te en el seu ric patrimoni cultural visitant els seus mercats flotants i marines vívides. A Bora Bora, viu el luxe en bungalous sobre l’aigua, on els paisatges panoràmics et deixaran sense alè.

No et perdis una experiència única de submarinisme entre coralls vius i exòtiques criatures marines. Gaudeix de romàntiques vetllades sota el cel estrellat, degustant la deliciosa cuina local i ballant al ritme de les seves danses tradicionals.  Viu una lluna de mel inoblidable a la Polinèsia, un regal per als sentits i l’ànima.

Descobreix aquest paradís tropical a mig camí de l’Oceà Pacífic, on les seves illes conegudes com Tahití i Bora Bora són només el principi. Amb un munt d’arxipèlags per explorar, et fascinaràs amb les seves aigües cristal·lines i les activitats aquàtiques disponibles, com el submarinisme i el kayak. A més, immergeix-te en la cultura local visitant els mercats tradicionals i deleitant-te amb la gastronomia exquisida de la regió.

Aventura’t a aquest destí exòtic per a una lluna de mel inoblidable!

Viatges La Rambla, ubicat a Sant Feliu de Guíxols, Girona, us convida a viure una lluna de mel inoblidable amb destinacions com les Bahames, Japó, Maldives i més. Personalitzeu el viatge segons els vostres gustos i pressupostos, des de les platges paradisíaques fins als temples antics. A més, cada parella rep un joc de maletes i un portadocuments per començar a preparar aquesta nova aventura junts.

Contacteu-los avui mateix per començar a planificar el viatge dels vostres somnis!


Destinació recomanada: MADAGASCAR- Viatges Jet Lag


Explora la bellesa salvatge de Madagascar en la teva lluna de mel, l’opció perfecta per a parelles aventureres que busquen una experiència única. Descobreix una illa plena de meravelles naturals, des de boscos plujosos fins a platges paradisíaques, tot en un ambient exòtic i ple de vida.

Comença el teu viatge amb una visita al Parc Nacional d’Andasibe-Mantadia, on podràs veure els famosos lèmurs i altres espècies úniques d’animals i plantes. Aprofita per explorar les cascades espectaculars i gaudir d’una natura exuberant. Continua el teu viatge cap a l’oceà Índic i relaxa’t a les impressionants platges de Nosy Be. Aquí, podràs practicar snorkel o submarinisme per descobrir els increïbles corals i vida marina que habiten les aigües cristal·lines.

No oblidis visitar l’avena dels Baobabs a l’oest de l’illa, un paisatge icònic ple de baobabs centenaris que et deixarà sense paraules. Aprofita també per explorar els parcs nacionals de l’oest, com el Parc Nacional de l’Isalo, on podràs fer senderisme per canons espectaculars i nedar en piscines naturals.

Finalitza el teu viatge amb una visita a la ciutat costanera de Toliara, on podràs gaudir de la cultura malgaixa i provar la deliciosa gastronomia local.

Deixa’t captivar per la natura i la cultura d’aquesta illa única i comenceu la vostra nova vida junts amb una experiència que recordareu per sempre!

Descobreix Viatges Jet Lag, la teva agència de viatges de confiança, amb un equip professional dedicat a fer realitat els teus somnis de viatge. Amb una llarga experiència en el sector, et garanteixen una experiència única i de qualitat.

Des de viatges d’aventura a llocs exòtics com les Maldives fins a creuers per tot el món, tenen les millors ofertes adaptades als teus desitjos i pressupost.

Especialitzats en viatges de nuvis, transformaran la vostra escapada en un moment inoblidable. Confia en els experts de Viatges Jet Lag per descobrir els racons més fascinants del món amb la teva parella.


Destinació recomanada: MIAMI- Viatges Mont-Fort


Miami és l’ elecció perfecta per a una inoblidable lluna de mel plena de romanç, aventura i diversió. Amb les seves platges d’aigües cristal·lines, vibrant vida nocturna, exquisida gastronomia i una àmplia varietat d’activitats, aquesta ciutat ofereix tot el necessari per a una escapada romàntica inoblidable.

Comença el teu viatge relaxant-te en les famoses platges de Miami, com South Beach, on podràs gaudir del sol, la mar i la sorra blanca. Fer una passejada pel passeig marítim de Ocean Drive, conegut per la seva arquitectura art déco i els seus animats restaurants i bars.

Per a una experiència cultural, visita el districte de Wynwood, famós pel seu art de carrer i galeries d’art. Deixa’t sorprendre pels murals acolorits i les obres d’artistes locals i internacionals. Si ets amant de la naturalesa, no et perdis el Parc Nacional dels Everglades, on podràs fer un recorregut per a veure de prop la fauna i flora autòctona, com a caimans i ocells tropicals.

Per a una dosi d’aventura, pots practicar esports aquàtics com el tub respirador, el busseig o el paddle surf. També pots llogar un iot privat per a gaudir d’un romàntic passeig per la badia de Biscayne al capvespre.

A més, l’escena gastronòmica de Miami és una altra raó per a enamorar-se de la ciutat. Gaudeix d’un sopar romàntic en algun dels seus exclusius restaurants amb vista a la mar, on podràs degustar plats de cuina internacional i assaborir deliciosos còctels tropicals. A la nit, submergeix-te en la vibrant vida nocturna de Miami. Visita els clubs nocturns de moda en South Beach o gaudeix d’una vetllada més tranquil·la en algun dels elegants bars de la ciutat.

Miami ofereix una combinació única de romanç, diversió i aventura que la converteix en el destí ideal per a una lluna de mel inoblidable. Viu moments memorables al costat de la teva parella en aquesta emocionant ciutat que mai dorm!

Experimenta una escapada única amb Viatges Mon-Fort, la millor agència de viatges a La Canonja, Tarragona. Especialitzats en viatges nacionals i internacionals, el seu equip t’ofereix una atenció personalitzada per a una lluna de mel inoblidable. Des de creuers clàssics pel Mediterrani fins a emocionants viatges a Miami i Nova York, tenen l’opció perfecta per a cada parella. Amb anys d’experiència en viatges de noces, es comprometen a fer realitat els teus somnis amb servei incomparable i atenció als detalls.

Descobreix els paisatges més romàntics d’Itàlia i les meravelles del Mediterrani occidental. Deixa’t guiar per la seva experiència i troba els millors llocs per celebrar aquest moment tan especial. No esperis més per viure l’aventura dels teus somnis!


Destinació recomanada: MALDIVES- Viajes Omega


Les Maldives, un paradís tropical al cor de l’oceà Índic, és el destí perfecte per a una escapada romàntica de lluna de mel. Amb les seves impressionants platges de sorra blanca, aigües turqueses i luxosos ressorts sobre l’aigua, aquest arxipèlag ofereix una experiència de somni per a les parelles acabades de casar.

Imagina despertar-te en una vila luxosa sobre l’aigua, envoltat pel suau murmuri del mar i les vistes panoràmiques de l’horitzó infinit. Les Maldives són famoses pels seus exclusius ressorts, on podràs gaudir de privadesa i comoditats de primera classe.

Submergeix-te a les aigües cristal·lines per descobrir la impressionant vida marina de les Maldives. Amb excel·lents condicions per al busseig i el snorkel, podràs explorar colorits esculls de corall, nedar al costat de ratlles i tortugues marines, i meravellar-te amb la bellesa dels jardins de corall.

Si preferiu una experiència més relaxada, aprofiteu les nombroses activitats de benestar que ofereixen els resorts. Gaudeix de massatges rejovenidors davant del mar, practica ioga a la platja o simplement relaxa’t en una hamaca sota les palmeres.

No us perdeu l’oportunitat d’explorar les illes locals i conèixer la cultura i la vida quotidiana dels habitants de les Maldives. Visita els colorits mercats locals, tasta la deliciosa gastronomia maldiva i admira l’artesania tradicional.

Per a una dosi d’aventura, pots embarcar-te en un safari amb vaixell per observar dofins juganers o fer excursions de pesca al capvespre. També pots optar per un romàntic creuer  amb sopar a bord, mentre contemples l’espectacular cel estrellat.

Les Maldives ofereixen l’escenari perfecte per a una lluna de mel inoblidable!

Descobreix el món amb Viajes Omega a Molins de Rei. Amb més de 20 anys d’experiència, ofereixen viatges únics i personalitzats, fora dels circuits turístics convencionals. Amb un equip expert i un servei altament personalitzat, t’ofereixen  experiències autèntiques i inoblidables en destinacions exclusives.

Des de rutes de senderisme a mercats locals, cada viatge està dissenyat per a una immersió cultural profunda. Amb la seva atenció als detalls i relacions amb proveïdors locals, garanteixen una experiència única i sense preocupacions.

Confia en Viajes Omega per a viatges memorables que superin les teves expectatives.


Destinació recomanada: Creuer per les Illes Gregues- Celeste Viatges


Gaudeix d’una experiència inoblidable per al teu viatge de noces amb un creuer per les Illes Gregues i altres destinacions fascinants. Començant a Atenes, capital de Grècia, us submergireu en la riquesa cultural i històrica de l’antiga civilització grega. Descobreix l’Acropoli, amb els seus temples antics i vistes panoràmiques impressionants, i perd-te pels carrers de Plaka, amb les seves botigues i tavernes encantadores.

Després d’un dia de navegació, arribareu a Zadar, Croàcia, una ciutat costanera amb un ric patrimoni històric. Passeja pel barri antic medieval i descobreix els seus monuments, com l’església de Sant Donat i l’orgue marí, una instal·lació única que crea música amb el moviment de les onades.

Seguidament, el creuer et portarà a Venècia, la ciutat dels canals i les góndoles. Gaudeix d’un romàntic passeig pels carrers estrets de la ciutat, visita la Plaça de Sant Marc i la Basílica de Sant Marc, i no et perdis un passeig en góndola pels canals encantadors de la ciutat.

A Brindisi, una petita ciutat portuària d’Itàlia, podràs gaudir de la seva bellesa mediterrània i la seva rica història romana. Visita el seu antic teatre romà i gaudix de la deliciosa gastronomia italiana en algun dels seus restaurants encantadors.

Després d’un altre dia de navegació, arribaràs a Mykonos, una de les illes més populars i romàntiques de les Illes Gregues. Passeja pels seus carrers blancs i blaus, visita els seus molins de vent característics i gaudeix de les espectaculars vistes sobre el mar Egeu. No deixis de visitar algunes de les seves platges paradisíaques i de prendre un refrescant bany al mar.

Finalment, el creuer et portarà de tornada a Atenes, on podràs acomiadar-te de Grècia amb un últim passeig pel casc antic i una deliciosa cena en algun dels seus restaurants tradicionals.

Descobreix el món amb Celeste Viatges, la teva agència de confiança a Santa Coloma de Gramenet, Barcelona, especialitzada en viatges a l’Amèrica Llatina. Amb una reputació impecable i una dedicació absoluta a oferir-te experiències úniques.

Amb experiència i passió, planifiquen viatges inoblidables adaptats a les teves preferències i pressupost. Reserva vols, hotels de primera categoria i paquets vacacionals dissenyats amb cura. Des d’escapades romàntiques fins a aventures culturals, faran  realitat els teus somnis de viatge.

Confia en la seva excel·lent reputació i compromís amb la teva satisfacció. Contacta amb Celeste Viatges avui mateix i comença a planificar la teva propera aventura!


Destinació recomanada: NOVA ZELANDA-Karuk Travel


Nova Zelanda, un paradís natural situat a l’altre costat del món, és el lloc perfecte per a una escapada romàntica de lluna de mel. Amb els seus paisatges impressionants, aventures emocionants i experiències úniques, aquest país ofereix una gran varietat d’activitats per a les parelles que busquen un viatge de noces inoblidable. Comença el teu viatge a l’espectacular ciutat d’Auckland, coneguda com “la ciutat de les velles”, on podràs passejar pels seus mercats artesanals, gaudir de la gastronomia local i explorar les seves belles platges. Des d’aquí, podràs fer una excursió a l’illa de Waiheke per a una experiència de vi de la zona o una visita a la famosa Rangitoto Island. Un dels punts més destacats de Nova Zelanda és la seva increible naturalesa. No et perdis el Parc Nacional de Fiordland, amb els seus impressionants fiords tallats a la roca, com el Milford Sound o el Doubtful Sound, perfectes per a un creuer romàntic al capvespre. Aprofita també per explorar el Parc Nacional de Tongariro, amb els seus volcans actius i paisatges de muntanya impressionants.

Per als més aventurers, Nova Zelanda ofereix una gran varietat d’activitats emocionants. Podràs fer senderisme per les impressionants rutes dels Alps del Sud, fer una excursió en helicòpter per sobre de les glaceres de Fox i Franz Josef, o gaudir d’un emocionant recorregut en bungee jumping a Queenstown, la capital mundial de les activitats d’aventura.

A més de la seva naturalesa impressionant, Nova Zelanda també té una rica cultura i història per explorar. Visita els tradicionals pobles maoris i participa en cerimònies locals per aprendre sobre la cultura indígena del país. Descobreix també els seus museus i galeries d’art, com el Te Papa a Wellington, per entendre millor la història i la identitat de Nova Zelanda.

Per acabar el teu viatge, no oblidis visitar les magnífiques platges de la Costa de Coromandel o relaxar-te en les aigües termals de Rotorua.

Amb la seva combinació única de naturalesa, aventura i cultura, Nova Zelanda és la destinació perfecta per a un viatge de noces inoblidable!

Karuk Travel, amb la seva seu a Sabadell, és l’elecció perfecta per als nuvis i núvies que desitgeu una lluna de mel inoblidable. Amb un enfocament personalitzat i serveis exclusius, Karuk Travel fa realitat els somnis dels nuvis més viatgers i aventurers. Ofereixen assistència permanent i organització directa amb experts locals. Contracta la teva experiència exclusiva a la Polinèsia, Nova Zelanda, Vietnam i més.

Feu del vostre viatge de noces una experiència inesborrable amb Karuk Travel!