El vostre casament és un moment únic i inoblidable, i les aliances són el símbol perfecte d’aquest amor etern. En aquest reportatge, us convidem a descobrir una selecció de tallers i botigues especialitzades en aliances de boda, on trobareu una gran varietat d’estils per a tots els gustos i personalitats.

Des de clàssiques i atemporals fins a bohèmies i originals, passant per models innovadors i temàtics, fins i tot aliances fetes a mida i dissenyades segons la vostra essència personal. Tot està a la vostra disposició per a trobar les aliances perfectes que reflecteixin el vostre amor i estil únic com a parella.

Comenceu a explorar la nostra selecció i deixeu-vos inspirar per les creacions dels nostres artesans joiers. No us perdeu la possibilitat de trobar les aliances dels vostres somnis i començar a construir junts una història d’amor inigualable.

Joieria Comas

La Joieria Comas proporciona les millors aliances pel dia més especial de les vostres vides. Ubicada a Cassà de la Selva, Girona, es compon per un equip professional i proper, que us guiarà per trobar la joia perfecta que s’adapti a les vostres necessitats, oferint confiança i proximitat excepcionals. Amb una gran varietat d’estils i materials, trobareu la joia ideal amb una qualitat excepcional a preus competitius.

A la Joieria Comas entenen la importància del vostre dia i cuidaran cada detall perquè lluïu impecables al vostre casament, creant un vincle etern amb les seves aliances. A més, també ofereixen joies per a les dames d’honor, assegurant-se que tothom gaudeixi i llueixi les seves peces.

 

Visiteu la seva botiga a Cassà de la Selva i deixeu-vos assessorar de forma personalitzada per professionals del sector!

Crisjoies

Crisjoies és una joieria  única situada a Manresa, on cada peça és una petita obra d’art que narra la història dels seus clients.

Cristina Gimenez, una apassionada de les joies, converteix materials en expressions sensorials, creant un univers personal en cada creació. La joieria ofereix un gran ventall de peces, des de col·leccions úniques fins a joieria eròtica, aliances, penjolls i més, amb exposicions i classes disponibles.

Crisjoies personalitza joies per a nuvis, assegurant que cada complement sigui especial i únic. Amb una atenció personalitzada, vetllen perquè les petites joies siguin portades amb elegància.

Deixa que Crisjoies t’acompanyi en el dia més important i  transformi les emocions en petites obres d’art que duraran tota la vida!

Joieria Joan Gascons

La Joieria Joan Gascons, amb més de 40 anys d’experiència en joieria, aliances i rellotges exclusius, és un referent a Lloret de Mar. Situada al bell mig del centre, ofereix una àmplia gamma de peces seleccionades amb cura per garantir-ne la bellesa i qualitat. El seu catàleg inclou una gran varietat de joies per a tots els gustos, des d’anells, arracades, collarets i polseres, entre d’altres.

A més, posa a la vostra disposició les millors aliances d’or de 18 quilates i amb diamants. Descobreix la col·lecció exclusiva en plata de llei, amb acabats elegants de platí i circonites brillants. Deixa’t captivar per les novetats de Viceroy, amb peces en plata folrada i acer niquelat, perfectes per als amants de l’elegància moderna.

La Joieria Joan Gascons destaca per la seva atenció personalitzada, amb un equip d’experts sempre disposat a guiar els clients en l’elecció de la peça perfecta per a moments importants.

Si cerqueu una joieria amb qualitat, exclusivitat i un tracte personalitzat, Joan Gascons és la vostra opció ideal!

Laguarda joiers

Laguarda Joiers, ubicada a Barcelona, té més de cent anys d’història i destaca pel seu enfocament artesanal i familiar. Fundada el 1909 per Joaquim Laguarda Baltà, la tradició de la joieria artesanal s’ha transmès a través de quatre generacions. El seu taller a Barcelona reflecteix una atenció meticulosa a cada detall i una recerca constant de la perfecció.

Laguarda joiers ofereix una gran varietat de joies, entre les quals destaquen les aliances de boda, disponibles en diferents materials, colors i dissenys, tant per l’home com per la dona. Addicionalment, ofereixen la possibilitat de personalitzar-les i tenir un assessorament individualitzat. La joieria també s’especialitza en rellotges d’alta qualitat.

Amb el lema “Les joies i rellotges són la nostra vida”, Laguarda Joiers s’enorgulleix de ser part integral de les històries dels seus clients.

El seu compromís amb l’artesania i la tradició familiar reflecteix la constància en un món canviant, demostrant que algunes coses perduren al llarg del temps.

García Joiers

Amb més de cent anys d’experiència, García Joiers s’ha consolidat com una de les joieries més reconegudes i de confiança a Catalunya. Amb una ampla selecció de joies d’or i plata per a tots els gustos, des d’anells i collarets fins a arracades, polseres i rellotges, garanteix trobar la peça perfecta per a qualsevol ocasió. García Joiers, no només ofereix una gran varietat de joies, sinó també una experiència de compra excepcional.

El seu equip de professionals atén de manera propera i personalitzada t’ajuda a trobar la joia que millor s’adapti a les teves necessitats i pressupost. A més disposa d’ofertes especials i enviaments gratuïts a tota Espanya, oferint una garantia de dos anys en totes les seves joies, garantint la protecció de la teva compra. Si busques una joieria de confiança amb una gran varietat de productes i un servei al client excepcional, no dubtis a visitar García Joiers i descobreix per què és la preferida de tantes persones a Catalunya.

Joieria Glòria Pardo

La Joieria Glòria Pardo és una joieria amb encant ubicada a Badalona.  Amb més de 100 anys de tradició, les seves botigues al carrer de la Providència i al carrer de Francesc Layret són una visita obligada per a tots els amants de la joieria i la rellotgeria a la ciutat.

Disposen d’un taller propi on es poden crear joies a mida, adaptant-se a les idees i desitjos de cada client.

Descobreix l’exclusiva col·lecció de joies que aquesta joieria té per a tu. Destaquen els anells acabats en or i diamants de diferents estils per a realçar la teva bellesa. També ofereixen arracades d’estil atemporal, ideals per a tota ocasió, braçalets i penjolls únics i especials. A més de les joies, Joieria Glòria Pardo és coneguda com a referent en rellotgeria a Badalona, oferint una àmplia selecció de les millors marques per a homes i dones, juntament amb serveis de reparació i manteniment.

Si busqueu una joieria de confiança, on trobar peces úniques i un servei personalitzat, la Joieria Glòria Pardo és la vostra opció ideal!

Jordi Feliu Joies

Jordi Feliu Joies, no és una joieria, és més que això, és un espai on els somnis de boda es converteixen en realitat. Amb un equip d’artesans passionals i un taller propi situat a Mataró, ofereixen un servei personalitzat i exclusiu per crear les aliances i joies perfectes per al vostre dia més especial. Per això, els seus preus són tan competitius! 

Cada parella és un món, i a Jordi Feliu Joies ho saben. Per això, treballen estretament amb vosaltres per entendre els vostres gustos, estil i somnis, i així crear joies úniques que reflecteixin la vostra personalitat com a parella. Des d’aliances clàssiques fins a dissenys més moderns i originals, tot és possible al seu taller.

Jordi Feliu Joies és un referent en el món de la joieria artesanal. La seva passió pel seu treball i el seu compromís amb la qualitat els converteixen en els aliats perfectes per a un dia tan important com el vostre casament.

No dubteu a visitar el seu taller i conèixer en persona l’equip de Jordi Feliu Joies. Estaran encantats d’assessorar-vos i ajudar-vos a crear les joies perfectes per al vostre dia de boda.