Si per a vosaltres la decoració floral és un element important del vostre casament, i voleu que destil.li creativitat, originalitat i estil, Flow Creacions, amb seu a Girona, serà el vostre gran aliat.

Flow Creacions és un espai floral únic a la província de Girona, i això ho palpareu només entrar per la porta.

Al Capdavant la Marta, amb una experiència, formació i un gust extraordinari us estarà esperant per planificar i començar a dissenyar el que serà un casament que no passarà despercebut ni per vosaltres ni per cap dels vostres convidats.

Amb un tracte molt proper, sap captar en tot moment què és el que us agrada. L’atenció, doncs, i la creativitat són les premises principals de Flow Creacions.

Disposen d’un taller on creen i dissenyen tots els arranjaments florals per a cada ocasió: obtindreu rams de núvia únics, centres de taula, arcs de flors tot seguint un mateix estil, tenint sempre en compte els vostres gustos i necessitats.

Prepareu-vos per gaudir al màxim de la decoració del vostre casament, segur que no en sortireu decebuts!.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Fem rams de núvia, decoració del cotxe nupcial, detalls per la solapa. Decoració de cerimònies, tant civils com religioses. Decoració de tot tipus d'espais, tant interiors com exteriors.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Sí, personalitzem tant els rams de núvia com totes les nostres creacions i arranjaments florals.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí, ens desplacem a tota la província de Girona i arreu de Catalunya.