Germanes Baila és un servei de Perruqueria i Estètica amb més de 30 anys d’experiència. Al capdavant, la Marian Balagué, una apassionada del món del color, de l’assessorament i de l’excel·lència en el servei. Si pel teu gran dia vols lluir amb la teva millor versió i deixar a tothom bocabadat, Germanes Baila és una aposta segura. Entre els seus serveis es troben: Perruqueria per a núvies / nuvis i acompanyants, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions…), tractaments de bellesa i assessoria d’imatge. A Germanes Baila són especialistes en els tractaments i tendències més actuals, i treballen exclusivament amb productes de les marques de més prestigi com Kérastase.

Rebràs un tracte proper, amable i impecable, i un servei totalment personalitzat. S’adaptaran als teus gustos, estil i expectatives, i rebràs el millor consell a l’hora de conjuntar el teu estilisme amb el vestit i complements. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria per a nuvis i acompanyants, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessoria d'imatge.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Servei personalitzat i a mida de les necessitats de cada núvia.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí..
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.