Majestic Càtering neix l’any 2016 com a resposta a la demanda dels hostes allotjats al Majestic Hotel & Spa Barcelona, i amb l’objectiu d’oferir l’experiència Majestic a esdeveniments celebrats fora de l’Hotel. De la mà del prestigiós xef Nandu Jubany, premiat amb una estrella Michelin, Majestic Càtering ofereix aquest fantàstic servei gastronòmic.

La experiència i els coneixements els permet responsabilitzar-se de la gastronomia dels esdeveniments i casaments més exigents, i convertir-los en un esclat de sabors, aromes i textures, en records inesborrables.

Tant si et cases en un espai de luxe a Barcelona, com si tries un casament en un estil més rústic o fins i tot informal a casa teva, Càtering Majestic superarà totes les teves expectatives culinàries, i la dels teus convidats. Tanmateix, ofereix un servei gobal d’organització i decoració de casaments amb Majestic Hotel & Spa Barcelona.

Ofereix un servei de càtering inspirat en la cuina d’autor d’en Nandu Jubany, amb tocs de modernitat i de creativitat. Des que va néixer aquest projecte, l’equip liderat pel Nandu Jubany ha ofert els seus serveis als esdeveniments més exclusius de Barcelona.

S’adaptaran als teus gustos, expectatives i necessitats, rebràs un tracte proper, flexible, i el millor assessorament. Elaboraran un menú totalment personalitzat, en l’estil culinari que desitgis.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Càtering per a esdeveniments i casaments. Es tracta d'un servei de màxima qualitat, dirigit pel xef Nandu Jubany, premiat amb una estrella Michelin. Servei global d'organització i decoració de casaments amb Majestic Hotel & Spa Barcelona.
 2. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina d'autor amb tocs de creativitat i de modernitat.
 3. Oferiu servei per a tot tipus de casaments?
  Si, tant per a casaments de gran format, com per a casaments íntims i familiars. Casaments clàssics i casaments informals.
 4. Oferiu menús personalitzats?
  Sí.
 5. Oferiu menús per a vegetarians, celíacs, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries?
  Sí.
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Sí.