A Mas Ventós, una finca catalana del segle XVIII,  situada a Sentmenat, podràs celebrar un casament de conte, exclusiu i totalment personalitzat. La finca disposa d’un grandiós espai interior amb tres ambients diferenciats. Les parets de pedra, els sostres de bigues i els grans finestrals que omplen la sala de llum i caliu, el converteixen en l’emplaçament ideal per a un casament inoblidable, romàntic i amb especial encant. Tanmateix, no hauràs de compartir espai amb ningú, a Mas Ventós només es celebra un casament al dia.
A l’exterior podràs disposar d’un preciós jardí amb vegetació típica de la zona, arbres de copa gran, aromàtiques magnòlies i zones florides, tot decorat al teu gust per aquesta ocasió. La terrassa de mides infinites és l’indret perfecte per gaudir-hi d’un exquisit aperitiu nupcial amb sol i ombra.
El teu casament a Mas Ventós esdevindrà una experiència gastronòmica sense precedents. Pel teu banquet, elaboraran un menú basat en la fusió de cuina tradicional mediterrània i cuina creativa d’autor, amb el toc personal de Mas Ventós, oferint un servei impecable i professional.
I perquè en el teu gran dia no hagis de patir per res, només gaudir al màxim de cada moment, posen a la teva disposició una fantàstica cartera de proveïdors de serveis complementaris de màxim renom i prestigi. Música, fotògraf, floristeria, pastís nupcial, cotxes clàssics… Tot perquè en el teu dia més feliç no trobis res a faltar i facis realitat el teu casament somiat. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia civil, banquet, aperitiu i festa.
 2. Quins espais oferiu?
  Saló per a banquet amb ambients diferenciats, jardí i terrassa.
 3. Quin tipus de cuina oferiu?
  Una cuina de fusió entre cuina tradicional mediterrània i cuina creativa d'autor amb tocs de modernitat.
 4. Oferiu serveis complementaris?
  Disposem d'una àmplia llista de proveïdors de serveis complementaris.
 5. Que voleu destacar del servei que oferiu?
  Per l'equip de Mas Ventós, cada parella mereix un casament únic i especial. Treballem amb carinyo i amor i amb l'únic objectiu de fer realitat el somni de cada parella.
 6. Oferiu pack de nuvis?
  Actualment oferim promocions especials per a les parelles que es casen l'any 2018 - 2019. Entre altres, obsequiem els núvis amb un Photocall en el dia del casament.