📸La Finka 4.1

Ja teniu data pel vostre casament? Toca triar l’espai on celebrareu el banquet de la vostra vida! Haurà de ser un espai on tots els detalls formin un conjunt perfecte. Un indret on l’entorn, la gastronomia i les instal·lacions estiguin a l’alçada de les vostres majors expectatives.

Us descobrim 10 espais espectaculars que us enamoraran per la seva bellesa, singularitat i versatilitat. Des de masies emblemàtiques i hotels elegants fins a finques amb vistes al mar, hi ha un espai per a cada parella de nuvis, sigui quin sigui el seu estil o les seves preferències.

 Cadascun amb un encant únic i amb totes les garanties perquè el vostre casament sigui de 10. No te’ls perdis!

 

Iberik Rocallaura Balneari

Tenen ingredients d’alta qualitat, a més de proximitat, es fusionen amb un toc contemporani per satisfer fins als paladars més exigents.

També hi fan menús personalitzats, on la presentació és impecable i el servei molt professional, la proposta de l’Iberik Rocallaura Balneari gastronòmica es converteix en un segell característic dels casaments i celebracions.

El dia del casament representa un dels moments més especials en la vida d’una parella, i la tria del lloc idoni per celebrar aquest esdeveniment amb els éssers estimats té una importància fonamental.

En aquest sentit, l’Iberik Rocallaura Balneari, amb el seu estatus de 4 estrelles, es consagra com a l’escenari perfecte per al banquet nupcial dels teus somnis. L’atmosfera romàntica i la serenitat que permet el lloc, el converteixen en una ubicació excepcional per a la celebració del “sí, vull”.

A més, per aquells que desitgen gaudir de moments de relaxació abans o després del gran dia, l’hotel i el balneari ofereixen una experiència de benestar completa. Entre les seves instal·lacions destaquen també el restaurant, la cafeteria, la terrassa amb jardí, la sala de descans i lectura, així com el pàrquing exterior gratuït i la connexió wifi.

En definitiva, l‘Iberik Rocallaura Balneari es consolida com el lloc perfecte per a una celebració nupcial elegant i immersa en la naturalesa.

La Finka 4.1

Si esteu cercant l’escenari perfecte per a la celebració del vostre casament o un esdeveniment inoblidable, La Finka 4.1 és l’elecció ideal. Aquest impressionant espai, situat a Alella, ofereix una àmplia varietat de terrenys per satisfer totes les vostres necessitats. 

Ubicat en un entorn natural privilegiat, La Finka 4.1 ofereix diferents espais per a una celebració excepcional: 

  • El jardí: amb vistes panoràmiques al mar.
  • El saló: amb parets de vidre que us connectaran amb la natura que l’envolta. 
  • La masia: situada al cor de La Finka 4.1
  • L’hivernacle: ideal per a banquets o aperitius amb abundància de llum natural. 
  • El bosc: rodejat de roures centenaris. 
  • El llac: ambientat amb carpes japoneses.
  • Les vinyes: amb ceps que superen els 200 anys. 
  • L’hort: amb verdures de temporada, fresques per a la preparació dels millors plats amb autèntic sabor. 
  • La nau: situada sota un petit turó, perfecta per a banquets, aperitius o fins i tot ball nupcial.

Indubtablement, La Finka 4.1 ofereix tots els espais de somni per a la celebració del vostre gran dia. 

A més, gaudireu d’una atenció personalitzada de l’equip de La Finka 4.1, format per professionals amb àmplia experiència en l’organització d’esdeveniments. Estaran encantats d’ajudar-vos a planificar cada detall, assegurant-vos que la vostra celebració sigui tal com sempre l’heu somiat. 

No dubteu més i poseu-vos en contacte amb La Finka 4.1 per a celebrar un dels moments més especials de les vostres vides!

Hotel Santa Marta

Imagineu-vos la vostra cerimònia civil als jardins o sales de l’Hotel Santa Marta, amb el so relaxant del mar de fons.

O fins i tot podeu optar per un banquet nupcial a la seva platja privada, oferint-vos tota una experiència única.

Si teniu el somni de celebrar el vostre casament en un entorn idíl·lic amb vistes espectaculars al mar, l’Hotel Santa Marta, ubicat a Lloret de Mar, esdevé la vostra opció perfecta.

Al bell mig de la Platja de Santa Cristina, aquest hotel us brinda l’oportunitat de viure un casament únic en cada detall. Sigui en els seus jardins meticulosament cuidats, les terrasses encantadores o les elegants sales de l’hotel, totes amb vistes panoràmiques al mar i a la naturalesa exuberant de la Costa Brava.

 

Amb una proposta gastronòmica excepcional, presenten cinc menús de boda entre els quals podeu triar, acompanyats d’un aperitiu nupcial deliciós i ampli. La seva cuina mediterrània amb tocs d’autor destaca per la seva presentació impecable, digna d’un hotel de 5 estrelles.

Celebreu l’amor amb la natura, el mar de fons i les persones que més estimeu. A l’Hotel Santa Marta, el vostre conte de fades pren vida. Descobriu la màgia d’un casament perfecte a la Costa Brava.

Restaurant Masia Mas Nadal

  • El dia a dia: Tant si busques un menú diari com la seva carta, és l’espai ideal per a una pausa relaxada o una reunió informal.
  • Amb els companys: És el lloc ideal per celebrar aquells moments importants amb els teus col·legues.

Situat en una masia del segle XVII, el restaurant Mas Nadal, és un lloc espectacular per a celebrar el dia més important de la teva vida. Rodejat d’un extens bosc que ofereix una vista encantadora, aquest espai et transporta a la màgia de la natura.

El Mas Nadal disposa d’un extens jardí que proporciona l’escenari perfecte per a cerimònies de casament, entre altres celebracions a l’aire lliure. El seu equip de professionals està compromès a fer la teva celebració que surti perfecta.

Amb una àmplia gamma de serveis adaptats a cada ocasió, el restaurant ofereix:

  • Amb qui més desitges: Amb un entorn màgic per al teu dia especial, com el dia del teu casament.

La passió del Mas Nadal per la cuina tradicional es reflecteix en cada plat. Amb petits detalls pensats per als paladars més exigents, treballen amb els millors productes de proximitat i màxima qualitat, per fer del banquet tot un èxit. 

No pots deixar escapar l’oportunitat que Mas Nadal ofereix en un dia important com el teu casament, cada moment serà especial i digne de recordar. 

Masia Can Tosca

Masia Can Tosca, ubicada a Cabrils, és una autèntica casa catalana que en el passat va ser dedicada a l’agricultura i actualment es dedica, amb passió, a acollir esdeveniments i banquets de casament, aprofitant al màxim els seus encantadors jardins i l’interior bellament decorat.

Amb un enfocament absolutament personalitzat, el seu equip adapta cada celebració a les necessitats particulars de cada clienta, oferint un tracte càlid i professional.

L’interior de la Masia Can Tosca, disposa d’un saló amb capacitat per a 125 convidats, a més de la part antiga, ideal per a grups més petits.

Ja sigui en els seus esplèndids jardins o en el càlid saló interior decorat, podràs gaudir del banquet en un entorn únic. A més, disposa fins i tot, d’una zona especial per ballar, que pot convertir-se en una animada zona chill-out.

Finalment, Masia Can Tosca, posa a la vostra disposició, una àmplia gamma de serveis: només una celebració per dia, decoració floral, serveis de fotografia i vídeo, animació i espectacles, guarda-roba, aparcament ampli, barra lliure durant tres hores de ball, DJ, targetes personalitzades, serveis d’organització i assessorament integral, així com coordinació general de l’esdeveniment.

En definitiva, Masia Can Tosca, és un indret on podràs viure el teu dia de somni, convertint-lo en una experiència inoblidable.

Restaurant Ca N’Ayxelà

  • Gaudiu de 2 hectàrees de jardins per al còctel de benvinguda o una cerimònia civil idíl·lica.
  • Trobeu sales i menjadors de diverses capacitats per al vostre banquet.

Descobreix el magnífic Restaurant Ca N’Ayxelà, una masia que es troba en el pintoresc municipi de Santa Margarida i els Monjos. Rodejat de la natura i envoltat de vinyes, aquest espai excepcional és la destinació perfecta per a celebrar el vostre dia especial.

Amb un equip de professionals especialitzats en esdeveniments, celebracions i casaments, el Restaurant Ca N’Ayxelà vetlla per aconseguir que cada detall de la vostra celebració sigui tal com l’heu somiat.

L’establiment posa a la vostra disposició una àmplia gamma d’espais, tant interiors com exteriors, per a cada moment del vostre casament:

A més, l’equip de Ca N’Ayxelà es fa càrrec de l’organització de cada detall de la celebració, deixant-vos lliures de preocupacions. Així, podreu centrar-vos a gaudir del vostre dia amb la parella, amics i familiars.

El Restaurant Ca N’Ayxelà, sense cap mena de dubte, representa el lloc ideal per viure un dels dies més importants de la vostra vida. Amb una fusió encantadora d’elements moderns i un estil rústic autèntic, captivarà els vostres cors i farà que el vostre casament sigui veritablement memorable.

Hotel Restaurant Blanc i Negre 2 

L’Hotel Restaurant Blanc i Negre 2 emergeix com un escenari espectacular per celebrar el dia més especial de les vostres vides. Ubicat en un entorn privilegiat, aquesta joia ofereix una immersió total en la natura, brindant una vista panoràmica única del pintoresc poble d’Agramunt i dels majestuosos Pirineus catalans.

Els seus diversos salons, cada un amb una personalitat pròpia, s’adapten a les diferents necessitats dels nuvis:

  • Saló Verd; amb capacitat per a 320 persones, concebut per viure una història inoblidable.
  • Saló Rosa; un espai més reduït per a 65 persones, on les vistes enriqueixen els moments màgic.
  • Saló Beix; el més íntim de tots, crea un ambient especial, amb una capacitat de fins a 25 persones.
  • Saló Blanc i Negre; amb capacitat per a 70 persones, es destaca com un espai únic, personalitzat segons les vostres necessitats i envoltat per les vistes excepcionals que ofereix.

A més, l’establiment disposa d’una àrea exterior per a esdeveniments amb carpes, permetent-vos gaudir del casament i de la festa a l’aire lliure.

Tant els nuvis com els convidats seran acollits amb un tracte personalitzat i càlid en tot moment. A més, teniu l’oportunitat de triar entre diverses especialitats culinàries per al dinar, amb plats elaborats amb productes locals com les fruites i els aliments de l’hort.

Feu de la vostra celebració nupcial un esdeveniment màgic i inoblidable a l’Hotel Restaurant Blanc i Negre 2.

Masia Can Pi de la Serra

Masia Can Pi de la Serra, una masia emblemàtica a prop de Barcelona. Obre les portes per oferir-vos un escenari idíl·lic per a la celebració del vostre enllaç. Podreu llogar el seu espai i crear un casament completament a la vostra mida. 

Amb una ubicació privilegiada, Can Pi de la Serra us convida a immergir-vos en un entorn natural que captura la vostra imaginació des del primer moment. La masia ofereix una gran versatilitat per a adaptar-se a tota mena de celebracions nupcials. Els seus extensos i ben mantinguts jardins, acompanyats d’un pati interior espaiós, creen un espai versàtil i encantador que són perfectes per a cerimònies, còctels, banquets i festes.

Masia Can Pi de la Serra t’ofereix el lloguer del seu espai de forma exclusiva, només se celebra un casament al dia.  Convertint-se en el marc perfecte per a les vostres noces de somni. Podreu crear un casament personalitzat i inoblidable.

Si busqueu un espai singular per a crear un casament únic i totalment a mida on vosaltres trieu els proveïdors que més encaixin amb l’estil del vostre casament, Can Pi de la Serra és la vostra opció ideal. Posar-vos en contacte amb ells serà el primer pas per a fer realitat la vostra boda de somni.

Molí Blanc Hotel

Al Molí Blanc Hotel, tens l’oportunitat de llogar tot l’espai i aprofitar la flexibilitat per diposar de serveis d’àpats externs a l’hotel i wedding planners segons la teva preferència per l’organització del teu casament. 

Descobreix l’encant de celebrar el teu casament al Molí Blanc Hotel, un espai acollidor, elegant i confortable que brinda una atenció personalitzada i familiar. Transforma el teu gran dia en una experiència única i inoblidable en un entorn que destaca per la seva singularitat. 

Per a casaments íntims, petits i familiars, Molí Blanc Hotel ofereix dos aspectes destacats. En primer lloc, la possibilitat de realitzar la Cerimònia Civil de manera autèntica i vàlida. A més, l’exclusivitat total de la finca assegura que el teu esdeveniment sigui privat i completament personalitzat. 

A més, si has decidit casar-te a Sesoliveres-Grup Jardí o en altres establiments de la comarca, podràs afegir un toc especial al teu esdeveniment i reservar allotjament per als teus familiars o convidats. 

També tens l’opció de triar entre dos atractius packs promocionals per a parelles: l’escapada d’una nit i l‘escapada de dues nits durant el cap de setmana. 

El restaurant del Molí Blanc Hotel ofereix una exquisida carta de cuina catalana i productes de proximitat, disponible tant per als hostes de l’hotel com per als teus acompanyants. 

Esteu considerant la possibilitat de celebrar el vostre casament al Molí Blanc Hotel? Llogueu en exclusivitat tot l’hotel per als serveis extern que desitgeu i convertiu aquest dia especial en un esdeveniment inigualable.

Masia Sant Pere de Clarà

La Masia Sant Pere de Clarà, a Argentona, és un espai únic per a celebrar el vostre casament al Maresme. Un entorn privilegiat ple d’encant, amb una masia senyorial, una capella romànica del segle XIII i diversos espais exteriors, us permetran crear una celebració a mida i inoblidable.

La masia està envoltada per un entorn natural i tranquil, on podreu gaudir al màxim amb tots els vostres convidats. Podreu celebrar tant casaments religiosos com cerimònies civils.

A la Masia Sant Pere de Clarà trobareu una gran varietat d’espais únics per a celebrar el vostre casament a mida. Des de l’era de la masia, amb la seva gran amplitud i vistes espectaculars de la vall, fins a l’Alzinar, un prat natural envoltat d’alzines perfecte per a cerimònies a l’aire lliure. A més, disposeu d’una sala polivalent insonoritzada ideal per a banquets o com a discoteca, una carpa confortable per a 250 persones i una capella romàntica per a cerimònies religioses íntimes.

Totes les instal·lacions de la Masia Sant Pere de Clarà estan totalment equipades i pensades per a que no us falti de res en el vostre gran dia.

Podreu gaudir d’un entorn natural ple d’encant i de la comoditat de tenir tots els espais necessaris per a la vostra celebració en un mateix lloc

Més que un espai, la Masia Sant Pere de Clarà us ofereix una experiència completa i personalitzada. El seu equip professional us acompanyarà en tot moment perquè el vostre casament sigui un somni fet realitat.

Comenceu a planificar el vostre casament de somni al Maresme.

Restaurant Masia Can Tintorer

El Restaurant Masia Can Tintorer, situat a Molins de Rei, és una antiga masia catalana del segle XV ideal per celebrar un casament. La masia conserva elements típics de la decoració catalana del sXV com les bigues de fusta, els sostres i estructures de pedra.

Els seus 40 anys d’experiència en el sector de la restauració donen molta tranquil·litat a l’hora de muntar un casament, a més, el seu tracte familiar fa molt proper tota l’organització del dia.

La masia ofereix 3 espais amb encant: La carpa, Els jardins i La Masia. Els espais són privats i tenen un ambient acollidor i rural que faran que els vostres convidats gaudeixin d’un dia amb vosaltres especial.

El restaurant ofereix una cuina tradicional catalana amb productes frescos de mercat i disposen d’una gran varietat per elaborar el menú que creieu més adient, també podeu consultar la carta d’aperitius que podreu personalitzar pel vostre dia.

No dubteu a contactar amb el Restaurant Masia Can Tintorer per a obtenir més informació i començar a planificar la vostra boda de somni en un entorn únic i inoblidable.