The Sweet Lab és una empresa que posa a la teva disposició un amplíssim ventall d’accessoris i articles per a l’elaboració de productes de pastisseria. Si pel teu casament vols sorprendre a tothom amb un pastís fet a casa, al teu gust i totalment personalitzat, The Sweet Lab serà el teu millor aliat.

Espelmes en mil i una formes i colors, accessoris decoratius, figures, colorants, en gel, en pols… flors, purpurina, retoladors, aromes en oli concentrat, en pasta… Un munt d’alternatives perquè el teu pastís de noces sigui el “hit” de la festa.

Tanmateix, entre el seu repertori trobaràs una gran selecció d’utensilis i accessoris per a l’elaboració de pastissos, cupcakes, galetes i dolços de tot tipus, com càpsules, bases per a tartes, motlles, talladors, mànigues de pastisseria, espàtules, taules giratòries…

I si t’estimes més celebrar el teu banquet amb un pastís elaborat per l’equip professional de The Sweet Lab, cap problema, ells confeccionaran el teu pastís ideal, totalment personalitzat i adaptat a les teves idees i expectatives. A més a més, ho podràs complimentar amb una divertida taula dolça, unes galetes personalitzades com a obsequi pels convidats… tot el que puguis desitjar per al teu gran dia!

Pots contactar amb The Sweet Lab per e-mail, per telèfon o per Whatsapp. Trobaràs els productes a la seva botiga a ple centre de Figueres, com també a la seva botiga online.

Preguntes freqüents
 1. Quins productes oferiu?
  Accessoris i articles per a l'elaboració de pastisseria.
 2. De quins accessoris i articles disposeu?
  Espelmes en diferents formes i colors, accessoris decoratius, figures, colorants, en gel, en pols... flors, purpurina, retoladors, aromes en oli concentrat, en pasta, càpsules, bases per a tartes, motlles, talladors, mànigues de pastisseria, espàtules, taules giratòries... També disposem de llibres i revistes de Pastisseria creativa.
 3. On es poden adquirir els vostres productes?
  A la nostra botiga a Figueres o a la nostra botiga online.
 4. Com es por contactar amb vosaltres?
  Per telèfon, per Whattsapp o per E-mail.