The Sweet Lab és una empresa que posa a la teva disposició un amplíssim ventall d’accessoris i articles per a l’elaboració de productes de pastisseria. Si pel teu casament vols sorprendre a tothom amb un pastís fet a casa, al teu gust i totalment personalitzat, The Sweet Lab serà el teu millor aliat.

Espelmes en mil i una formes i colors, accessoris decoratius, figures, colorants, en gel, en pols… flors, purpurina, retoladors, aromes en oli concentrat, en pasta … un munt d’alternatives perquè el teu pastís de noces sigui el “hit” de la festa.

Tanmateix, entre el seu repertori trobaràs una gran selecció d’utensilis i accessoris per a l’elaboració de pastissos, cupcakes, galetes i dolços de tot tipus, com càpsules, bases per a tartes, motlles, talladors, mànigues de pastisseria, espàtules, taules giratòries…

I si t’estimes més celebrar el teu banquet amb un pastís elaborat per l’equip professional de The Sweet Lab, cap problema, ells confeccionaran el teu pastís ideal, totalment personalitzat i adaptat a les teves idees i expectatives. A més a més, ho podràs complimentar amb una divertida taula dolça, unes galetes personalitzades com a obsequi pels convidats… tot el que puguis desitjar per al teu gran dia!

Pots contactar amb The Sweet Lab per e-mail, per telèfon o per Whattssapp. Trobaràs els productes a la seva botiga a ple centre de Figueres, com també a la seva botiga online.

Preguntes freqüents
 1. Quins productes oferiu?
  Accessoris i articles per a l'elaboració de pastisseria.
 2. De quins accessoris i articles disposeu?
  Espelmes en diferents formes i colors, accessoris decoratius, figures, colorants, en gel, en pols... flors, purpurina, retoladors, aromes en oli concentrat, en pasta, càpsules, bases per a tartes, motlles, talladors, mànigues de pastisseria, espàtules, taules giratòries... També disposem de llibres i revistes de Pastisseria creativa.
 3. On es poden adquirir els vostres productes?
  A la nostra botiga a Figueres o a la nostra botiga online.
 4. Com es por contactar amb vosaltres?
  Per telèfon, per Whattsapp o per E-mail.