Endinsa’t en el camí cap a la boda dels teus somnis amb els serveis més excepcionals. Amb una selecció meticulosa de serveis prèmium, en aquest reportatge t’oferim des de pastisseries exquisides fins a floristeries artesanals, passant per càterings d’alta gastronomia i espais idíl·lics per a la cerimònia. Aconsegueix l’atmosfera perfecta amb els millors músics, i il·lumina el teu dia especial amb espectaculars mostres de pirotècnia. Des de masies rústiques fins a finques elegants, troba el lloc ideal per a la celebració.

Descobreix tot el que necessites per a una boda inoblidable, amb serveis de primera qualitat que superen totes les expectatives!

Vuket

Cerques el ram de flors perfecte per a les teves noces a Sabadell? Vuket, la teva floristeria especialitzada en art floral, té la solució. Amb més d’una dècada complint somnis, Vuket crea aquests petits detalls que fan únics els moments més importants de la teva vida, com les teves noces.

L’equip professional de Vuket s’encarrega de dissenyar rams de flors a mesura i tots els detalls essencials per a tu. Des de l’inici fins al final, es preocupen per cadascuna de les teves idees, afegint el mínim detall per a superar les teves expectatives.

Amb una àmplia gamma de propostes adaptades a les teves necessitats, Vuket ofereix serveis que abasten des dels arranjaments florals de la cerimònia fins al banquet. A més, brinden un assessorament personalitzat, garantint la màxima satisfacció.

Expressa els teus desitjos a l’equip de Vuket i porta el teu ram de somni a la realitat. Confia en Vuket per a convertir les teves noces en un esdeveniment inoblidable.

Deixa’t sorprendre pels seus professionals, i transforma cada racó del teu casament en un oasi floral de somni. Confia en la seva experiència per a brindar-te un dia únic i ple de bellesa natural!

Cerco Sol Casaments

Cerco Sol Casaments és la clau per transformar el teu dia especial en un somni fet realitat. Amb el seu suport, cada detall del teu casament serà tractat amb tendresa i professionalitat, garantint moments únics i màgics. Des de la trobada de l’espai ideal fins al càtering exquisit, passant per la fotografia i vídeo captivador, decoració encisadora i regals personalitzats, Cerco Sol ofereix tot el necessari per crear el casament dels teus somnis.

Sigui tradicional o temàtic, Cerco Sol té l’experiència per fer realitat qualsevol idea, adaptant-se sempre a les teves necessitats i desitjos. Pel que fa a l’entreteniment, Cerco Sol Casaments s’encarregarà des de la música fins al photocall, passant per animació per a grans i petits. El seu equip de professionals t’ajudaran que tot estigui perfecte i al teu gust, creant autèntics oasis de bellesa i elegància.

A més, Cerco Sol Casaments ofereix una àmplia gamma de serveis que inclouen la cerca de l’espai ideal, càtering, fotografia i vídeo, decoració, regals personalitzats, animació i monitoratge, entre altres.

Confia en Cerco Sol Casaments per fer realitat els teus somnis. Posa’t en contacte amb ells avui mateix per començar a planificar el teu casament de somni!

Magdalena Campasol, Mezzosoprano

Afegeix un toc màgic al teu casament amb la mezzosoprano Magdalena Campasol. La seva veu prestigiosa porta sofisticació i elegància a cada casament. Com a mezzosoprano de gran prestigi, garanteix un espectacle musical inoblidable per a vosaltres i tots els assistents, tant en la cerimònia religiosa o civil com durant el còctel o aperitiu.

La música en viu és un element fonamental en qualsevol casament, sigui civil o religiós. Per aquest motiu, Magdalena s’assegura que la selecció musical s’adeqüi a l’essència de la vostra celebració i a la vostra pròpia personalitat. També, ofereix serveis com a mestra de cerimònies i serveis d’ambientació musical en el còctel/aperitiu amb la música d’acord amb el ritme de l’esdeveniment. Pot interpretar qualsevol peça que vulgueu, s’adapta a les vostres necessitats i preferències, oferint assessorament i orientació per crear un casament totalment a mida.

A més d’oferir els seus serveis com a solista en veu i en piano, Magdalena Campasol també posa a la vostra disposició la seva experiència al capdavant del grup de cambra Anima Libera classical-crossover. Amb aquest grup, la vostra celebració assolirà una dimensió musical inigualable.

Anima Libera, liderat per la mateixa Magdalena, s’adapta a tota mena de públic i ofereix un ampli repertori de cançons romàntiques, modernes, clàssiques, religioses i crossover, perfectes tant per a la vostra cerimònia com per al còctel posterior. A més, podeu triar entre la formació de cambra reduïda, la versió gran amb pianista, violoncel i teclat, o fins i tot una orquestra completa.

Amb Magdalena Campasol, la vostra boda es convertirà en un record inesborrable, impregnat de la seva música encisadora i la seva presència única.

Pirotecnia Igual

Celebreu el vostre casament amb un toc espectacular de Pirotecnia Igual, una empresa amb més de 120 anys d’experiència creant il·lusions a través dels focs en esdeveniments de renom com FIFA Club World Cup 2020 Qatar, els jocs olímpics de Barcelona del 92 i molts més. La seva trajectòria demostra un compromís amb la perfecció i l’elegància en cada esdeveniment. Amb un equip tècnic i professional, ofereixen una àmplia gamma d’opcions, des de piromusicals fins a tronades i mascletades, adaptant-se a les vostres preferències i estil.

Cada espectacle és una obra d’art amb llums i colors que deixarà tots els vostres convidats fascinats. La seva excel·lència en qualitat tècnica i artística assegura que cada foc sigui una experiència única i personalitzada per adaptar-se a les vostres necessitats i expectatives, des de la selecció musical fins als efectes visuals.

Amb Pirotecnia Igual, el vostre casament serà un esdeveniment inoblidable que ningú oblidarà mai.

Poseu-vos en contacte amb ells avui mateix per començar a planificar un espectacle que faci realitat els vostres somnis de casament i deixi una empremta inolvidable en el cor de tots els assistents.

Sweet Annie

Descobreix Sweet Annie, la pastisseria creativa de Mataró on els somnis més dolços prenen vida. Amb un equip de professionals excepcionals, aquesta pastisseria és l’opció perfecta per aquells que cerquen l’excel·lència en el seu gran dia. Els seus productes són una veritable delícia, oferint una àmplia varietat de sabors i opcions personalitzades que s’ajusten a tots els gustos i necessitats.

Des de pastissos fondant, com el Massini o el Sacher, fins a dissenys temàtics, galetes o cupcakes per als detalls dels convidats, a Sweet Annie trobareu l’elecció perfecta per a la vostra celebració. A més, destaca per la seva pastisseria tradicional alemanya i austríaca, oferint una autèntica experiència gustativa que sorprendrà i delectarà els vostres convidats.

Des de la creació de pastissos a mida fins al muntatge de stands de postres, Sweet Annie us ofereix un servei complet i personalitzat que superarà les vostres expectatives. No deixis passar l’oportunitat de convertir el teu gran dia en una experiència memorable.

Posa’t en contacte avui mateix amb Sweet Annie i endolceix els moments especials del teu casament o celebració amb les seves delicioses creacions!

Dusty Pink Stories

Dusty Pink Stories és molt més que un estudi de papereria per a esdeveniments: és una experiència única en creativitat i elegància.

Amb una passió innata per la cal·ligrafia i el disseny gràfic, el seu equip et convida a endinsar-te en un món d’exclusivitat i detalls pensats per a tu. Creuen fermament en la importància de reflectir la història de cada parella a través del seu treball, oferint dissenys personalitzats que captiven amb cada detall.

Els serveis que ofereixen van més enllà de les simples invitacions: des de detalls com segells de llauna personalitzats fins a complements com el seating plan i marcadors de taula, tot és pensat per a aconseguir una celebració inoblidable. A més, estan al dia de les últimes tendències i novetats del sector, assegurant-se que la teva papereria sigui única i destacada.

A Dusty Pink Stories, cada projecte és una oportunitat per crear una experiència única i significativa per a tu i els teus convidats.

Contacta’ls avui mateix i comença a escriure el teu conte de fades!

De Moi a Toi

Descobreix una nova forma emocionant de fer regals amb De Moi à Toi, una botiga especialitzada en regals personalitzats originals, que porten la màgia directament a la teva porta.

Cada encàrrec és elaborat exclusivament per a tu amb amor i dedicació, assegurant que cada moment sigui especial i únic. A més, tens la possibilitat de mantenir un contacte directe per a pressupostos, personalitzacions i més. Amb De Moi à Toi, no seràs atès per un robot; una persona real estarà per ajudar-te amb tot el que necessitis. Ofereixen una àmplia varietat de regals com tasses personalitzades, sabatilles de lona, regals infantils i molt més.

Els seus productes són ideals per a esdeveniments com casaments, comunions i batejos, i ofereixen serveis especials com cervesa artesana i ritus de sorra.

Visita la seva web per encarregar els teus regals personalitzats de manera fàcil i ràpida. De Moi à Toi et convida a fer cada ocasió especial amb moments inoblidables.

Sílvia Pujols Fotografa

Captura la màgia del teu dia especial amb la sensibilitat i experiència de Sílvia Pujols, una fotògrafa de bodes dedicada a immortalitzar moments amb intensitat i bellesa. El seu estil natural i documental et permet reviure cada instant amb autenticitat, capturant la veritable essència de la teva unió.

Més que una simple sessió de fotos, el treball de Sílvia es converteix en records inoblidables. Amb una mirada atenta als detalls, eternitza els petits moments que donen vida al teu dia especial, reflectint la vostra connexió i personalitat en cada imatge.

Els serveis de Sílvia s’adapten a les teves necessitats i pressupost, oferint una àmplia gamma de paquets que inclouen opcions com vídeos de boda per complementar la seva fotografia. Amb més de 10 anys d’experiència, la seva professionalitat i confiança es tradueixen en un treball impecable i en un tracte càlid i proper.

Reserva la teva data amb Sílvia Pujols avui mateix i garanteix-te un testimoni durador del dia més especial de la teva vida!

Viajes Anaconda

Descobreix el paradís dels viatges de noces amb Viajes Anaconda, l’agència experta a fer realitat els somnis d’una lluna de mel perfecta. Amb una atenció personalitzada i una xarxa de contactes internacional, asseguren una experiència inoblidable amb els millors professionals i la màxima seguretat.

Ja sigui una escapada romàntica, un viatge en família o una aventura amb amics, Viajes Anaconda us guiarà en l’elecció del destí ideal per a cada ocasió. Si anheles aventurar-te, però encara no has decidit el destí, des del primer instant, t’ajudaran.

Des dels exuberants paisatges asiàtics fins a les platges paradisíaques, tenen una àmplia gamma d’opcions per a tots els gustos i pressupostos. Disposen de seccions especials com el tractament exclusiu per als nuvis i els encants del turisme asiàtic, cada detall del vostre viatge serà perfectament cuidat.

Deixeu-vos endur per la passió i l’experiència de Viajes Anaconda, on els somnis de viatge es fan realitat sense límits!