Tu día vintage posa al vostre abast el millor en vehícles de lloguer, photocall, disseny i decoració, taules dolçes i barres de Bar, tot seguint la temàtica vintage, la última tendència del mercat en casaments.

Pots llogar una furgoneta Volkswagen T2 del 72, una vespa primera del 80’ o un escarabat Volkswagen 1302 del 72’ amb els que deixàras enlluernat a tots els teus convidats i amb els que també podràs continuar la diversió amb el seu Photocall.

Disposen de diferents complements decoratius que podràs utilitzar d’atrezzo per a que les imatges més divertides del teu casament desprenguin aquest aire vintage que caracteritzarà el dia més important de la vostra vida, i que romandrà per sempre més a la vostra memòria i a la dels vostres convidats.

A la mateixa furgoneta, podreu gaudir d’una magnífica barra de bar, de taules dolçes o d’ambdues coses…

Ofereixen diferents packs que podeu contractar amb tots els serveis o només algúns d’ells. Personalitzen fins i tot les invitacions que seran una petita pista del que serà el vostre casament.

A més, ofereixen un nou servei. El servei “pedida de mano”, un servei que us permet llogar la furgoneta i demanar al vostre estimat/da, que es casi amb vosaltres amb tot el romanticisme del món.

Viu el teu casament vintage, des d’un primer moment, i gaudeix amb la teva parella del dia vintage més especial de les vostres vides.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus de vehicles ofereixen?
    Furgoneta Vintage Volkswagen T2 del 72, o un escarabat Volkswagen 1302 del 72’. Tots ells de temàtica Vintage.
  2. Inclou conductor?
    Sí.
  3. Amb quina antelació s'ha de contactar?
    1 mes com a mínim.