xalet_del_nin

El Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú és un lloc emblemàtic i encantador que ofereix una gran varietat de serveis per la celebració d’esdeveniments i casaments. Aquesta acollidora masia, situada als afores del municipi, compta amb un entorn molt privilegiat just davant del mar, que destaca per la seva tranquil·litat.

Les instal·lacions són còmodes i modernes i, conserven l’arquitectura original de la seva època,  de l’any 1913, a cavall entre el modernisme i el noucentisme, com a finca protegida com Bé d’Interès Local. També disposa d’una àmplia sala de reunions i espais per a celebracions. A més, podreu gaudir de la piscina exterior amb unes vistes immillorables, ubicada en uns jardins mediterranis de somni. La finca compta amb un disseny paisatgístic espectacular, sens dubte el lloc ideal per un dels dies més especials de les vostres vides. 

El Xalet del Nin us farà viure una experiència única amb tots els serveis i les comoditats per cada parella i per als seus comensals. És un espai encantador i acollidor, rodejat de natura i mar. 

Es tracta d’una finca particular que, si ho desitgeu, posen a la vostra disposició un grup de proveïdors perquè no falti de res al vostre esdeveniment; càtering, decoració floral, fotògrafs…

No ho dubteu més i contacteu amb l’equip de professionals del Xalet del Nin, estaran encantats d’assessorar-vos personalment. 

Preguntes freqüents
  1. Espais disponibles?
    Jardins, piscina, menjador, sales...
  2. Quina localització tenin?
    Just davant del mar.
  3. Compten amb un grup de proveïdors, si es necessari?
    Sí, si ho desitgeu, posen a la vostra disposició un grup de proveïdors de càtering, fotografia, decoració...