El viatge de noces és una experiència única que simbolitza l’inici d’una nova etapa de la vida, una celebració de l’amor que mereix ser commemorada en els racons més bells i exòtics del món. Nosaltres, us guiarem a través de la nostra selecció d’agències de viatges i llocs idíl·lics, cèlebres per la seva bellesa i singularitat, així com per les seves cultures i experiències a trobar el viatge de noces dels vostres somnis.  

Així que, deixeu enrere les preocupacions diàries i deixeu-vos captivar per la nostra selecció dels millors viatges combinats de lluna de mel. En aquest especial, hi trobareu opcions per a tots els gustos, des de platges paradisíaques paisatges increïbles, ciutats mil·lenàries… Aquí teniu algunes opcions:

Perú: Amazones, Urumbamba i Machupichu – Collage & Sweet Moon Travel, Sabadell

Urubamba, el Vall Sagrat: El viatge de noces continua a Urubamba, una regió amb paisatges impressionants i riques en història. Visita els mercats de Pisac, explora les runes d’Ollantaytambo i deixa’t impressionar per la influència inca en aquest lloc.

Collage & Sweet Moon Travel t’ofereix l’oportunitat de viure una experiència que perdurarà per sempre a la teva memòria. Et proposa un viatge de noces impressionant explorant  3 destins espectaculars del Perú per la teva lluna de mel: l’Amazònia, Urubamba i la icònica Machu Picchu. Una lluna de mel que combina naturalesa, cultura i història.

L’Amazònia: Comença el teu viatge a la selva amazònica peruana, un paradís ecològic. Passeja en canoa pels rius serpentejants i observa la vida de la selva. Coneix les comunitats locals i immergint-te en les seves tradicions. La Reserva Nacional Pacaya Samiria amb les seves misterioses llacunes són un punt destacat.

Machu Picchu: El teu viatge culmina a Machu Picchu, la ciutat perduda dels inques. Viatja en tren Vistadome, el tren amb vistes panoràmiques fins a Aguas Calientes i sente’t part de la naturalesa i envolta’t d’un paisatge espectacular. Una visita guiada t’oferirà una comprensió profunda de la seva història!

Collage & Sweet Moon Travel són assessors de viatges que posseeixen un profund coneixement de destinacions i prioritzen la creació d’experiències memorables. El seu equip de professionals es distingeix per la seva habilitat en la recomanació de destinacions i la creació d’experiències úniques que converteixen cada viatge en una vivència excepcional. Entenen plenament la gran importància que aquestes experiències són pels nuvis.

Àfrica: Botswana, Moremi Botsuana, Delta del Okavango, Cataratas Victoria – DeViatge, Molins de Rei

Amb DeViatge tindràs l’opció de viure una experiència excepcional a l’Àfrica. Et proposa 4 llocs increïbles: Botswana, Moremi, Delta de l’Okavango i Cataractes Victòria. No et perdis aquesta oportunitat de viure moments inoblidables de la mà de DeViatge i gaudeix del meravellós paisatge de l’Àfrica.  

Botswana: El teu viatge comença a Botswana. Pots volar a la capital, Gaborone, o a Maun, una ciutat important i preciosa que és un punt d’entrada comuna per a visitar el Delta de l’Okavango.

Moremi: és el segon punt d’aquesta meravellosa ruta a la part del Delta de l’Okavango i ofereix una experiència de safari excepcional. Pots continuar el teu viatge des del Delta de l’Okavango cap a Moremi, ja sigui en vehicle tot terreny o en avioneta, segons les teves preferències.

Delta del Okavango: La següent ubicació seria Okavango, des de Moremi, pots prendre un vol o una excursió terrestre cap al Delta del Okavango. El Delta de l’Okavango és un sistema d’aiguamolls únic i bell. Pots explorar la zona en safaris en mokoro que és una canoa tradicional o en vehicles tot terreny.

Cascades Victòria: Finalment, acabem aquesta ruta a Cascades Victòria, situades a la ciutat de Victòria Falls a Zimbàbue.

Les Cascades Victòria són una de les meravelles naturals més impressionants del món i ofereixen moltes activitats emocionants, com a caminades per la selva, passejos en helicòpter i safaris.

DeViatge s’ha destacat com a líder indiscutible en lart de crear viatges a mida. Aquesta excepcional empresa s’ha convertit en una autoritat reconeguda en el món dels viatges, oferint serveis meticulosament adaptats a les necessitats úniques de cada parella aventurera.

Àfrica: Tanzània, Zanzíbar – Panda Viatges, Barcelona i Girona

Zanzíbar: acabarem el recorregut en aquesta ubicació paradisíaca. On les platges de sorra blanca, les aigües turqueses i les postes de sol espectaculars us captivaran. Cada moment a l’illa és una celebració de l’amor i l’aventura.

Panda Viatges t’ofereix una opció excepcional per experimentar moments inoblidables com és el viatge de noces. Gaudeix en aquests dos llocs impressionats com són: Tanzània i Zanzíbar. No et perdis aquesta meravellosa experiència on gaudiràs del millor paisatge i de la bellesa natural. 

Tanzània: Per a començar aquest viatge descobrint la màgia d’Àfrica, començareu a Tanzània. Endinsant-vos en la bellesa de la vida salvatge en el Serengeti i el Ngorongoro, on els majestuosos lleons, elefants i girafes hi són lliures. Un viatge a Tanzània és una experiència única plena d’aventures inoblidables.

Panda Viatges és la teva agència de viatges de confiança per a parelles que busquen una experiència única. Especialitzats en viatges a mida i totalment personalitzats.

Japó: Tokyo, Kanazawa, Takayama, Hiroshima, Kyoto – Ulisses Viatges, Igualada

Ulisses Viatges et vol apropar als llocs més màgics del món; cultures mil·lenàries, racons d’encant i civilitzacions exòtiques.  Et proposa cinc destinacions pel Japó que no oblidaràs mai: Tokyo, Kanazawa, Takayana, Hiroshima i Kyoto. No deixis escapar aquesta oportunitat i gaudeix dels millors paisatges del Japó.

Tokyo: Comença el teu viatge a Tokyo, la capital del Japó. Gaudeix dels nombrosos llocs d’interès de Tokyo, com el Palau Imperial, el barri d’Akihabara  i el famós encreuament de Shibuya. No oblidaràs mai aquestes fantàstiques destinacions.

Kanazawa: La següent ubicació per visitar d’aquest viatge increïble és  Kanazawa, coneguda per la seva bellesa històrica i cultural, així com pel Jardí Kenrokuen i el districte de Higashi-Chaya.

Takayana: Seguidament, passaríem per Takayama, que és famosa per la seva arquitectura tradicional japonesa i els seus festivals anuals. El més conegut d’aquesta destinació és el Barri antic de Takayama, ja que és una atracció destacada per tots els visitants.

Hiroshima: La penúltima ubicació la trobaríem a Hiroshima, que és coneguda per la seva història, inclòs el Parc Commemoratiu de la Pau i el Museu Commemoratiu de la Pau.

Pots visitar l’Illa de Miyajima, coneguda pel Torii d’Itsukushima i la Muntanya Misen.

Kyoto: Per acabar amb aquest increïble viatge de noces tenim que és el cor de la cultura tradicional japonesa. D’aquí s’hi pot explorar els temples i santuaris de la ciutat, com el Temple Kinkaku-ji, el Temple Fushimi Inari i el Temple Kiyomizu-dera.

Ulisses Viatges, amb la seva àmplia experiència, s’ha consolidat com la primera elecció per a aquells que somien amb un viatge de noces inoblidable, totalment adaptat als seus gustos i preferències.

Àsia: Vietnam, Tailàndia, Cambodja – Viatges Mocavi, Sant Vicenç dels Horts

Tailàndia: Continua la ruta per la inoblidable Tailàndia, el destí perfecte per a celebrar l’amor. Des de les platges de sorra blanca de Phuket fins als temples daurats de Bangkok i la serenitat de Chiang Mai. A més a més, descobreix l’exquisida gastronomia tailandesa, explora mercats flotants, relaxa’t amb massatges tradicionals tailandesos i deixa’t portar per la bellesa de les illes de Krabi. Tailàndia t’oferirà una lluna de mel plena de meravelles exòtiques.

Imagina’t, banyant-vos en les aigües turqueses de les illes de Bali, navegant pel Mekong a través dels exuberants boscos de Tailàndia o visitant les antigues ruïnes d’Angkor Wat a Cambodja.

Viatges Mocavi  et proposa 3 ubicacions espectaculars a Àsia: Vietnam, Tailandia i Cambodja. Un viatge de noces que fusiona la bellesa de la naturalesa, la riquesa cultural i la història ancestral.

Vietnam: Comença el teu viatge descobrint l’encant exòtic de Vietnam. Des de les aigües serenes de la badia d’Halong fins als camps d’arròs daurats de Sapa. Passeja de la mà pels carrers bulliciosos de la capital Hanói, prova la deliciosa gastronomia vietnamita i descobreix la història en els temples i pagodes ancestrals. La teva lluna de mel a Vietnam serà un viatge inoblidable ple d’aventures i moments romàntics.

Cambodja: Finalitza el teu viatge de nuvis visitant els paisatges impressionants de Cambodja. Des dels majestuosos temples de Angkor Wat en Siem Reap fins a les platges de sorra blanca de Sihanoukville. Explora la bulliciosa ciutat de Phnom Penh i la calidesa de la seva gent mentre t’endinses en mercats locals i proves la deliciosa gastronomia cambodjana. Cambodja et farà crear records inoblidables en la teva lluna de mel.

Viatges Mocavi es consolida com una autèntica garantia de confiança per a tots aquells qui acaricien el somni d’una lluna de mel que perduri per sempre. La clau dels èxits ininterromputs que avalen Viatges Mocavi, resideix en la seva atenció personalitzada i la seva impressionant habilitats per adaptar-se als desitjos i necessitats de cada parella.

Indonesia: Sumatra, Bali, Parc Komodo – Viatges Intergavà, Gavà

Viatges Intergavà, et dona la possibilitat de realitzar un viatge de noces que recordaràs sempre. Podràs anar a tres ubicacions increïbles d’Indonèsia com són: Sumatra, Bali i Parc Komodo. En aquest viatge desconnectaràs de tot el que t’envolta i t’endinsaràs en món paradisíac començant la teva història d’amor.

Sumatra: Per començar aquest viatge hi trobes Sumatra, hi té des de platges paradisíaques fins a muntanyes impressionants. En el viatge hi pots explorar Medan, visitar el llac Toba i les cascades de Sipiso-Piso a Berastagi, veure orangutans a la selva de Bukit Lawang, gaudir a les platges de Siberut i descobrir Padang i els seus temples a Muara Sipongi.

Bali: La següent ubicació és Bali on es pot començar a Denpasar. Hi podeu visitar Ubud, ubicat enmig de les muntanyes de Bali, us ofereix un dia lliure per explorar. Algunes opcions d’exploració inclouen visites al temple de Saraswati i Gunung Kawi, el fascinant Monkey Forest i un emocionant volcà Batur. Bali us portarà records que duraran tota la vida.

Parc Komodo: Aquest viatge acaba al Parc de Komodo, conegut per la seva vida salvatge i paisatges captivadors. Comença amb l’arribada a Labuan Bajo i una visita a Rinca, continua amb un dia espectacular a Padar i una excursió a Komodo, amb una parada a Pink Beach. Finalment, relaxeu-vos a les platges de Labuan Bajo abans de tornar amb records inoblidables.

Viatges Intergavà és l’agència de viatges que converteix els vostres somnis en realitat. Es dedica a adaptar-se a les vostres preferències, oferint una àmplia gamma de destinacions i serveis personalitzats per garantir que el vostre viatge sigui autènticament únic.

Costa Rica: San José, Caribe Sur, Sarapiqui, Arenal, Río Celeste, Manuel Antonio, Uvita – Costa Rica Te Enamora, Sant Feliu de Llobregat

Caribe Sur: Seguidament, la ruta seguiria pel Caribe Sur on es pot trobar, per exemple, el Parc Nacional Cahuita, que alberga una gran varietat d’animals, platges i vistes panoràmiques, o, Puerto Viejo de Talamanca, que ofereix una gran varietat d’activitats per experimentar la cultura caribenya. Dintre d’aquestes activitats s’incloeixen surf, kayak i senderisme.

Sarapiqui: La tercera ubicació es Sarapiqui, que s’hi pot explorar, els ponts penjants de Tirimbina, amb vista privilegiada de la selva tropical, i el Refugi Nacional de Vida Silvestre Caño Negro amb gran varietat de fauna i flora. L’activitat més típica per fer és el rafting.

Costa Rica Te Enamora, t’ofereix l’opció de visitar els llocs més destacats i extravagants de Costa Rica: San José, Caribe Sur, Sarapiqui, Arenal, Río Celeste, Manuel Antonio y Uvita. Són unes ubicacions perfectes per a una lluna de mel única, ja que ofereix una combinació de platges paradisíaques, muntanyes exuberants i una gran varietat d’activitats per a tots els gustos.

San José: Per iniciar aquesta aventura d’amor San José és una ubicació idíl·lica. És la capital de Costa Rica, per tant, ofereix una gran varietat de llocs per a tots els gustos. Aquí hi teniu algunes de les coses que es poden visitar a San José: El Teatre Nacional, un teatre neoclàssic i un dels edificis més emblemàtics de la capital, el Museu Nacional, que alberga una col·lecció d’objectes precolombins i històrics. I finalment com a lloc destacat està el Parc la Sabana, un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de la natura.

Arenal: Seguin la ruta hi ha el volcà Arenal, un dels llocs més populars per visitar a Costa Rica i es pot visitar: el Parc Nacional Volcán Arenal, els ponts penjants del volcà Arenal, la catarata de la Fortuna i les aigües termals.

Río Celeste: Com a cinquena ubicació trobem Río Celeste, conegut per les seves aigües d’un color blau celeste únic, si aneu no us podeu perdre: els Teñideros i la catarata Celeste de 30 metres d’alçada.

Manuel Antonio: Acabant la ruta tenim Manuel Antonio, un poble costaner popular per les seves belles platges, vida salvatge i el clima tropical. Es destaca: el Parc Nacional Manuel Antonio i les platges de Manuel Antonio, on si pot fer senderisme.

Uvita: Com a últim destí hi ha Uvita, un poblet de Costa Rica on s’hi visita el Parc Nacional Marino Ballena i la Catarata Uvita amb un tobogan natural.

Costa Rica Te Enamora és una agència de viatges dedicada a proporcionar experiències de viatge sostenibles i enriquidores als seus clients. El seu enfocament se centra en els viatges per Costa Rica i Amèrica Central.