📸:Yasmina y Víctor Fotografía

La fotografia, com l’art en general, és un camp ric i divers en el qual la creativitat floreix de maneres infinites. Aquí us farem explorar el món de la fotografia a través dels ulls i les lents de sis fotògrafs que han abraçat estils completament diferents. Des del minimalisme i la simetria fins a la fotografia d’aventures i la captura de moments íntims, aquesta crida a la diversitat artística és una celebració de la creativitat i la seva capacitat per inspirar i emocionar.

Acompanyeu-nos en aquest recorregut visual a través de la mirada de fotògrafs amb diferents estils per el teu casament!

Joan Cabes Photographer

En el fascinant món de la fotografia, hi trobem en Joan Cabes, un reputat fotògraf català i de família de fotògrafs.  Amb una passió innata per capturar la bellesa i l’emoció de cada moment del vostre casament. Ofereix una àmplia gamma de serveis fotogràfics per immortalitzar els instants més especials i crear records que perduraran eternament.

La seva àrea d’expertesa rau en l’art dels reportatges de casaments. Joan Cabes Photographer posseeix una visió artística singular i una dedicació meticulosa als detalls, qualitats que el converteixen en la selecció ideal per a aquells que aspiren a capturar els instants més crucials i emocionants del seu dia especial. Cada imatge capturada per Joan Cabes Photographer són veritables obres d’art. Les imatges no només reflecteixen la realitat, sinó que també narren històries d’amor i felicitat amb autenticitat i naturalitat. Si esteu planificant el vostre casament i busqueu un professional de la fotografia amb passió, experiència i un estil únic, Joan Cabes Photographer és la vostra elecció indiscutible. Poseu-vos en contacte amb ell i descobrireu com us pot assessorar personalment segons les vostres preferències. És el moment de garantir que el vostre casament sigui immortalitzat de manera extraordinària!

Yasmina y Víctor Fotografía

En el cor de les Terres de l’Ebre, a la localitat de Cambrils, trobem a Yasmina & Víctor Fotografía, una parella de fotògrafs apassionats en veure la bellesa en les petites coses i capturar-la per a l’eternitat. Amb una devoció infal·lible per l’art de la imatge, són especialistes en casaments, i experts en immortalitzar aquell dia únic i irrepetible.

El servei de fotografia de casament que ofereixen es desglossa en tres opcions: Primer de tot, la Pre boda i la Post boda, seguidament, la Cerimònia i finalment, el Banquet  Aquesta parella dinàmica opera com ombres discretes que només apareixen quan cal capturar la bellesa d’un moment. Utilitzen equips de càmera de darrera generació per assegurar-se que les vostres imatges siguin perfectes, independentment de les condicions ambientals. En el moment del tall del pastís nupcial, us sorprendran amb una projecció de vídeo que captura els moments més memorables del dia. Aquest servei és completament gratuït i us permetrà reviure els moments màgics del vostre casament. El reportatge fotogràfic complet us serà entregat en menys de 30 dies. Teniu l’opció de triar entre una versió digital o analògica per preservar els vostres records de la manera que més us convingui. A Yasmina & Víctor Fotografía, el vostre casament no és només un esdeveniment; és una obra d’art capturada amb amor i dedicació per a la posteritat. Si esteu cercant autèntics narradors visuals per al vostre dia especial, no busqueu més. Deixeu que Yasmina i Víctor us ajudin a crear records que duraran per sempre.

Notario Fotògrafs

Situat al bell mig de la dinàmica ciutat de Mataró, Notario Fotògrafs ha estat capturant moments únics i inoblidables durant més de dues dècades. S’ha guanyat la seva reputació gràcies a un enfocament exclusiu i una devoció apassionada per la qualitat. La màgia de Notario Fotògrafs rau en la combinació mestra d’experiència, tradició, talent i passió per la seva artesania. Aquest equip de professionals ha esdevingut un referent per a les parelles de nuvis del Maresme i els seus voltants, oferint un servei que va més enllà de la mera captura de moments.

El catàleg de serveis de Notario Fotògrafs és ampli i variat, amb l’objectiu de capturar cada instant del vostre dia especial en imatges que irradien felicitat:

  • Reportatges en Diversos Estils: Ja sigui que busqueu una estètica moderna, un enfocament tradicional o alguna cosa totalment única. 
  • Dissenys Clàssics: L’elegància i la bellesa dels dissenys tradicionals es combinen amb la tecnologia actual per oferir àlbums de casament que es resisteixen en el pas del temps.
  • Fotografia Digital o Clàssica: La versatilitat és clau, i Notario Fotògrafs us ofereix opcions, ja sigui amb la calidesa de la fotografia clàssica o la precisió de la fotografia digital.

Indubtablement, Notario Fotògrafs personifica la impecable professionalitat que assegura records inoblidables del vostre dia especial. Cada imatge és una narració visual de la vostra història d’amor, capturada amb passió i experiència. Per tant, si esteu buscant un equip de fotògrafs que faci que el vostre casament sigui excepcional, Notario Fotògrafs és, sense cap dubte, la vostra millor elecció.

Can 60 Fotògrafs d’Olot

La seva habilitat excepcional resideix en la seva capacitat per capturar escenes carregades d’emoció i intensitat amb autenticitat i originalitat.

Immersos en les encisadores terres de Girona i als afores de Barcelona, trobareu un grup excepcional de 6o fotògrafs a Olot, veritables mestres en l’art de capturar moments únics. Aquests professionals estan especialitzats en el reportatge social, immortalitzant els instants més significatius de les vostres vides. Amb quatre dècades d’experiència, aquests han estat al costat de moltes persones en les seves ocasions més especials, capturant emocions amb una excel·lència que els ha convertit en referents inqüestionables en el món de la fotografia.

La seva oferta no només inclou la captura d’imatges inoblidables, sinó que també l’oportunitat de preservar aquests records en àlbums digitals que irradien il·lusió. A més, Can 60 Fotògrafs d’Olot presenta dues opcions de paquets especials que faran que les vostres núpcies siguin encara més memorables:

  • Pack Especial
  • Big Pack Tot Inclòs

La millor part és que tot el material es lliura en dos DVD’s i una unitat de memòria USB, perquè pugueu gaudir dels vostres records directament a la vostra televisió en qualsevol moment que desitgeu reviure aquells moments especials. Visiteu la nostra pàgina web de Can 60 Fotògrafs d’Olot per explorar l’àmplia gamma d’opcions de personalització i productes que tenen per aconseguir el vostre record gràfic perfecte!

El Negativo Fotografía

Quan es tracta de capturar els moments més importants de la vida, la fotografia esdevé el mitjà perfecte per immortalitzar emocions i records. A Catalunya, una empresa ha destacat per la seva dedicació i excel·lència en aquest art: El Negativo Fotografía.

El seu estil únic i creatiu no només captura les imatges, sinó també l’essència de les persones. Cada instant, cada mirada i cada somriure es converteixen en autèntiques obres d’art que perduraran en el temps.  La versatilitat d’El Negativo Fotografía es manifesta a través dels seus packs personalitzats, dissenyats per satisfer les necessitats i preferències úniques de cada parella. Ja sigui un casament íntim a la vora del mar o una gran celebració a la ciutat. L’absolut compromís d’aquesta empresa amb la qualitat és indiscutible. No es tracta únicament de prendre fotografies, sinó de crear records duradors.  Si esteu planejant el vostre casament a Catalunya i desitgeu assegurar-vos que els moments més especials esdevinguin records inoblidables, no dubteu a contactar amb El Negativo Fotografía. Deixeu que us acompanyi en aquest viatge per capturar l’amor i la felicitat en cada instant.

Paco Maiz Fotògraf

A més ofereix la possibilitat de realitzar reportatges de preboda i postboda, creant així una col·lecció completa d’imatges que encapsulen tota la bellesa i l’emoció del viatge matrimonial.

En el món de la fotografia, destaquen alguns noms amb una llarga trajectòria, i Paco Maiz és, indubtablement, un d’aquests. És un expert en immortalitzar l’amor i la màgia d’un dels dies més importants a la vida de moltes parelles. Els seus reportatges de casaments no es limiten a ser simples fotografies; són autèntiques obres d’art. La seva habilitat per jugar amb la llum i les composicions converteix cada imatge en una expressió viva de les emocions i els moments viscuts en aquest dia especial.

Cada projecte es converteix en una col·laboració única i especial entre fotògraf i les parelles, assegurant que cada imatge capturi l’essència i la personalitat de l’amor que es viu en aquest dia tan significatiu. En resum, Paco Maiz Fotògraf no és només un fotògraf de casaments; és un narrador d’històries d’amor. Si esteu cercant una manera excepcional de capturar la vostra història d’amor, és, sens dubte, l’elecció ideal.