📸: Mònica Prytz Fotografia

Platges, vinyes i pobles encisadors, un munt de racons màgics i una gastronomia variada, mediterrània i excepcional… La Província de Tarragona ho té tot i més per celebrar-hi un casament idíl·lic, rústic o marítim, romàntic, vintage o temàtic… Us presentem el reportatge especial Casa’t a Tarragona.

Sabem que el dia del vostre casament és un dels moments més especials de la vostra vida, i Tarragona ofereix un escenari idíl·lic per a aquell dia tan memorable. A través d’aquest reportatge, us presentem 9 proveïdors essencials que us ajudaran a crear el casament dels vostres somnis.

Des de l’elecció del lloc i fotografia fins als detalls més petits de la decoració i l’ambient, cada element és crucial per crear una experiència única i inoblidable. Amb aquests experts a la vostra disposició, esteu a només un pas més a prop de fer realitat el vostre casament somiat a Tarragona. Així que, deixeu-vos seduir per aquesta encisadora ciutat i descobriu com podeu fer que el vostre casament sigui un esdeveniment que mai oblidareu.

Pren nota!

Gerard Martí Photography

Amb una especialització en fotoperiodisme i fotografia de moda, Gerard Martí fusiona aquests dos estils per crear un enfocament únic en la captura d’imatges de casaments.

Les imatges, preservadores de moments precisos, cobren un significat especial quan se centren en el dia del teu casament. Ens submergim en el món de Gerard Martí Photography, un fotògraf apassionat que s’especialitza a capturar cada instant màgic i emotiu per a l’eternitat.

Gerard Martí Photography no és simplement una professió, sinó una veritable vocació. Cada casament és un esdeveniment excepcional que esdevé un calaix de sentiments i moments únics, que Gerard Martí està decidit a immortalitzar amb la seva càmera.

La seva rica experiència i les col·laboracions amb importants empreses li proporcionen una visió diversa i l’habilitat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client. Cada casament és únic, i Gerard ho comprèn perfectament.

La dedicació de Gerard Martí Photography resplendeix en cada instant capturat. No ofereix només fotografies, sinó la promesa de reviure cada moment experimentat en el vostre casament.

Per ell, fotografiar casaments és un veritable privilegi i una expressió de l’amor i la felicitat. Cada instant capturat és un trosset de la vostra història d’amor que us acompanyarà per sempre. Així que, si esteu buscant un fotògraf per al vostre casament, considereu confiar en Gerard Martí Photography per capturar la màgia del vostre dia especial. La seva passió i habilitat per capturar els petits detalls us donaran la confiança necessària abans, durant i després de la contractació.

Restaurant l’Antic Molí

L’Antic Molí és més que un simple restaurant, és un paradís culinari situat al costat del riu Sénia, envoltat pel pintoresc paisatge del Montsià. Aquesta joia gastronòmica ofereix un entorn idíl·lic per a celebrar el vostre casament. Il·lusió, constància, treball i bon fer són les quatre paraules que millor defineixen l’Antic Molí.

L’Antic Molí és gestionat per un apassionat equip jove que treballa incansablement per fer que els seus clients se sentin com a casa. Aquest compromís i dedicació asseguren que qualsevol celebració sigui un èxit inoblidable. La seva cuina creativa i d’autor, inspirada en la tradició culinària, utilitza productes locals per crear plats excepcionals.

Aquest any, l’Antic Molí us sorprèn amb un espai de cerimònies elegant, íntim i espaiós, que ofereix visites espectaculars del riu Sénia i a la natura.

A l’aire lliure, en una zona acollidora dels jardins, aquest nou espai és perfecte per a la vostra cerimònia de casament en un entorn verd idíl·lic. Detalls com els marges i l’escala de pedra, que poden ser un escenari ideal per a fotografies, juntament amb una encantadora pèrgola de fusta, enriqueixen encara més l’ambient.

Els jardins de l’Antic Molí són una obra d’art, i són l’escenari perfecte per a l’aperitiu nupcial. Amb jardins ben cuidats i àrees ombrejades, proporcionen un ambient tranquil per als vostres convidats. A més, disposeu d’una carpa exterior per a celebrar el banquet, permetent-vos gaudir de la naturalesa amb comoditat.

L’Antic Molí ofereix un Sitting Vintage decorat, una carta de presentació elegant per als vostres convidats. A més, el Sitting Vintage està situat als jardins, davant del saló de bodes, amb caixes antigues decorades amb flors i altres elements que aporten un toc especial. No oblideu descobrir els carros de menjar amb el logotip del Molí, una incorporació única als banquets.

L’Antic Molí no només destaca a l’aire lliure, sinó que també ofereix dos salons impressionants amb capacitat per a fins a 400 comensals. Amb vistes panoràmiques als jardins, aquests salons de nova construcció són espais únics per a fer del vostre dia una ocasió absolutament memorable!

Mònica Prytz Fotografia

A més, si voleu preservar els records del vostre comiat de solter/a amb els amics i amigues, Mònica Prytz Fotografia us ofereix reportatges d’aquesta inoblidable ocasió. Amb diferents opcions de paquets a la vostra disposició, podeu triar aquella que millor s’adapti als vostres desitjos i necessitats, garantint que cada moment sigui capturat amb perfecció.

Indubtablement, Mònica Prytz Fotografia és la millor opció per a parelles que volen immortalitzar la seva història d’amor de manera autèntica i única.

El vostre casament és un instant efímer i màgic, una experiència única i irrepetible que us acompanyarà per sempre. Per aconseguir capturar tota la seva bellesa i autenticitat, no hi ha cap millor opció que confiar en les habilitats d’una fotògrafa experimentada com Mònica Prytz Fotografia. Amb una àmplia gamma de serveis dissenyats per immortalitzar els moments més especials i preciosos, Mònica Prytz Fotografia s’ha convertit en una referència incontestable en el món de la fotografia de casaments i reportatges de boda a Catalunya.

Mònica Prytz és una mestra en l’art de capturar l’amor, la felicitat i l’emoció que impregnen el dia del casament. Amb una combinació de tècniques fotogràfiques creatives i l’ús d’equipament de primera qualitat, cada instant és immortalitzat amb naturalitat i elegància.

A part, no només es limita del casament, també ofereix serveis preboda i postboda per capturar tots els moments importants que  porten fins al vostre gran dia i els que el segueixen.

El seu talent i passió per la fotografia es reflecteixen en cada instant que captura, i el resultat final són imatges que us faran somriure, plorar i retrocedir en el temps. No us ho penseu més, poseu-vos en contacte amb Mònica Prytz Fotografia i obtindreu un pressupost personalitzat que s’adapti a les vostres preferències i necessitats.

El vostre casament és un moment que val la pena recordar per sempre, i Mònica Prytz Fotografia està aquí per garantir que aquesta memòria sigui immortalitzada en fotografies que us emocionaran en cada mirada enrere. 

In The Old Days Weddings by Iris

In The Ols Days Weddings by Iris ha revolucionat el món dels casaments, oferint una experiència excepcional que et transportarà a èpoques antigues i mítiques de la història. Aquesta innovadora empresa està canviant la forma com vivim i gaudim dels casaments, fent-los inoblidables.

Amb la seva seu a Tarragona, In The Old Days Weddings by Iris s’ha convertit en un referent en l’organització de casaments que et fa viatjar en el temps. Amb temàtiques com la Romana, Grega, Vikinga, Antic Egipte, Maia i Celta, creen un entorn perfecte per fer realitat els teus somnis nupcials.

La fundadora, Iris, va perseguir el seu somni d’ajudar les parelles a tenir casaments realment únics. La seva determinació la va portar a buscar coneixements, i va trobar un curs a la seva ciutat que li va obrir les portes a fer realitat aquest somni.

La missió d’Iris és clara: transformar el teu casament en una autèntica recreació d’èpoques històriques. Cada detall, des de la decoració fins als vestits, reflecteix amb precisió i passió l’època que t’apassiona.

In The Old Days Weddings by Iris et brinda dues opcions per a la teva planificació nupcial:

  • Organització Integral: Aquest servei pren càrrec de tota la planificació, des de la recerca de proveïdors fins a la selecció de la ubicació, passant per la decoració, la coordinació i la gestió d’imprevistos.
  • Wedding Planner en Línia: Si prefereixes controlar més la planificació, Iris t’assessorarà i ajudarà a dissenyar el teu casament d’època amb el seu coneixement i suport en línia.

En resum, In The Old Days Weddings by Iris no és només una empresa d’organització de casaments; és una oportunitat per viure el casament dels teus somnis, un viatge en el temps cap a èpoques fascinants de la història. No deixis escapar aquesta oportunitat única de fer realitat el teu somni nupcial.

Enllaç i Festa

Dins d’Enllaç i Festa, es desplega una gamma excepcional de vestits nupcials que abasta des de dissenys clàssics fins a opcions més contemporànies, ajustables al pressupost.

A Tortosa, en un dels racons més pintorescos de Tarragona, hi trobem un lloc amb una reputació innegable en el món de la moda nupcial i de festa: la botiga Enllaç i Festa. 

Aquest establiment de prestigi ofereix una exquisida selecció de vestits i complements destinats a noces i altres celebracions memorables. Amb una extensa trajectòria en l’univers de la moda nupcial i de festa, aquesta botiga es converteix en un destí ineludible per a aquells que cerquen l’elecció perfecta per a les seves ocasions especials.

Els vestits de núvia que s’hi poden trobar són una autèntica simfonia d’elegància, plens de detalls i accessoris per completar el somni de qualsevol. 

Enllaç i Festa dedica una atenció minuciosa a la prova del vestit, acompanyant-la amb tots els accessoris i complements necessaris, com tocats, guants, vel, joies i molt més. Això permet que les núvies es vegin a si mateixes tal com lluiran durant el seu gran dia, amb una cura exquisida per cada detall.

A més a més, la botiga disposa d’una gran varietat de vestits i accessoris per a convidades, dames d’honor i fins i tot per a cerimònies de comunió.

En definitiva, aquesta botiga esdevé un punt de referència per a tots aquells que cerquen vestits espectaculars pel dia més important de les seves vides.

Centro Médico y Estético Boniteza SL

El Centre Mèdic i Estètic Boniteza, amb més de dues dècades d’experiència en el sector, s’ha consolidat com un referent indiscutible per a aquells que cerquen una combinació excepcional de professionalitat i innovació en l’atenció de la salut i l’estètica.

L’element distintiu d’aquest centre resideix en el seu equip de professionals altament qualificats, dedicats a oferir tractaments estètics avançats i personalitzats que donaran als nuvis una confiança radiant per al seu dia de casament. Ja siguin tractaments facials revigoritzants o teràpies corporals relaxants, el Centre Mèdic i Estètic Boniteza s’ha forjat una sòlida reputació per a la preparació de clients en aquesta ocasió tan especial.

Aquesta joia de Tarragona ofereix una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats individuals de cada client:

  • Tractaments Facials: El catàleg inclou higienes facials profundes, peelings superficials, permanent de pestanyes, depilació, micro pigmentació i molts altres serveis per realçar la vostra bellesa natural.
  • Tractaments Corporals: Per aquells que cerquen el màxim benestar, es proporcionen serveis com higiene d’esquena, massatges relaxants, manicura i pedicura, pressoteràpia i endosphere, assegurant que els nuvis se sentin consentits i relaxats.
  • Serveis Mèdics: A més dels tractaments estètics, aquesta clínica té cura de la vostra salut en àmbits com l’otorrinolaringologia, la podologia, la nutrició, la dermatologia i la medicina estètica. Això inclou retocs labials, vitamines facials, tractaments per ulleres, fils tensors i implants capil·lars, tot amb un enfocament mèdic professional.
  • Làser: El Centre Mèdic i Estètic Boniteza ofereix solucions làser avançades per problemes com l’acne, la rosàcia, la fotodepilació i la hiperpigmentació, proporcionant als clients eines efectives per resoldre les seves preocupacions estètiques.

Aquest centre no només se centra en la millora de l’aparença, sinó que abraça una visió holística de la salut i el benestar. Un lloc on les habilitats mèdiques i estètiques es fusionen per assegurar que els nuvis se sentin en la seva millor versió quan pronuncien el “sí, accepto”. No dubteu a sol·licitar una cita avui mateix. Us espera una atenció personalitzada i assessorament que us ajudarà a aconseguir l’aspecte que sempre heu somiat per al vostre dia més especial. Al Centre Mèdic i Estètic Boniteza, la bellesa i la salut es reuneixen per crear una experiència inoblidable per als nuvis que busquen la perfecció en el seu casament.

Boom Beat Events

La flexibilitat de l’equip de Boom Beat Events és el que els distingeix. Més que oferir simples serveis estàndard, personalitzen cada aspecte per ajustar-se als vostres gustos i preferències, garantint que cada detall sigui una manifestació de la vostra visió.

Planificar el casament dels vostres somnis sovint esdevé un desafiament majestuós, amb una multitud de detalls per coordinar i una llista aparentment infinita de desitjos a satisfer. És en aquest moment que entren en escena els experts en esdeveniments de Boom Beat Events i la seva impressionant associació amb Limon Corporate. Boom Beat Events, una empresa aclamada a Catalunya, s’erigeix com la solució definitiva per a totes les vostres preocupacions sobre com convertir el vostre casament en un record inoblidable. La seva missió és donar vida als somnis dels nuvis, transformant-los en una realitat espectacular. Ja sigui un casament íntim o una fastuosa celebració nupcial a gran escala, el faran realment únic!

La seva àmplia gamma de serveis especialitzats abasta des de la creació d’escenaris fins a la selecció de música i DJ’s.

L’àmplia trajectòria de Boom Beat Events en el sector és una garantia de la seva capacitat per fer realitat els somnis dels nuvis i dels seus convidats.

Les sorpreses no s’aturen aquí. Boom Beat Events col·labora estretament amb Limon Corporate, una experimentada wedding planner amb una sòlida trajectòria en el sector. El dia del vostre casament, aquesta dinàmica parella vetllarà per assegurar que tot es desenvolupi segons el planificat.

Poseu-vos en contacte amb Boom Beat Events i Limon Corporate, expliqueu-los els vostres somnis i prepareu-vos per viure el moment més especial de les vostres vides. La combinació perfecta per a un casament inoblidable us espera.

Lo Sirgador

Us convidem a conèixer Lo Sirgador, l’embarcació que transformarà el vostre casament en una experiència excepcional i inigualable, mentre us envolteu de la bellesa dels paisatges del majestuós riu Ebre.

Lo Sirgador ofereix els seus serveis a totes les localitats de la Ribera de l’Ebre, des de la seva desembocadura fins a l’encisadora localitat de Miravet, cobrint les pintoresques comarques de Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre.

Encara que aquesta embarcació tingui una capacitat limitada, no descarten la possibilitat de convertir-la en l’escenari ideal per a una cerimònia íntima i màgica que reuneixi un petit grup de convidats.

Sobretot, Lo Sirgador és la solució perfecta per a una escapada romàntica en vaixell després de la cerimònia o per a una sessió de fotos que esdevé una imatge inoblidable al vostre àlbum de casament.

La singularitat de Lo Sirgador no es limita només a l’embarcació en si, sinó també a l’equip compromès que us ajudarà a organitzar tots els serveis complementaris per al vostre dia especial:

  • Música en directe, un fotògraf professional, opcions de transport per als convidats i la parella, suggeriments d’allotjament, decoració, un servei de càtering exquisit, assistència en tots els tràmits i gestions.

No oblideu visitar el seu lloc web per mantenir-vos al corrent del calendari de concerts programats, que no us podeu perdre. La música en directe i l’entreteniment són només un tastet del qual Lo Sirgador pot oferir per fer del vostre casament una experiència autènticament única, una celebració que deixarà una empremta perdurable en la vostra memòria i en la dels vostres convidats.

L’Orangerie de Clos Barenys

La Pineda: Aquest escenari verd amb gespa, vinyes i vegetació provençal t’envolta. És l’elecció ideal per a la Cerimònia Civil i l’aperitiu nupcial. L’ombra beneïdora dels pins i les alzines crea un ambient refrescant i idíl·lic per al teu dia especial.

L’Orangerie de Clos Barenys, situada al Priorat de Banyeres, és el lloc perfecte per fer realitat el casament dels teus somnis. Sigui quin sigui el teu estil o desig, aquest lloc et donarà la benvinguda amb tota la seva flexibilitat. Ja sigui una celebració tradicional, un casament civil íntim, un esdeveniment de tipus còctel o un gran banquet amb centenars d’invitats.

Rodejat de vinyes que s’estenen fins a perdre’s de vista, aquest indret ofereix una varietat d’espais encantadors que et conviden a explorar. Des de cerimònies íntimes fins a festes amb més de 600 convidats, hi ha un espai per a tothom.

La Plaça: Amb vistes espectaculars a les vinyes i el majestuós Mar Mediterrani com a teló de fons, aquest espai exclusiu et permet celebrar la cerimònia civil i gaudir de les delícies del vi i la gastronomia sense cap distracció externa. Només tu i els teus estimats convidats.

La Sala Orangerie: Aquest espai diàfan, envoltat d’exuberants jardins, té capacitat per a fins a 450 comensals i és l’elecció perfecta per a casaments grans i impressionants.

La Sala Ànfora: Amb vinyes a tocar de la sala i un moble del segle XIX que atreu totes les mirades, aquest espai singular captivarà tant a tu com als teus convidats. Està completament equipat amb tecnologia audiovisual de primera classe, com a projector, pantalla, sistema de microfonies i so.

La Sala Barricas: Aquest és el cor de la bodega, on pots començar el teu esdeveniment amb un exquisit tast de vins. És un lloc on els vins esdevenen veritables joies, una delícia per als amants del vi.

La Sala Bodega: Per als convits més íntims amb fins a 30 convidats, aquest espai destaca per la seva decoració fins a l’últim detall, creant l’escenari perfecte per als casaments més especials i íntims.

A més de les seves fabuloses instal·lacions, l’Orangerie de Clos Barenys ofereix una àmplia gamma de serveis per ajudar-vos a organitzar el casament dels vostres somnis. Aquests serveis inclouen la possibilitat de comptar amb un Wedding Planner, una Agència de Viatges, detalls fets a mà i decoració personalitzada segons els vostres gustos, serveis de fotografia i vídeo de primera qualitat, així com professionals de protocol i música, animació i DJ per assegurar que sigui inoblidable.

L’Orangerie de Clos Barenys no és només un lloc de casaments, sinó un paradís vinícola on els somnis prenen vida i cada detall està dissenyat per fer que el vostre casament sigui una experiència inoblidable. Si esteu buscant un lloc amb un escenari natural incomparable i serveis de primera classe, no busqueu més, l’Orangerie de Clos Barenys és el lloc que heu somiat.