Moments d’emocions i sentiments, de gestos, mirades i somriures, i un munt de moments únics i irrepetibles… El teu casament mereix un record dels instants més intensos, un àlbum fotogràfic en què cada imatge parla per si sola, un recull d’imatges que us permeti reviure la felicitat d’aquest dia tan especial.

Et presentem 8 Fotògrafs de màxim prestigi i amb una llarga experiència. Et descobrim els seus instants preferits, aquelles imatges imprescindibles que no poden faltar en el teu reportatge fotogràfic. Pren nota!

 

📸: Sicalipsis

YASMINA & VICTOR FOTOGRAFIA

El món de la fotografia és extens, màgic, diferent, només aquells que la practiquen la poden entendre, captar aquell moment que no es repetirà, com el dia de la teva boda, aquell dia especial i únic que mereix ser immortalitzat un i mil cops.

Per això pots comptar amb Jasmina & Victor Fotografia, professionals amb experiència a la fotografia, parella i amants de l’art, s’encarregaran de guardar cada moment tant a la càmera com al teu cor.

Són un equip que traurà el millor de vosaltres, deixant que sigueu els protagonistes del vostre dia. Des de la pre boda, fins a la post boda, la cerimònia i el banquet, perquè a l’arribar a casa, t’emocionis en veure les fotos com ells ho fan captant-les.

es que estan orgullosos de ser els encarregats de dur a terme aquesta tasca, la de capturar cada sentiment, sense poses ni artificis, al natural, captant l’essència dels moments irrepetibles, dels somriures, les llàgrimes, els nervis i cada emoció que floreix en un dia tan especial.

CAN 60 FOTOGRAFIA

Can 60 Fotògrafs d’Olot són una empresa de fotografia especialitzada en reportatges socials ubicada en la localitat d’Olot, a la província de Girona. Compten amb una llarga trajectòria de més de 40 anys on han treballat dia a dia per a crear records i captar els moments més especials dels esdeveniments més importants de cada persona.

Treballen per tota la província de Girona i és desplacen per tota la província de Barcelona, especialment per la comarca d’Osona. Disposen d’un servei d’àlbums digitals, on al final de cada jornada, podreu guardar totes les fotografies plasmades i tenir a la vostra disposició els moments més memorables d’aquell dia tan especial.

A més, ofereixen dos tipus de packs perquè pugueu escollir el que més s’adeqüi a les vostres necessitats: el pack especial, que inclou des d’una sessió d’estudi fins a un reportatge de la jornada amb el seu àlbum corresponent, i el Big pack , el qual inclou una varietat més amplia de serveis per aprofundir més en el teu esdeveniment.

A la pàgina web de Can 60 Fotògrafs d’Olot trobareu un gran repertori de possibilitats de personalització i productes per un record gràfic. Truca’ls hi gaudeix de la seva professionalitat!

ANNA PRAT FOTOGRAFIA

Anna Prat Fotografia és una fotògrafa especialitzada en fotografia i vídeo situada en la localitat de Vidreres, a la província de Girona. Tot i que es trobi instal·lada en aquest municipi, està disposada a realitzar desplaçaments per a qualsevol classe d’esdeveniment.

La seva fotografia es caracteritza per capturar els moments més màgics d’una forma creativa i espontània, fent així que puguis guardar en físic els records més memorables del teu dia més especial.

Disposa de diferents packs per bodes els quals inclouen una caixa de fusta amb un mini àlbum digital i un pen drive amb les fotografies del reportatge. A més, ofereix diferents serveis perquè pugueu escollir el que més s’adapti a les vostres necessitats, com vídeos, àlbums varis, fotografies en alta resolució, photocall o DVD’s amb les fotografies de tot el reportatge, entre altres.

Tanmateix, l’Anna fa sessions de preboda perquè us pugueu emportar una primera experiència abans del dia de l’enllaç matrimonial.

Anna Prats Fotografia us mostrarà un tracte molt proper i captarà els millors moments del vostre dia més important!

ARES JUCLÀ FOTOGRAFIA

Ares Juclà Fotografia és una fotògrafa especialitzada a plasmar els records més memorables de cada esdeveniment, i es troba ubicada en la ciutat de Lleida.

La seva passió per la fotografia la porta a dintre des de ben petita i es pot veure plasmada en els magnífics reportatges que realitza i en la gran professionalitat que ofereix als seus clients.

Disposa d’una gran varietat de serveis entre els quals podreu trobar des d’àlbums de preboda fins a packs de fotografia oberts perquè pugueu adaptar-los el vostre estil i les vostres necessitats.

Tanmateix, l’Ares Juclà ofereix la possibilitat de desplaçar-se a on faci falta per acompanyar-vos durant tot l’esdeveniment.

Posa’t en contacte amb l’Ares Juclà Fotografia i deixa que immortalitzi cada moment del vostre casament!

FERRAN MURILLO FOTOGRAFIA

Per a que un casament sigui perfecte, hi ha d’haver de tot, rams de flors, colors, banquets, músics… però si hi ha una sola cosa que no hi pot faltar, és un fotògraf que guardi cada record d’un dia tan especial com aquest.

I es que amb Ferran Murillo Fotografia, cada foto és un món.

La vida són moments, instants, i Ferran Murillo Fotografia s’encarrega de donar vida a aquests instants amb el seu art,  captaran cada detall del teu vestit, dels convidats, i cada mirada, tot per a fer el teu dia més especial.

Realitza tota mena de reportatges; de pre boda, del dia del vostre casament i de post boda. A més, ofereix la possibilitat d’enviar totes les fotografies en format digital en alta definició, maquetació, en format d’àlbum i impressions.

Ferran Murillo Fotografia tenen un gran ventall de packs boda.

Compta amb la professionalitat, experiència i creativitat, d’un fotògraf com Ferran Murillo. Faran del dia més màgic de les vostres vides, un record inoblidable.

SUEÑOS DE ATENEA

El dia del teu casament ha de ser inoblidable, guarda tots aquells moments i records en forma de vídeos i fotografies, amb Sueños de Atenea.

La Vanessa, fotògrafa de professió, però sobretot per passió, serà l’encarregada de complir aquest somni, el d’immortalitzar cada somriure i cada mirada a través de l’objectiu de la seva càmera. Comptant amb una llarga trajectòria al món de la fotografia, es destaca per aquesta passió i dedicació que la caracteritza, per la seva professionalitat i perfeccionisme.

Sempre ha buscat aquelles sensacions, aquells moments efímers, naturals i espontanis, sense pretensions, captant les emocions a flor de pell, i poder recordar-les per sempre.

Adaptant-se a les vostres necessitats i desitjos, hi trobareu uns serveis entre els quals es troben l’elaboració d’un àlbum que converteix les fotografies en art, l’entrega de fotografies en alta qualitat, i un vídeo musical que podreu veure al moment del pastís nupcial, amb una recopilació dels millors moments del casament.

Crea records, memòries i experiències a través de les fotos i vídeos de Sueños de Atenea.

SICALIPSIS

La fotografia d’un casament, els records que guarden, els somriures que capten, i totes aquelles sensacions que passen en un instant. Totes queden dins una càmera perquè després puguis rememorar-les i tornar a aquells moments.

No es una feina senzilla, però la pots deixar en mans de Sicalipsis, una parella de fotògrafs professionals i amants de l’art que sens dubte traslladaran la seva passió per l’art a les fotografies.

Compten amb un estudi on treballen aquestes mateixes fotografies i el disseny gràfic, cosa que afegeix una millora significativa, ja que permet retocar-les, editar-les i fer un millor treball en general.

Gaudeixen de fer fotografies que representin la màgia d’un dia tan especial com el del vostre casament, ple d’amor felicitat, i moments que representen totes aquestes emocions, que ells mateixos s’encarregaran de capturar.

Perfeccionistes i amb resultats de qualitat, estan segurs que us encantarà la seva feina i estil, representant totes les emocions d’un dia tan especial com aquest. Us ofereixen un reportatge complet d’unes 2500 fotografies que us seran entregades en 2 mesos.

ESTUDI FOTOGRÀFIC AUMATELL

L’Estudi Fotogràfic Aumatell està situat al centre de Besalú, a la província de Girona. Realitzen tota mena de fotografia i estan especialitzats en casaments.

Compten amb un equip jove i expert, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de la fotografia que faran realitat tot allò que teniu en ment, amb un reportatge fresc i original, on recollirà els moments més especials del vostre casament.

El dia més especial per a vosaltres capturaran cada instant, cada detall, cada emoció viscuda pels assistents. Fotografiaran els instants previs, la unió, els moments més íntims, elements característics com la decoració, el pastís, el primer ball…

Els serveis que hi trobareu són: Fotografia i vídeo per casaments. Preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies d’alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotografies, photocall…

Ofereixen des de packs tancats fins al tracte més personalitzat, sempre ajustant-se a les vostres necessitats.