Tanqueu els ulls i imagineu-vos el vostre casament envoltat de flors. Un esclat d’aromes, textures i colors que us faran despertar tots els sentits! Roses, tulipes, peònies, margarides, orquídies, paniculades… ¿Quines preferiu?

Les flors adornen i acompanyen a la núvia en el seu dia B. Ompliu el vostre casament de flors amb aquell toc tant característic vostre i deixeu tots els convidats bocabadats. Us presentem les millors floristeries de Girona pel vostre casament. És l’hora de decidir. Que no se us escapi cap detall! Comencem!


Floristeria Vivaldi


Les flors són la millor manera d’expressar els sentiments, emocions i sensacions. La floristeria Vilvadi situada Torroella de Montgrí, viu amb passió cada un dels seus nous projectes. Són especialistes en les creacions florals per a casaments.

Deixeu-vos endur per la vostra imaginació, des del primer moment rebreu un tracte molt proper i personalitzat. En la primera entrevista us demanaran on us caseu, què us agrada, i us ensenyaran les seves feines realitzades. A partir d’aquest moment, us guiaran en tot el procés creatiu per crear junts tota la decoració floral del vostre casament al Baix Empordà. Un record inoblidable pel dia més especial de la vostra vida!


Tant si és un casament a la primavera, a l’estiu o a la tardor o a l’hivern, els casaments en qualsevol època de l’any són la seva especialitats. No hi ha estació que se’ls resisteixi. El seu eslògan ho confirma: Flors per a les Quatre Estacions, i nosaltres afegim, pels millors moments de les vostres vides.

Si no sou del Baix Empordà, no patiu! Treballen per a parelles d’arreu de la comarca. El contacte el podeu tenir via telèfon, e-mail o whatsapp!

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Psg de Catalunya 79 – 17257 Torroella de Montgrí
Tel: 972 76 15 69


Floristeria Martí


Per un dia tan especial, no només els nuvis i convidats han de lluir perfectes. L’entorn i espai que hagis escollit per l’esdeveniment ha de ser decorat de manera que impacti per l’elegància, el bon gust i l’originalitat. I per això, les flors no hi poden faltar. La Floristeria Martí s’encarregaran de crear una decoració floral impressionant, al vostre gust i en harmonia amb les característiques del lloc de la celebració. Estan ubicats al centre de Figueres.

f.martiPer la  Floristeria Martí serà un plaer omplir de flors  qualsevol tipus d’espai on decidiu casar-vos, des d’una església, una casa o un jardí. Treballen sempre amb una gran dosi de creativitat i imaginació.

En una primera visita a l’establiment podreu comentar l’estil, els colors i fins i tot, les olors que desitgeu per crear aquesta ambientació tan especial per a vosaltres. Fins i tot, hi trobareu opcions per un casament temàtic.f.martiI per descomptat, el ram de la núvia també serà únic i complementarà el vostre look donant-li el toc final. Feu una visita perquè la màgia i l’aroma de les flors us envolti en aquesta gran ocasió!f.marti

MÉS INFORMACIÓ:

Visita el web

Vilafant 3 – 17600 Figueres
Tel: 972 50 02 29

facebook totnuvis


La Camèlia Flors


Us presentem la Camèlia Flors una preciosa floristería familiar del Maresme i la Costa Brava, Blanes, Lloret de Mar i Malgrat de Mar. Especialistes en l’art floral per a tot tipus d’ocasions., especialment en casaments. Decoraran el vostre casament amb la bellessa de les flors perquè el vostre esdeveniment tingui un aspecte impecable.

flors la camèlia totnuvis

Saben molt bé que cada casament és diferent, disposen d’una amplia gama de flors per satisfer les necessitats dels nuvis. Rebreu una atenció personalitzada, adaptada a l’estil de cada parella.

flors la camèlia totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

Jaume Ferrer 6 – 17300 Blanes – Tel: 972 33 15 59 – 669 441 475
Santa Eulàlia 12 – 17310 Lloret de Mar – Tel: 669 441 475
Indústria 46 – 08380 Malgrat de Mar – Tel: 669 441 475

facebook totnuvis


Floristeria la Bisbal. Flors i Detalls Sant Jordi


Al bell mig de l’Empordà es troba la Floristeria la Bisbal. Posen a la vostra disposició un servei d’art floral a mida.

floristeria la bisbal totnuvis

Una empresa especialitzada en els dissenys i confecció de tot tipus de  composicions  floral. Us sorprendran amb les idees més refrescants i una proposta exquisida on els aromes, les textures i els colors  es fusionaran en un ambient ideal pel vostre casament.

floristeria la bisbal totnuvis

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el seu web.

C/Cardenal Vidal i Barraquer, nº 6
17.100 La Bisbal d’Empordà.

Tel: 972 64 17 54.

facebook totnuvis


Floristeria Flor a Punt


 Qui no coneix la Floristeria Flor a Punt, no coneix Girona.

Omple de color i d’harmonia cada racó del vostre casament amb la Floristeria Flor a Punt. Ubicada al bell mig del barri vell de Girona, la Floristeria per sí sola, és una joia. Es preciosa, i les seves composicions florals encara ho són més.

l’Àngels Artigas és l’encarregada de fer possible el vostre somni. Coneix i viu amb passió l’art floral i està a l’última en les noves tendències del mercat floral. El saber fer i el bon gust us garantiran que el vostre casament sigui tot un èxit. A més a més, treballa amb els millors organitzadors de casaments de Girona per oferir-vos un servei integral en la decoració floral del vostre casament. Des del ram de núvia, el cotxe, la decoració del restaurant, tot pensat i organitzat fins el mínim detall. 

totnuvis flors per tu

totnuvis flors per tu

MÉS INFORMACIÓ: 

Visita el nostre web.

Plaça del Vi 5 – 17004 Girona
Tel: 626 140 305

facebook totnuvis

Altres proveïdors recomanats:

Restaurant Siloc

La Creueta

Olor de Canyella

Olot

Hotel Barcarola

Sant Feliu de Guíxols

Susi Gimeno

Girona

Mar de Joies – Joyas Acero

Torroella de Montgrí

Special Novias

Palamós