Aprofita el mar com a escenari del teu casament, sent la brisa marina i la bellesa del Mediterrani. Casa’t en un entorn emblemàtic a la província de Tarragona, terra d’acollida per a moltes civilitzacions amb una immensa riquesa cultural i monumental. Un destí ideal per celebrar el teu casament!

 Desde TotNuvis.net, et presentem la nostra millor sel.lecció d’Hotels, Espais i Restaurants per a celebrar un banquet o bé a peu de platja, o a l’interior, però sempre, amb vistes al Mar. Et fascinaran!


HOTEL FLAMINGO


Què et semblaria celebrar el vostre casament i poder gaudir de la comoditat d’allotjar els vostres convidats? A l’Hotel Flamingo, situat a la porta d’entrada al Delta de l’Ebre, un entorn únic i privilegiat al Parc Natural del Delta de L’Ebre, on hi conviuen milers d’espècies que poden ser fàcilment observades pels seus visitants. A més a més, gaudireu d’un casament i d’una gastronomia marinera amb vistes al Port de l’Ampolla, el golf de Sant Jordi i el far del Fangar. 

hotel flamingo

Us imagineu les vostres cerimònia civil amb aquestes vistes?
Disposa d’amplis menjadors a l’hotel que tenen la capacitat per a gairebé 300 persones. Un espai idoni, sostenible i amb talant ecològic.

MÉS INFORMACIÓ


ORANGERÍE DE CLOS BARENYS


Com si parléssim d’un escenari d’una gran pel·lícula, envoltats de vinyes i amb vistes al mar, l’Orangeríe de Clos Barenys és un espai idíl·lic per celebrar el vostre casament.

orangerie

Situat a Vila-Seca disposa de quatre salons ben equipats amb música, climatització, il·luminació, pantalles, projectors i microfonia que s’adapten a cada tipus d’esdeveniment i capacitats. A més, disposa de terrassa i jardins per gaudir d’un espectacular aperitiu: La Plaza i El Pinar.

La Sala Orangeríe: Capacitat fins a 450 comensals en taules rodones i fins a 600 en taules allargades.

La Sala Ànfora: Capacitat de 200 comensals.

La Sala Barricas: El cor de la bodega. Espai singular on pots gaudir d’una cata.

La Sala Bodega: Espai molt íntim situat al costat de la Sala Barricas amb capacitat 30 persones.

A l’Orangeríe cuiden fins a l’últim detall, ofereixen els serveis de Wedding Planner i d’Agència de Viatges. Quin espai s’adapta més a vosaltres? Descobreix tota la informació a l’Orangeríe de Clos Barenys.

orangerie

MÉS INFORMACIÓ


RESTAURANT PERALES


El Restaurant Perales esdevé un espai privilegiat per celebrar un casament de somni amb vistes al mar. Un indret envoltat de pins i amb unes vistes inigualables a la platja de Cap Roig a l’Ampolla. Contagieu-vos de la màgia que desprèn en tots els seus racons i sentiu la brisa del mar.

Celebreu la vostra cerimònia civil a peu de platja o a la seva terrassa on podreu gaudir d’unes fantàstiques vistes amb la immensitat del mar Mediterrani de fons. També, doneu la benvinguda als vostres convidats amb un espectacular aperitiu. Hi trobareu dues sales, una d’elles interior. Disposa d’unes vistes panoràmiques al mar que deixaran a tots els vostres convidats fascinats! L’altra, és una sala exterior permet a acollir les celebracions més estiuenques.

Delecteu els paladars més exigents amb una cuina mediterrània, tradicional amb tocs d’autor elaborada amb els millors productes de les terres de l’Ebre, peixos, marisc, arrossos… El Restaurant Perales compta amb més de 40 anys d’experiència en el món de la restauració, s’encarregaran de coordinar i organitzar fins a l’últim detall perquè el vostre casament sigui tot un èxit!

MÉS INFORMACIÓ


CLUB DE GOLF BONMONT 


Amants del golf i del Pitch & Putt, del mediterrani i de les panoràmiques. Gaudeix de les millors vistes i de les espectaculars postes de sol envoltats d’amics i familiars.

El Club de Golf Bonmont és un espai ideal per gaudir d’un entorn natural amb vistes del mediterrani en un entorn inigualable i acollidor. Disposa d’àmplies sales per banquets amb capacitat per 180 persones amb espectaculars finestrals que permeten contemplar el fantàstic entorn.
bonmont hotel
El Resort està situat a Mont-roig del Camp. Un espai ideal on es respira un ambient familiar. Vols un casament en una àmplia terrassa exterior amb vista al camp de golf? O prefereixes l’interior d’una de les seves sales?

Gaudiu d’un munt d’espais per celebrar el vostre enllaç amb els millors professionals i degustar una exquisida gastronomia mediterrània, que us fascinara!

bonmont hotel

MÉS INFORMACIÓ


  HOTEL TANCAT DE CODORNIU


Vols gaudir del sol i la natura? A tant sols 200 metres del mar i la platja ens trobem amb l’Hotel Tancat de Codorniu a Alcanar. Una masia amb molta història, que es remunta a mitjans del s.XIX com a residencia estival del Rei Alfons XII. La masia era coneguda com l’ Oasi d’Alcanar.

TANCAT DE CODORNIU

Tancat de Codorniu és un hotel amb molt d’encant on podeu celebrar el vostre casament. Situat en una finca envoltada de jardins, llacs, piscines i principalment tarongers a Alcanar, Tarragona al límit amb Castelló. Disposa de diferents espais per a la celebració:

Us hi podeu casar durant tot l’any, però a l’hivern podreu accedir a descomptes especials.

tancat de codorniu

Ofereixen un servei molt exclusiu, recomanació dels millors proveïdors de la comarca. Només celebren un casament a la setmana i ofereixen una exquisida cuina propia.

MÉS INFORMACIÓ


AVGVSTVS FORVM


Apassionats de la natura i del món del vi. El Celler Avgvstvs Forvm, ens obre les seves portes i ens permet gaudir d’un casament d’aquells que passen a la història. Casaments entre vinyes, entre històries i amb vistes al Mar Mediterrani.

avgvstvs forvm

Els presenten diferets espais per a la celebració del vostre casament:

La Sala EntreVinyes, un espai únic pel seu entorn, on es poden dur a terme banquets i celebracions. L’espai té la capacitat tant per grups reduïts fins a 110 persones. Gaudiu d’un espai idíl·lic en forma de finestra al Mediterrani que t’enamorarà, i que garantirà l’èxit dels teus esdeveniments per a tu i per a tots els assistents.

A més, disposa de zona jardinada amb vistes al mar, a les vinyes i al petit poble de Sant Vicenç de Calders. Un espai únic que no podeu deixar escapar, un casament de somni.

Fotògraf: Imatge de Vidre

Fotògraf: Imatge de Vidre

MÉS INFORMACIÓ


FUNDACIÓ PAU CASALS


La Fundació Pau Casals us obre les portes de la Vil·la Pau Casals, la casa d’estiueig del músic i Compositor, Pau Casals.   El museu ofereix uns espais únics, singulars, carregats d’història, on es destil.la bon gust i cultura per cada racó de les seves estances. Hi podreu celebrar un casament únic,  que perdurarà a la vostra memòria i a la dels vostres convidats.  

Als jardins, que disposen d’un mirador i d’una galeria amb vistes a la platja i el mar de Sant Salvador, hi podreu celebrar l’aperitiu nupcial així com el banquet de noces. Gaudireu d’una galeria d’escultures amb obres de Martí Llaurador, Josep Llimona, Josep Clarà, entre d’altres. Un aperitiu nupcial únic, amb unes vistes que no deixaran ningú indeferent.

La Sala Polivalent, és un espai complementari al museu que es troba al bell mig dels jardins de la Vil·la Casals. Terres i sostres de fusta, amb vistes al Jardí, ideal per a la celebració del banquet nupcial i de la festa posterior.

La Sala de Música, un espai espectacular amb pintures del segle XVIII i amb pati interior. Pau Casals la va fer construir el 1935. La sala té una acústica i unes vistes al mar impressionants. Un marc incomparable per a la teva cerimònia civil. 

pau casals

La Fundació, us ofereix exclusivament el lloguer de les seves sales i us garanteix que l’ús de les mateixes serà únicament per a vosaltres. El Càtering, parement de taules, decoració, i resta de serveis aniràn a càrrec dels professionals que contracteu directament vosaltres.

El Museu Pau Pasals, esdevé un espai únic i exclusiu per a celebrar el vostre casament.

MÉS INFORMACIÓ

Et recomanem ben a prop de casa teva…

Joieria L’Encast

Cambrils

Blau Verd Events

Altafulla

Garden Vives

Garden Vives

Calafell

Zonart Fotografía

Camarles

Pastisseria Noa

Pastisseria Noa

Roquetes

Rasgos Perruquers

Reus