📷Xalet del Nin

Comença a organitzar el teu gran dia perquè tot surti a la perfecció i tal com sempre l’havies imaginat. Et proposem 8 espais exclusius on celebrar el teu casament ideal a les comarques de Barcelona.

Finques modernistes a la vora del mar, palauets de principis de segle, masies elegants amb un extra d’encant. A l’alçada d’aquest gran esdeveniment. Una selecció de diferents espais, aptes per a tots els gustos.

Tria el que més t’agrada!

Sellarès Espai Bodes

Omple el teu gran dia de la màgia del Bages, en una antiga finca de bellesa espectacular, amb un jardí de conte i vistes panoràmiques fantàstiques .

Cal Sellarés, és una masia documentada des del segle XVI amb unes vistes privilegiades que el converteixen en un lloc de repòs i tranquil·litat entre Montserrat i el Cadí.

La casa rural disposa d’espais interiors i exteriors ideals per a celebracions i casaments. La masia ofereix un servei totalment personalitzat per a nuvis, adaptant-se a les necessitats, gustos i exigències de cada parella.

Disposen de dues sales interiors, on destaca el seu ambient rústic captivador, i un porxo exterior amb servei de cuina, lavabos, sala de jocs i parc infantil.

Tanmateix, podreu triar l’estil d’enjardinament pel vostre gran dia. Si voleu que el vostre dia sigui inoblidable, no dubteu a contactar amb ells, us ajudaran a fer-ho realitat!

Xalet del Nin

Casa’t vora al mar en una vil·la de principis del segle XX.

El Xalet del Nin és una propietat privada singular i emblemàtic que conserva l’essència i arquitectura popular catalana de principis de segle XX.

Una finca protegida com Bé d’Interès Local, preserva els detalls d’un edifici a cavall entre el modernisme i el noucentisme a Vilanova i la Geltrú.

La seva privilegiada ubicació a sobre el turó d’Adarró i amb vistes al mar t’ofereix viure un casament inoblidable. El Xalet del Nin compta amb unes àmplies sales i espais interiors i exteriors per a la teva celebració. Podràs gaudir de la piscina exterior amb unes vistes immillorables, ubicada en uns jardins mediterranis amb un disseny paisatgístic espectacular. Posen a la vostra disposició un grup de proveïdors perquè no falti de res al vostre esdeveniment; decoració floral, fotògrafs…

Treballen amb el Càtering Sensacions per oferir-vos una experiència culinària increïble.

Finca Mas Solers

Viu un casament de somni en un palauet d’estil renaixentista català a finals del segle XIX. 

Descobreix la màgia de Finca Mas Solers en un entorn únic a Sant Pere de Ribes. Combina la bellesa de la natura i història amb una arquitectura imponent. Hi trobaràs amplis salons i jardins per a una cerimònia i banquet de somni: el Gran Saló Hispano Suís, el Saló Grace, el Celler el Saló Bacarrá a l’exterior, les Fonts, els arcs, els Jardins de Monac o l’Amfiteatre.

Sigui quin sigui el teu esdeveniment, sigui un casament íntim o una celebració multitudinària, en aquest espai exclusiu hi trobaràs l’escenari perfecte pel vostre gran dia. Amb atenció al detall i servei personalitzat, el seu equip de professionals farà realitat els vostres somnis.

Disposa d’una gastronomia pròpia i una excel·lent proposta culinària elaborada pel seu reconegut xef. Els menús d’alta gastronomia triomfaran entre els teus convidats.

 

Endinsa’t en un món de sabors i textures i sorprèn els teus convidats amb aquesta experiència gastronòmica única.

La Finca Mas Solers et convida a viure una experiència inoblidable. Un espai on els somnis es converteixen en realitat.

Hostal Rural Mas Blanc

 

L’ escenari per a dir “Sí, vull” envoltat de natura i romanticisme.

L’Hostal Rural Mas Blanc està situat al sud del terme municipal de Sant Martí de Centelles, a la província de Barcelona, on podràs celebrar el teu casament i crear un esdeveniment ple de màgia en plena natura i tranquil·litat.

Mas Blanc disposa d’espai interior amb diverses sales condicionades per celebrar un banquet íntim i romàntic. També compta d’espai exterior amb una gran terrassa, uns fantàstics porxos i uns jardins preciosos.

 

Els seus menús de boda es poden personalitzar al vostre gust, encara que parteixen de deu menús complets que s’adapten sempre al que els nuvis busquin. També, disposen de 6 habitacions totalment adequades perquè els convidats i els nuvis puguin quedar-se a dormir després de la gran celebració.
Veniu a gaudir del millor dia de les vostres vides l’Hostal Rural Mas Blanc, us sentireu com a casa, amb tota menta de facilitats per celebrar un enllaç d’ensomni.

Torre Sever

Casa’t en un entorn màgic al bell mig de boscos i camps, un indret ideal on celebrar el teu casament somiat.

En un indret idíl·lic en mig de la natura a les afores de Caldes de Montbui, es troba Torre Sever, una masia catalana del s.XI plena d’encant on l’essència de la vida i la tranquil·litat prenen forma en aquest meravellós racó.

A Torre Sever podràs celebrar la vostra cerimònia enmig del bosc. Disposa d’espais perfectes per la teva celebració a l’aire lliure. Hi trobaràs una zona per l’aperitiu on podreu degustar plats exquisits, podreu triar la zona que més us agradi per celebrar el banquet.

El moment d’iniciar el ball, ofereixen una sala de ball, ubicada al mig del bosc per acabar el vostre dia de la millor manera possible, envoltats de la naturalesa.

La gastronomia de Torre Sever està basada en la cuina de mercat, d’autor, tradicional i internacional. Ofereixen menús personalitzats especialment per a cada celebració. Celebra el teu casament en un espai màgic en plena natura.

Mas Ventós

Un casament de conte en una masia catalana ben a prop de Barcelona.

Mas Ventós és una finca catalana del segle XVIII, situada a Sentmenat. Podràs celebrar un casament exclusiu i totalment personalitzat.

Disposa d’un grandiós espai interior amb tres ambients diferenciats. A l’exterior podràs disposar d’un preciós jardí amb vegetació típica de la zona, arbres de copa gran, aromàtiques magnòlies i zones florides, tot decorat al teu gust per aquesta ocasió. La terrassa de mides infinites és l’indret perfecte per gaudir-hi d’un exquisit aperitiu nupcial amb sol i ombra.

Pel teu banquet, elaboraran un menú basat en la fusió de cuina tradicional mediterrània i cuina creativa d’autor, amb el toc personal de Mas Ventós, oferint un servei impecable i professional.

A més, no hauràs de compartir espai amb ningú.

La Hacienda del Hogar Gallego

Un espai idíl·lic per a la celebració del teu casament al Maresme.
La Hacienda del Hogar Gallego és una masia singular situada entre les localitats de Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, ubicada en un entorn inigualable, al costat del mar.
Els seus espais són perfectes per a celebrar una boda de somni. Hi trobaràs jardins exuberants i espais encantadors que ofereixen una atmosfera única per la vostra celebració.
Podràs celebrar la vostra cerimònia civil en el Far de Calella amb vistes al mar o amb vista a la serra del Montnegre i prendre l’aperitiu al voltant de la piscina. El seu saló interior és un espai ideal per celebrar recepcions i banquet. A més, disposen d’una bonica terrassa amb vistes panoràmiques on els convidats podran gaudir de l’àpat i del paisatge.

Rebràs una atenció personalitzada, us assessorem i us guiem durant tot el procés.

 

Us ofereix una deliciosa oferta culinària basada en una barreja entre tocs tradicionals i moderns. Els seus plats són elaborats amb productes frescos i de qualitat, destacant especialitats com el marisc, els peixos i les carns a la brasa. El seu equip de cuina professional s’encarrega de satisfer els paladars més exigents i de crear una experiència gastronòmica inoblidable.

Descobreix un indret màgic i acollidor per a celebrar el casament dels vostres somnis.

Masia Cal Dimoni

L’encant d’una masia envoltada de natura, amb les comoditats i l’elegància d’un espai modern.

Al bell mig del Parc Natural de la Serralada Marina, a només 10 minuts de Barcelona es troba El Molí de Cal Dimoni, una masia rural amb un estil modern. Per a aquest dia tan especial com és el d’unes noces, disposen d’un jardí on poder realitzar les vostres noces o cerimònia civil, reportatge fotogràfic o aperitiu. També, disposen de 8 salons diferents amb capacitats variades amb un màxim de 350 persones. D’aquesta manera s’adapten a les necessitats de cada ocasió.

 

La masia-restaurant ofereix una proposta gastronòmica d’una excel·lent qualitat. Elaboren diversos menús inspirats en la cuina de mercat i tradicional, que s’adapten a les vostres condicions, expectatives i gustos. També, fan menús adaptats per a celíacs, vegans o al·lèrgics.
El seu equip s’encarregarà de tot el necessari perquè el vostre gran dia sigui tot un èxit. Des de la confecció del menú, el servei, la música, decoració, fotògrafs, limusines, autocars…
Si vols fer realitat el teu casament ideal en un lloc especial, no dubtis en posar-te en contacte amb ells!

Hotel Sb Bcn Events Castelldefels

L’Hotel SB BCN Events és l’escenari perfecte per a casaments inoblidables. Amb el seu elegant estil contemporani i els seus espais versàtils, ofereix un marc excepcional per a celebracions úniques.

Des dels banquets de boda fins a les cerimònies a l’aire lliure al seu jardí encantador, aquest hotel combina a la perfecció elegància i comoditat. Compta amb grans salons amb llum natural i accessos a àmplies terrasses per crear espais ideals i personalitzats per a la celebració de noces. Hi trobaràs una atenció personalitzada, us ajudaran a organitzar tots els detalls perquè tant els nuvis com els seus familiars i amics gaudeixin d’una ocasió tan especial.

El Saló Castelldefels és un espai obert de 410 m2, amb llum natural, accés directe a la terrassa i la piscina, ideal per començar amb un aperitiu, i continuar la celebració amb les millors propostes de la nostra cuina. També, disposa de salons més petits, també amb llum natural i accés a àmplies terrasses.

El seu equip professional treballa amb cada parella per aconseguir el casament dels vostres somnis, cuidant fins al més mínim detall. Amb un servei impecable, gastronomia exquisida i un ambient acollidor.

L’Hotel SB BCN Events garanteix que cada casament sigui una experiència inigualable i memorable.

Hostal Montserrat

L’Hostal Montserrat és un lloc màgic per a celebrar casaments al cor del parc natural del Montseny. Rodejat de la bellesa natural del parc natural, aquest encantador hostal ofereix un entorn idíl·lic per a dir “sí, vull”.

L’espai ofereix una varietat d’espais per dur a terme esdeveniments inoblidables. Els seus amplis jardins i terrasses són perfectes per a cerimònies a l’aire lliure, envoltades de la bellesa natural de l’entorn. A més, compten amb sales elegants i ben equipades per a celebracions més íntimes. Podràs celebrar casaments de totes les mides, sigui un gran casament o més íntim.

Hi trobaràs un equip professional experimentat que es dedica a crear esdeveniments únics i personalitzats, cuiden fins als detalls més petits. Amb un servei atent, cuina deliciosa i un ambient acollidor, l’Hostal Montserrat al Montseny assegura que cada casament sigui un record imborrable, ple de felicitat i amor en un entorn natural incomparable. A més, ofereixen serveis addicionals com DJ, servei de fotografia i menús fets a mida.

 

L’Hostal Montserrat compta amb unes instal·lacions acollidores i ben equipades, oferint als hostes una estada còmoda i relaxant. Les habitacions són espaioses i decorades amb gust. A més, el personal és amable i atent, assegurant-se que els clients se sentin com a casa.

Un escenari romàntic i intimitat per a les cerimònies i els banquets de boda.