Arriba l’estiu, l’època de l’any on els dies són més llargs i el bon temps acompanya. Una estació perfecta per celebrar el teu casament, on a més a més, hi trobaràs un ampli ventall de tot tipus de flors. Vistoses, elegants, clares, alegres, que donaran aquest toc tan característic a la decoració del vostre casament. Les flors són doncs, un element imprescindible en una boda.

Imatge: Lilart Flors

A continuació, et donem un seguit d’idees i tendències florals en decoració de la cerimònia, del banquet, estils de ram i corones,  i els establiments que faran realitat el casament dels teus somnis!

Sens dubte aquest any el color predominant és el groc, un color viu, llampant i enèrgic. La majoria de flors que pots trobar amb aquest color són silvestres, l’algaravia, la llestó i les coronil·les… La flor de temporada d’estiu per excel·lència és el gira-sol. També, són tendència les fruites com a la llimona o la llima com elements decoratius a les taules. Aquests composicions florals on es barregen els colors vius amb fruita de temporada li donen un toc alegre al teu casament. Ideal per una boda alegre i inoblidable.

Imatges: Pinterest (thesouthernstateofmind.blogspot.com, Intimateweddings.com)

Un clàssic per excel·lència que mai passa de moda i que no pot faltar en un casament són les roses. Destaquen per la seva elegància, bellesa i delicadesa. Hi trobaràs de tots colors possibles, les blanques i les roses són les més utilitzades perquè transmeten puresa i romanticisme. I què dir de les vermelles, simbolitzen amor en estat pur i respecte, es destaca pel seu color viu, elegant i romàntic per núvies més atravides. Però durant els mesos d’estiu, els colors càlids com els taronges i els grocs donen molt de joc!

Les roses et poden servir per decorar qualsevol element del teu casament, són molt fàcils de combinar i a l’estiu són perfectes per fer camins de peta‘ls al aire lliure.

Imatges: Pinterest HuffPost / Blush Floral Design

Guarnir amb flors els casaments d’estiu sol ser costós, per això et recomanem que combinis les flors amb una de les tendències més top del moment, les guirnaldes de fulles d’olivera i d’altre tipus de fullatge. Un element imprescindible si vols revestir l’entrada de la cerimònia, l’altar, les taules allargades, etc. Les nostres floristeries recomanades, crearán composicions florals acord amb l’estil del vostre casament i pressupost.

Aquest 2017, es porten les bodes multicolor. Les Gerberes, són ideals per bodes d’estil hippie.  Són flors molt vives, vistoses i a més, molt diverses. Hi pots trobar de moltes formes, colors i mides. Un dels seus avantatges és que són flors molt econòmiques.

Imatges: Pinterest (weddingwire.com)

Sorprèn els teus convidats amb una tendència nouvinguda molt original, els cactus. Envaeixen en totes les seves versions els espais nupcials.

Els cactus tenen molta presència en bodes d’estil Boho, ja que els seus colors aporten un toc romàntic i natural. Els pots utilitzar en el ram de núvia, acompanyat per altres flors d’estiu, també, com a decoració per a les taules dels teus convidats, als jardins de la teva celebració i fins i tot, per a decorar la invitació de boda.

cactus

LES NOSTRES FLORISTERIES RECOMANADES:

FLORISTERIA VIVALDI

Torroella de Montgrí

FLORISTERÍA MARTÍ 

Figueres

EL JARDINET DE LA PLANA

Manlleu

FLORISTERIA L’ARREL

Alcanar

JARDINERIA VENTURA

Badalona

FLORS PER A TU

Sabadell

LILART FLORS

Barcelona

FLOR A PUNT

Girona

AGROCONCA

Montblanc

MYOSOTIS ART FLORAL

Reus

FLORISTERIA ELLES

Vic

FLORENTIUM ART FLORAL

Manresa

GARDEN MASIA VALLENSE

Valls

VIVERS ERNEST

Lliçà d’Amunt

FLORARTS

Ulldecona

FLORS LA CAMÈLIA

Blanes

EL TALLER DE LES FLORS

Vilaseca

GARDEN VIVES

Calafell

LA FLORERÍA

Barcelona