📸 Tu Boda Barcelona Wedding & Event Planning,  @joana_pelaez @weddingvisual.es @laperoladaira

Aquest post és per a vosaltres,  aquí hi trobareu una selecció dels millors professionals de la comarca de Barcelona que us ajudaran a organitzar el casament dels vostres somnis. No us deixareu cap detall del vostre casament, estigueu molt atent@s amb les nostres recomanacions. Cerca el que més us agradi i a celebrar-ho! Som-hi!

16 NUEVE

 

16nueve s’encarregarà de capturar els millors moments del vostre casament, cada fotografia, un record que quedi per a la posteritat, i aquest dia sigui encara més inoblidable.

Compten amb més de 10 anys d’experiència al món de la fotografia, un art que quedarà plasmat per sempre, crearan un ambient còmode, sense pretensions ni poses, tot al natural, captant cada somriure, cada moment especial, el més espontani, els petits moments on surt la màgia de veritat.

Crearan un vídeo amb els millors moments del casament, un record d’aquell dia tan especial amb els vostres éssers estimats. L’equip 16nueve captarà tota mena de moments, a casa dels nuvis, durant la cerimònia, l’aperitiu, el banquet passant pel ball i la festa.

A més, s’adapten totalment a cada situació i a cada parella, depenent de les seves necessitats i pressupost. Si teníeu un pressupost més reduït per la fotografia i el vídeo del vostre dia, tenen opcions cobrint menys temps.

TU BODA BARCELONA WEDDING & EVENT PLANNING

Tu Boda Barcelona Wedding & Event Planning, és una empresa dedicada al món de l’organització d’esdeveniments, especialment de casaments.

Amb una trajectòria de més de 15 anys al sector, compten amb una experiència que farà de la vostra boda, la millor festa de les vostres vides, al costat de les persones que més estimeu.  Demana una primera cita per a començar a planificar y crear el millor dia de la vostra vida.  S’encarregaran de cada detall, de donar una volta a cada espai i preparar-lo per a tu i la teva parella perquè no hi falti de res.

Treballen sempre amb empatia, transparència, creativitat, esforç i dedicació, per poder fer realitat la festa dels vostres somnis. Ofereix diferents tipus de planificacions, depenent de les vostres preferències, tant si necessiteu que us organitzin un casament integral des de zero fins a assessories puntuals per resoldre dubtes. Descobriu tots els seus serveis, fent clic a l’enllaç.

Tu Boda BCN farà que el vostre casament sigui únic i inoblidable!

 

BIÉ CARICATURAS

Sorpreneu els vostres convidats amb Bié Caricaturas, la màgia del dibuix i l’art en una sola caricatura. Amb un estil de còmic personalitzat, farà una caricatura vostra, del mateix moment, dels convidats o de l’espai, de tot allò que vulgueu emmarcar per l’eternitat.

Es caracteritza per la seva rapidesa, ja que és capaç de fer una caricatura en tan sols 1 minut. Deixarà una imatge que representi un moment tan especial com el dia de la vostra boda.

Un detall com aquest, un record personalitzat que quedarà sempre gravat per a vosaltres, els ofereix en els següents formats:

Caricatures en directe i en paper, per poder gaudir del procés i la sorprenent rapidesa, plantilles totalment personalitzades, caricatures en color per fer les invitacions més originals, caricatures d’encàrrec en paper o en format digital.

Un record original per sempre!

CORO ROCIERO HERMANDAD DE RUBÍ

El Coro Rociero Hermandad de Rubí s’encarregarà de posar la banda sonora del dia més especial de la vostra vida. Podreu gaudir d’un moment únic gràcies als seus cants, amb la millor música i  s’encarregarà d’alegrar els millors moments del vostre gran dia.

Aquesta mateixa passió la transmeten a la seva música, canten des del cor, el mateix que es fa protagonista el dia del vostre casament. El seu objectiu és que passeu una bona estona i us sentiu còmodes en un dia tan destacat per a vosaltres.

Són especialistes en rumbes, sevillanes, flamenc i cançons actuals, són un mix entre la tradició i l’actualitat, perfectes per animar un dia tan especial com aquest.

Fan gala de la seva professionalitat, del servei personalitzat que presenten, on podreu triar les cançons que més us representin des de l’inici fins al final de la cerimònia, passant també per la festa.

Poseu-vos en contacte amb ells, podreu assistir a algun dels seus assajos perquè veieu amb l’autenticitat i l’essència amb la qual fan les seves actuacions.

MASIA PARCERISAS

La Masia Parcerisas, ubicada al Bages, és el lloc ideal per a celebrar el vostre casament. Un espai de somni, format per dues masies del segle XIII amb una llarga tradicció vitivinícola totalment equipada, i amb molta història darrera.

Ideal per aquelles parelles que gaudeixen de l’enoturisme a Catalunya. Una combinació de  gastronomia, natura i història i una barreja entre tradició i innovació, passat i futur.

Amb les seves 140 hectàrees, podreu gaudir d’un casament genial, espais amplis plens d’arbres, on us podreu perdre entre la seva natura, Les Voltes, per a cerimònies íntimes, el Bosquet per a les parelles amants de la natura, i l’acollidor pati de la Masia per a celebrar el gran banquet.

A més a més, dsposen d’una suite nupcial amb la possibilitat d’allotjament per a 18 convidats.

MARI ALIU PERRUQUERS

Posa’t a punt per un dia tan especial com el del teu casament amb Mari Aliu Perruquers.

El dia de la teva boda, tot ha de ser perfecte, el vestit, l’espai, la cerimònia, el banquet, i sobretot el teu look nupcial!

Es important que tant la núvia com el nuvi apareguin radiants, amb un pentinat que reflecteixi tots aquells sentiments que estan a flor de pell, amb un equip que compta amb més de 40 anys al teu servei, faran de tots els teus desitjos una realitat.

Aquesta varietat de pentinats que ofereix, tant per a cabells llargs com curts, des de recollits fins a trenes, passant per alternatives més senzilles o un pentinat enrevessat.

Totes les vostres necessitats seran cobertes per l’equip de Mari Aliu Perruquers, ofereixen també servei de maquillatge per a núvies i de fotodepilació.

VIVERS ERNEST

Les flors són el toc especial que el vostre casament necessiteu. us imagineu passar per sota d’un arc nupcial decorat, tenir al cabell un tocat amb flors, o uns centres de taula d’ensomni? Vivers Ernest t’ofereix aquests serveis i molts més!

Ubicats a Lliça d’Amunt, compten amb un dels Gardens referents a Catalunya. Amb un pàrquing ampli i gratuït, podreu anar a veure les millors flors i plantes tant per a la vostra llar com per a decorar el vostre casament.

Disposen de tota mena de flors, de tota mida i colors, tant naturals com artificials. A més, si voleu un casament vintage, us oferiran decoracions amb estil romàntic o medieval, que faran de la vostra boda diferent i única. 

Una empresa familiar, de tracte proper i compromesa a donar el millor dels seus serveis al client, Vivers Ernest és la millor opció per a la decoració floral!

CROMA FOTOGRAFÍA Y AUDIOVISUALES

Croma Fotografia s’encarregarà d’immortalitzar tots aquests moments i plasmar-los en forma de fotografies. Més de 20 anys realitzant reportatges fotogràfics i plasmant els records més memorables de cada esdeveniment.

Ofereixen reportatge pre i post-boda, així com de tots els moments del casament, la cerimònia, el banquet i la festa, on quedaran reflectits tots els somriures, sensacions i mirades. Tant se val quin sigui el vostre estil, i el tipus de casament que vulgueu celebrar, i sensibilitat. Croma Fotografía y Audiovisuales s’adaptarà a les vostres necessitats sense perdre el seu estil propi.

A més a més, també elaboren les invitacions per als convidats, el disseny i la decoració de les fotografies del casament. Us enviaran l’àlbum a casa, ja sigui de forma física o digital, perquè pugueu rememorar el vostre gran dia tant com vulgueu. Deixeu a les seves mans, les fotografies i el vídeo del vostre casament, i recordeu per sempre més, les emocions del dia del vostre casament.