Què és un casament sense viatge de nuvis?!

La lluna de mel acostuma a ser un viatge somiat pels nuvis per això escullen destinacions llunyanes i exòtiques. Per aquest motiu, és recomanable deixar-ho en mans d’alguna agència de viatges, ja que, ells us poden assessorar de qualsevol dubte o tràmit necessari per visitar el país.

La destinació del viatge comporta una preparació prèvia quan ja són mesos de preparatius pel casament, nervis i atenció als convidats, per tant, us recomanem triar un destí i deixar-ho en mans de professionals. Aquí us deixem els destins més TOP de les llunes de mel!.


Destinació recomanada: TANZANIA – Viatges Ter


Tanzania és la millor destinació d’Àfrica per veure fauna, si t’agraden els safaris aquesta es la teva destinació!.
Un viatge per descobrir l’encant de la selva i  la vegetació salvatge. Al voltant d’Arusha es concentren els parcs naturals més valuosos i espectaculars del país que són: El parc natural de Tarangire, Llac Manyara i Serengeti on podràs veure tota mena d’animals.

Tanzània compleix tot el que imagines del continent africà, ja que, et permet gaudir d’animals a peu d’un jeep, paisatges típics de la sabana, capvespres de postal, platges paradisíaques, banyades en un mar turquesa, descobrir la cultura tanzana,… Experiències úniques d’un país africà bastant segur per visitar.

Si decideixes visitar Tanzània recomanem les ruïnes costeres de KIlwa Kisiwani, declarades Patrimoni Mundial per la Unesco i que es remunten a l’època de les rutes comercials que unien Pèrsia, la Índia i Xina. No us oblideu de l‘illa de Zanzíbar coneguda per les seves platges cristal·lines, els esculls de coral i els peixos tropicals.

 

Viatges Ter és una empresa organitzadora de viatges que compta amb més de 50 anys d’experiència al sector. Han recorregut el món i coneixen els millors destins on passar una lluna de mel perfecta.

Viatges Ter és l’opció ideal per a veure el món amb uns ulls diferents, al costat de les persones que estimes, viatjant i aprenent, vivint tota mena d’experiències i creant records. Compta amb l’agència gironina i comença la teva pròpia història!


Destinació recomanada: BIRMANIA – Atlántida Viatges


Birmania o Mynamar és un dels països menys visitats del sud-est asiàtic, però que incloem dins d’una de les destinacions top de viatge de lluna de mel si el que busques és un destí exòtic i diferent.

Es tracta d’un país gran i poc poblat que conserva grans extensions de territori verge: muntanyes, rius, illes, un país rural on els valors tradicionals i l’espiritualitat estan molt presents en les pregàries dels temples, els múltiples festivals i les realitats quotidianes.

Bagan i Yagon són les dues ciutats més importants del país on podreu conèixer els seus mercats, artesanies i degustar la seva senzilla gastronomia que sempre fa il·lusió conèixer quan viatges. Per altra banda, el país ofereix molts racons rurals on el paisatge predominant són arrossers, cultius i muntanyes que construeixen paisatges d’ensomni.

No deixeu de visitar la pagoda de Chaukhtatgyi on es venera el Buda i el mercat de Bogyoke al centre de la ciutat amb infinites botigues de bijuteria, menjar, souvenirs, artesania, joies… un mercat tradicional molt visitat pels turistes.

 

Atlàntida Viatges és l’agència de viatges que us trobarà el lloc ideal per la vostra lluna de mel. Els podreu trobar a les seves oficines ubicades a Sabadell.

Atlàntida Viatges i el seu equip de professionals propers, iniciaran una conversa amb vosaltres amb la finalitat de saber quins són els vostres desitjos. Disposen d’una gran plantilla d’assessors dedicada a serveis personalitzats i viatges de luxe. Un dels grans pensaments de l’agència és que el luxe no es mesura amb diners, sinó el luxe potser silenci, experiències úniques… ho definiran amb vosaltres segons els vostres somnis.


Destinació recomanada: JAPÓ – Viajes Garola


Si sou una parella aventurera i us agrada veure noves cultures Japó és un viatge molt top! Tant si és a l’inici com si són els últims dies Tokyo és un punt fort del viatge.  Descobrireu una ciutat amb temples i gratacels, amb tradicions milenaries i coses d’últimes generacions i és que Tokyo és contrastos.

Podreu admirar les vistes sobre el Santuari Meji i el Temple Sensoji, acostar-vos a la Torre de Tokyo i passeja pels barris de Ginza o Shinyuku.

Però  el Japó és molt més que Tokyo! Descobreix curiositats i monuments històrics i religiosos a l’illa de Miyajima, fes una visita al Gran Buda del Temple de Tadaiji a Nara, i descobreix el Castell Himji, de color blanc i totalment conservat des de l’edat mitjana. Gaudeix d’una experiència turística 100% japonesa i acosta’t al Santuari Itsukushima, el més important del pais.

Si et ve de gust una sessió de senderisme en parella, fes una ruta pel Mont Fuji, el volcà sagrat del Japó, mentre t’impregnes de vistes panoràmiques que faran la teva lluna de mel inoblidable.

 

Viatges Garola, és l’agència de viatges ubicats a Lleida, especialitzada en llunes de mel. Us compara les millors destinacions, viatges, ofertes, gastronomia, hotels, creuers, circuits i transports i us donaran les millors idees i opcions per convertir la vostra experiència en un viatge de noces romàntic i especial.

L’equip d’assessors de Viatges Garola s’encarregarà de gestionar els bitllets, l’allotjament, el cotxe de lloguer, oferint les millors ofertes i tarifes. S’ocuparan què tingueu el millor tracte possible, són els més propers i pacients perquè surti tot de manera perfecta.


Destinació recomanada: EEUU – Crown Viatges & Assegurances


Si vols celebrar la lluna de mel a EEUU podràs escollir entre mil destinacions diferents. Prefereixes ciutats plenes de vida o llocs emblemàtics o parcs naturals o?…EEUU té per triar i remenar!

Quina destinació t’agrada més? Si trieu la Costa Oest gaudireu d’autèntiques meravelles com els parcs naturals de: Gran CanyonHorseshoe BendDeath ValleyArches, Monument ValleyBryce Canyon, Yosemite, Secuoia o Kings Canyon. Si voleu alternar-ho amb ciutats teniu Los Angeles, San Francisco o Las Vegas.

Si encara esteu pensant quina destinació de EEUU escollireu, recordeu que sempre podeu agafar una Harley o un Chervolet i recorre la ruta 66 per conèixer l’interior del país.

Si sou uns enamorats del món urbanita New York es la vostra destinació perfecta, creuar el pont de Brooklyn, passejar pel Central Park, visitar els barris de Soho, Harlem, Little ItalyTribeca No us oblideu de visitar l’estàtua de la llibertat i ja serà una lluna de mel ideal!. Coneixereu una de les ciutats més cosmopolita del món.

 

Crown Viatges & Assegurances els trobaràs a Granollers, una agència diferent on organitzen el viatge de noces que millor s’adapta als vostres gustos i necessitats.

Si no teniu clar la destinació i us agrada conèixer món a Crown Viatges & Assegurances organitzen durant tot l’any  exposicions de diferents destins pels nuvis, on una persona nativa d’un indret del món amb un ampli coneixement del lloc, us explicarà les característiques i els costums. Una iniciativa ideal per decidir-se i escollir destí pel viatge de noces!


Destinació recomanada: VIETNAM – Albera Viatges


Vietnam és una destinació molt atractiva per a parelles que busquin un lloc on conèixer paisatges fascinants, autèntics i de bellesa insospitada. Vietnam és un oasi de monuments naturals totalment singulars.

Molt probablement, Hanoi sigui el teu punt d’aterratge. Aprofita els primers dies per conèixer aquesta fantàstica i preciosa, però també caòtica ciutat. Passeja pels mercats autòctons nocturns, atura’t als teatres de marionetes, descansa a la vora del llac Hoan Kiem, i admira el temple Ngoc Son.

Imprescindible també la Bahia de Llalong, un paisatge impressionant que es compon de cims, coves, i vegetació salvatge en totes les formes i colors.

Una de les ciutats més encisadores és Hoi An, amb un nucli antic molt conservat, un indret amb cases tradicionals i gent de tradicions arrelades. Tanmateix, Hué serà interessant a causa del seu legat històric i monumental, amb les seves set impressionants tombes.  Les vistes sobre les infinites plantacions d’arròs superen totes les teves expectatives!  També pels amants dels entorns naturals captivadors, el Delta del Mecong.

 

L’Albera Viatges posen a la vostra disposició fins a 194 països i destinacions diferents, perquè pugueu escollir el que més s’adapti als vostres gustos i necessitats. A més, si voleu descobrir més d’una destinació en un sol viatge, ofereixen l’opció de viatges combinats, perquè aprofiteu al màxim el vostre viatge de noces.

També compten amb tota la informació necessària i actualitzada pel vostre viatge; informació de vols, situació sanitària de cada país, canvi de divises… A les seves oficines d’Empuriabrava i a la web podreu veure recomanacions d’excursions i cotxes de lloguer.


Destinació recomanada: SIR LANKA – Èxode Viatges


Si vols una lluna de mel espectacular Sir Lanka pot ser el destí top somiat de platges daurades amb sorra blanca i kilòmetres sense trepitjar. La típica imatge de palmeres amb aigua cristal·lina és de les platges de Sir Lanka!.

El país consta de 2 parc naturals: el parc nacional d’Uda Walame gran i verd tipus sabana de fet recorda les sabanes d’Àfrica Oriental i el parc nacional de Bundala.

A Sir Lanka pots gaudir dels bonics paisatges de les plantacions de té, dels temples budistes i hinduistes o fer surf en alguna Bahia.

La capital és Colombo i descobriràs l’artesania del país i els costums culinaris on predominen les espècies en tots els menjars. No deixis de visitar les ruïnes de Polonnaruwa, patrimoni de la UNESCO, i de gran valor històric.

Éxode Viatges és l’agència de viatges que us trobarà el lloc més apassionat i atrevit per gaudir de la vostra lluna de mel.

 

És una empresa que s’especialitza en viatges culturals, alternatius i d’aventura des de fa més de 20 anys i pots trobar-la a Barcelona.  Tenen el compromís que conegueu, respireu i participeu en la conservació dels recursos naturals i culturals.

El seu objectiu és que descobriu llocs poc visitats i a la vegada respectant l’entorn. D’aquesta manera ofereixen activitats sostenibles com per exemple rutes increïbles en bici i altres activitats confortables pel medi ambient i per a vosaltresSi voleu fer el vostre viatge especial, sostenible i màgic Éxode Viatges trobarà per a vosaltres els millors destins!.


Destinació recomanada: COSTA RICA – Taranna Viatges


Sabies que Costa Rica és coneguda com el paradís verd? Que les seves platges i paisatges són dels més espectaculars i singulars del món? Aigües que canvien de color segons l’hora del dia i l’epoca de l’any, volcans, rius, boscos, petits pobles i ciutats que són PURA VIDA… Una destinació top per la vostra lluna de mel!.

Costa Rica està ple d’imprescindibles, et citem alguns destacats perquè puguis fer-te una idea del viatge:  El Parc Nacional Tortuguero – hàbitat natural dels cocodrils – , els Volcans de l’Arenal i volcà Poas que podreu pujar fins al capdamunt. Els emblemàtics parcs naturals de parc natural Manuel Antonio i el parc National de Corcovado.

Costa Rica us sorprendrà per la seva gran biodiversitat i les espècies animals que comparteixen el seu hàbitat amb la població autòctona. A Costa Rica no trobareu temps per l’avorriment: excursions, activitats aquàtiques, relax i una gastronomia exquisida… una destinació fantàstica!

 

Tarannà Viatges és l’agència de viatges ubicada a Barcelona experta en viatges per tot el món. La seva filosofia és que viatjar és una experiència enlluernadora i sempre busquen satisfer les necessitats dels seus clients, ja que, pensen que és important ser entès.

Imagineu començar la vostra unió a un país com Costa Rica i gaudir de  llocs recòndits, exòtics, llunyans paratges, platges paradisíaques, sens dubte, la millor proposta!


Destinació recomanada: KENYA – Be Alive Travel


Kenya és sinònim de safari, de Hemingway i de Memòries d’Àfrica, un top per gaudir de la vostra lluna de mel. És una gran arca de Noè amb els millors parcs naturals, les seves reserves naturals i les connotacions cinematogràfiques i literàries.

Pren nota dels imprescindibles de Kènia: Un país de safaris, d’animals salvatges i espècies úniques on veuràs manades d’elefants i búfals, grans felins, la cria de flamencs i aus i les precioses planures del Serengueti.

Nairobi és la ciutat més important de Kènia i us sorprendrà per l’ambient que transmet. Impregneu-vos de la cultura, de la personalitat i l’estil de vida dels autòctons, passegeu pels mercats que trobareu a tots els carrers i descobriu l’estil arquitectònic dels edificis emblemàtics.

 

Si esteu buscant la destinació perfecta per fer el vostre viatge de noces, Be Alive Travel ubicat a Barcelona, és la vostra agència!

Be Alive Travel és l’agència de viatges que us farà somiar, viure i recordar el viatge de les vostres vides. El seu objectiu és que els seus viatgers visquin la verdadera essència de viatjar des dels nervis previs, la il·lusió en pujar a l’avió, l’emoció d’arribar al destí… fins a la sensació de sentir-se vius a qualsevol lloc.


Destinació recomanada: SEYCHELLES – Travelface


Si voleu que la vostra lluna de mel sigui una combinació perfecta de descans i activitat, de tranquil·litat i platja, justament allò que cerques i necessites després d’un casament, les illes Seychelles són la vostra destinació.

Segur que tot estarà al vostre gust i les precioses platges faran que desconnecteu del tot i us torneu a retrobar els dos.

La capital es Victoria, la capital més petita del món, situada a l’illa de Mahé on trobareu l’únic aeroport internacional del país. A les Seychelles podreu acariciar tortugues, veure platges d’ensomni i bussejar entre peixos de colors i coralls.

A part de les platges trobareu altres llocs d’interès com el Jardí d’espècies Le Jardin Du Roi , el bosc natural Vallée de Mai, declarat patrimoni de la humanitat, podràs bussejar amb tiburons i veure milers d’aus a la bird island. Un viatge fabulós per uns acabats de casar!.

 

Travelface el trobareu a Barcelona, és l’agència de viatges professional que us ajudarà a trobar aquell lloc tan especial per fer la vostra romàntica lluna de mel. La seva missió és comprendre la vostra il·lusió per trobar l’opció perfecte al vostre destí.

Travelface ofereix viatges exclusius i experiències úniques per adaptar-se a les vostres necessitats. Podreu fer el vostre gran viatge somiat a les Seychelles, a l’Àfrica, Austràlia, França, Japó, Maldives, … I un munt de llocs romàntics que faran que el vostre principi sigui especial.


Destinació recomanada: INDONÈSIA – Promoviatges


Indonesia es compon per més de 17.000 illes i pots trobar des de les illes més grans com  Java, Sumatra o Borneo o les més petites com Komodo i Flores. Ja veieu que no tot és Bali i les seves platges sinó que és tota una aventura i teniu mil viatges diferents possibles. Aquí et donem alguna idea:

Si aneu a Bali podeu practicar surf per les seves platges i trobar l’hedonisme al seus hotels i les seves nits animades, a més, al nord de Bali trobaràs les cascades de Sekumpul.

No et pots perdre el cor de l’illa, Ubud amb els camps d’arròs de Tegallalang on la vida va a un altre ritme i podràs fer ioga, meditació o trekking.

L’illa de Java està plena de contrastos del misticisme dels temples de Borobudur i Prambanan passaràs a descobrir un dels paisatges lunars més impressionants de la terra: el Volcà Bromo. També podeu triar Lombok i les Illes Gili amb platges divines, la majestuosa Muntanya Rinjani i una espectacular vida marina per descobrir. Si sou amants de les immersions marines heu de descobrir les illes Raja Ampat davant la costa de Papua on hi trobaràs la diversitat més gran marina del planeta.

No deixarem de parlar de Borneo una illa espectacular on pots trobar el Parc Nacional Tanjung Puting, on es emocionant veure els orangutans i estar en contacte directe amb el simi més gran d’Àsia. I per acabar Sualawesi, una de les illes més desconegudes i verges d’Indonèsia, on hi ha platges precioses i una cultura autèntica. Un viatge a Sulawesi és impossible d’oblidar. Les tradicions i costums de Tana Toraja han estat intactes a través dels anys.

Promoviatges és l’agència situada a Sabadell que us trobarà la destinació ideal per la vostra lluna de mel, ja que, són especialistes en Honeymonn Planners. L’agència de viatges s’especialitza en un munt de destinacions diferents perquè viatjar a qualsevol part del món no és tan senzill sense l’ajuda dels millors experts encara que Indonèsia la coneixent a la perfecció i no és fàcil amb la quantitat d’illes i aventures que es poden fer.

Promoviatges dissenyaran l’experiència que s’adapti exactament als vostres desitjos i necessitats perquè no hi ha dos viatges iguals. Tots els detalls són escollits amb cura perquè sigui un viatge diferent fora dels programes més convencionals amb experiències que recordareu sempre.

A més, ofereixen un servei d’atenció les 24 hores del dia que us resoldrà tots aquells dubtes que tingueu en qualsevol moment del viatge.


Destinació recomanada: THAILANDIA – Nirvana Viatges


Tailàndia és molt més que només platges paradisíaques, és ciutats monumentals, temples de milers d’anys d’antiguitat, palaus impressionants i paisatges verds i salvatges. Tailàndia serà un encert  si vols viure una experiència d’allò més completa.

Et detallem el que no pot faltar a la teva llista de visites imprescindibles.

Està clar que Bangkok serà una gran aventura! Trobaràs gratacels que conviuen amb palaus i monuments històrics, una ciutat que no descansa i el bullici de gent està servit. Hauràs de visitar el Gran Palau on es troba el Wat Phra Kaew (el Temple del Buda Esmeralda), el temple més sagrat de Tailandia que conté l’estàtua de Buda més venerada del país: el Buda Esmeralda.

Al nord del país trobareu Chiang Mai on podràs explorar la natura del voltant, els temples i les muntanyes sagrades. El parc nacional de Khao Sok és una reserva natural de flora i fauna que no et pots deixar perdre. Impressionant!

 

Si voleu fer el millor viatge de noces de la vostra vida, no dubteu amb contactar amb l’agència Nirvana Viatges ubicats a Barcelona. Contacteu amb el seu gran equip i comenteu els vostres desitjos i idees, s’encarregaran de tots els detalls, no haureu de preocupar-vos absolutament de res, prepararan aquell viatge d’ensomni que sempre heu desitjat.

Us donen peu a viatjar a un munt de destinacions increïbles de qualsevol continent i us recomanaran els millors destins segons els vostres gustos, l’època la qual vulgueu viatjar i el tipus de viatge que vulgueu fer.