📷La Clau Events & Wedding

Les comarques gironines són un escenari idíl·lic per a celebrar el teu casament. Et presentem 11 proveïdors amb els quals podràs celebrar un casament inoblidable en terres gironines. Hi trobaràs tot el que necessites pel teu casament. Des d’un espai de conte en un castell al bell mig de l’Empordà, unes carpes perquè et casis a l’aire lliure, una wedding planner que t’ajudarà amb tota l’organització perquè no pateixis per res fins a un fotògraf que immortalitzarà els millors moments del vostre gran dia.

També, una dissenyadora de moda que crearà el teu vestit de núvia, dos salons de bellesa per lluir radiant, una joieria on trobaràs les vostres aliances, un dj que amenitzarà la vostra celebració, una agència de viatges per organitzar el vostre viatge de nuvis i una empresa d’activitats per celebrar el teu comiat.

11 opcions increïbles per un casament al teu gust a les terres gironines.  Envolta’t de bellesa natural i autenticitat en el teu dia més especial.

DiscRauxa Discomòbil i Events

DiscRauxa Discomòbil i Events és una Discomòbil especialitzada en casaments. Ofereix un servei excepcional que farà del teu casament un esdeveniment inoblidable. Amb un gran i molt experimentat DJ al timó, JoU T-M, la música que ballaràs segur que serà del teu gust i estil, ja que la podràs triar tota tu, creant l’ambient festiu ideal.
Sonarà i ballareu al teu casament amb les millors melodies de totes les èpoques i estils que trieu, creant les sinergies ideals perquè el teu casament sigui inoblidable!

Al capdavant d’aquest fantàstic projecte es troba en JoU Tarrat, enginyer i DJ resident de moltes discoteques de referència del país, juntament amb la Sílvia Manzano, formen un equip especialista en casaments. S’encarregaran de posar la banda sonora al teu gran dia durant la cerimònia, l’aperitiu, el banquet i el ball!

Altres serveis que ofereixen per a fer de la festa nupcial una experiència de somni amb familiars  amics són:

  • projecció de vídeos, karaoke, castells inflables, animació, guirnaldes i cortines de llum, entre d’altres.

A més, s’adapten de forma dinàmica a les vostres propostes, dissenyant sempre la solució que millor s’adapta a les vostres necessitats i preus.

Disposen de 2 packs de casaments, els quals els podràs personalitzar i afegir tants extres com vulguis perquè tot surti com vulgueu. Podeu trobar més informació al web https://discrauxa.cat i a instagram @discrauxa.discomobil

A què esperes en contactar amb ells i que us facin una proposta acord amb el que desitgeu?

Carpes Costa Brava

Si no et conformes amb el de sempre, si vols crear un entorn màgic en bell mig de la naturalesa i gaudir d’una fantàstica vetllada amb amics i família és possible amb Carpes Costa Brava situada al Baix Empordà.

Una empresa especialitzada en el lloguer i muntatge de carpes i els seus complements per revestir-la amb: Tarimes, Parquets, il·luminacions, Decoració, joc de taula i tota mena de mobiliari.

Disposen d’una àmplia varietat de carpes amb diferents estructures, mides (a dues aigües, haimes o carpes més petites), formats i dissenys amb materials d’alta qualitat. També, tindràs l’opció d’habilitar petits espais de chill out amb carpes annexes.

Gràcies a l’assessorament del seu equip de professionals, t’aconsellaran amb el millor muntatge i material idoni on voleu celebrar el vostre casament. Hi trobaràs la carpa que millor s’adapti al vostre esdeveniment i les vostres necessitats.

Carpes Costa Brava és una opció perfecta per convertir el vostre casament en un entorn acollidor i màgic i compartir-lo amb els vostres convidats.

Núvies Francesca Marlop

Núvies Francesca Marlop és una dissenyadora de moda, especialitzada en vestits de núvia, que compta amb una llarga trajectòria en el món del disseny i una passió per la costura des de ben petita.

Dissenya peces úniques per a dones especials. Els seus dissenys destaquen la personalitat d’una dona elegant que sap escollir. L’estilista matrimonial dissenya peces úniques perquè cada dona se senti elegant i, sobretot, especial el dia del seu enllaç nupcial.

La creativitat i el bon gust són els conceptes principals per a la concepció dels seus vestits, caracteritzats per la comoditat, la frescor i l’actualitat. A més a més, Francesca Marlop només treballa amb teixits innovadors i de màxima qualitat, adaptant els materials al teu cos i personalitzant el vestit a la teva essència.

L’Atelier de la Francesca Marlop també ofereix un servei d’estilisme totalment personalitzat a partir de l’assessorament d’imatge, que consisteix en una valoració facial, òssia i de pell.

Castell d’Empordà

Et presentem Castell d’Empordà, escollit com un dels millors 15 hotels per a casaments a Europa i un dels més romàntics. És el Castell amb el qual sempre has somiat, el que reuneix tot el que es pot desitjar per fer realitat el teu somni.

A més, el seu equip de professionals posarà tot el seu empeny i amor per aconseguir tots els teus propòsits i fer del teu dia, una mica millor!

Disposa d’unes magnífiques instal·lacions, té una localització perfecta, adaptable a qualsevol climatologia,  begudes i canapès al jardí, seguit d’un sopar a la terrassa del castell per a un màxim de 250 persones.

El Lounge-bar la Cava del Drac és un lloc sensacional per a la festa, no molta gent pot dir que han ballat en una cova a la nit de noces! També, és reconegut per la seva cuina.

El seu Xef i el seu equip destaquen per crear experiències culinàries de gran qualitat utilitzant els millors productes de proximitat. Disposen d’una varietat de menús per a banquets!

Castell d’Empordà és la teva destinació perfecta pel teu gran dia! No t’ho pensis més!

La Clau Events & Wedding

La Clau Events & Wedding és l’elecció perfecta per fer realitat el teu somni de casar-vos. Amb anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments i casaments, som especialistes a crear moments inoblidables per a vosaltres i els vostres éssers estimats.

Una empresa amb molts anys de tradició i experiència en l’organització dels casaments i esdeveniments més exigents. Amb una atenció excepcional als detalls, el seu equip treballarà estretament amb vosaltres per entendre les vostres idees i preferències. Des del principi fins al final, estaran al vostre costat per assegurar-vos que cada aspecte de la vostra celebració reflecteixi la vostra personalitat i amor únic.

Ofereix tres serveis diferenciats, perquè triïs el que més et convingui:

  • Organització integral del casament: És el servei més complet. Inclou la gestió i coordinació de tots els preparatius, localització d’hotel i/o restaurant, i tots els serveis complementaris i proveïdors (decoració, flors, fotògraf, música, etc). Tot, totalment personalitzat i adaptat als vostres gustos i expectatives.
  • Coordinació del dia B: Inclou la gestió i coordinació de tots els elements, serveis i detalls durant el dia del vostre casament, perquè vosaltres no hàgiu de patir per res.
  • Decoració: Posada en escena i decoració de l’espai. Un servei totalment personalitzat perquè pugueu gaudir d’un escenari perfecte i idíl·lic en el vostre gran dia.

Amb la Clau Events & Wedding viureu una experiència única i inoblidable.

Saló Bellesa Bassols 47

El pentinat i el maquillatge són essencials per al teu gran dia. És el toc final al teu look nupcial. Bassols 47 és un saló de bellesa a Palafrugell que t’ajudarà a trobar el teu estil perquè llueixis esplèndida el dia més especial de les vostres vides.

Rebràs una atenció personalitzada perquè trobis un pentinat com el maquillatge que et faci sentir guapa, còmoda i segura i sobretot capturi l’essència de la teva personalitat. Ofereixen un servei professional d’assessorament que garanteix que la teva imatge s’adeqüi a tot el que vols transmetre el dia del vostre casament.

Cada detall, per petit que sigui, és important a Bassols 47. A més, un ampli ventall de tractaments facials i corporals per preparar la teva pell i cabell abans del dia del vostre casament. .

El Saló també presenta un servei a domicili i es desplaça allà on faci falta per assistir-vos a tu com als teus familiars o amigues durant el dia del vostre casament.

Centro Belleza Bagira

Comença el compte enrere, el dia del teu casament seràs el centre de totes les mirades.

Prepara’t per un dels dies més important de les vostres vides, mima’t i llueix radiant amb Bbeauty Bagira, un centre de bellesa especialitzat en el sector ubicat al centre de la capital gironina. 

És el centre perfecte per a tu, tenen cura de qualsevol petit detall, rebràs un tracte personalitzat i professional. La seva passió per la feina farà que et sentis única i especial. Hi trobaràs un equip de professionals que t’ajudarà a trobar el look perfecte que millor et beneficiï. Algunes de les seves especialitats són les extensions de pestanyes i cabells, depilació i manicura entre d’altres.

També, ofereixen diferents tractaments corporals i facials com: Solàrium amb col·lagen, làser, eliminació de tatuatges, depilació amb cera i làser, micropigmentació, pestanyes, HIFU, tractament facial, sculpt, injeccions, manicura i pedicura i pressoteràpia.

En el seu centre podràs comprar productes de les millors marques. Prepara la teva imatge per fer del teu casament, un dia inoblidable de la mà de Bbeauty Bagira.

Marta Joieria Artística

Si cerques unes aliances diferents i artesanal a Marta Joieria Artística, a Salt les trobaràs!

Al capdavant d’aquest projecte fantàstic es troba la Marta, una apassionada de la seva professió que ofereix joies especials i úniques. Peces úniques fetes a mà des del cor.

Crea i dissenya joies úniques i irrepetibles que expliquen la vostra pròpia història. Des del primer moment, escoltarà les vostres idees, i juntes dissenyareu les aliances ideals inspirades en la vostra essència i singularitat.

Treballen amb materials de màxima qualitat com la plata de llei, or de 18 o 24Kt de diferents colors. També, pots reciclar or de joies familiars amb alt valor sentimental per a vosaltres i convertir-les en les vostres aliances.  I si el nuvi no vol dur aliança, la Marta t’ofereix un munt d’alternatives!

En el seu taller també trobareu diferents col·leccions pròpies d’arracades, braçalets, collarets…

Estudi Fotogràfic Aumatell

L’Estudi Fotogràfic Aumatell està situat al centre de Besalú, a la província de Girona. Realitzen tota mena de fotografia i estan especialitzats en casaments.

Compten amb un equip jove i expert, amb més de 10 anys d’experiència en l’àmbit de la fotografia que faran realitat tot allò que teniu al cap, amb un reportatge fresc i original, on recollirà els moments més especials del vostre casament. El dia més especial per a vosaltres capturaran cada instant, cada detall, cada emoció viscuda pels assistents. Fotografiaran els instants previs, la unió, els moments més íntims, elements característics com la decoració, el pastís, el primer ball…

Els serveis que hi trobaràs són: Fotografia i vídeo per casaments. Preboda, postboda, àlbums, mini àlbums, àlbum digital, fotografies d’alta resolució, blu-ray o DVD amb totes les fotografies, photocall 

Ofereixen des de packs tancats fins opcions més personalitzades, sempre ajustant-se a les vostres necessitats.

Indrets Viatges

El viatge de nuvis és un dels moments que més esperes després del teu casament. Et mereixes uns dies de tranquil·litat i en intimitat, per gaudir de vosaltres i la vostra intimitat al màxim i per desconnectar de tot.

Indrets viatges ho té tot preparat per fer-vos viure l’experiència més especial que hàgiu viscut fins al moment, a qualsevol punt del món que vulgueu.

Indrets Viatges és una agència de viatges situada a Olot, són uns apassionats dels viatges i et recomanaran els millors destins en primera persona, sempre escoltant les teves necessitats per organitzar el viatge de noces que tant estàs esperant. Creuers, platges paradisíaques, safaris o ciutats emblemàtiques, trobaràs alternatives per a tots els gustos i pressupostos.

A més, ofereixen packs especials per a nuvis, varietat d’itineraris organitzats i destinacions exclusives i romàntiques, tot a preus molt convenients.

Indrets Viatges et coordinarà fins al mínim detall tot el que faci falta des de xecs de viatge, visats, els vols, fins a les millors activitats i espectacles per gaudir al màxim del viatge que marcarà el punt de partida de la vostra nova vida en comú. A més, durant el vostre viatge, l’agència estarà al corrent de qualsevol imprevist i a la vostra disposició en cas de necessitat.

Caiac i Natura

Celebra l’últim capítol de la teva solteria amb una aventura en caiac envoltat de natura. Amb una ubicació privilegiada a Porqueres, a la vora de l’estany de Banyoles, Caiac i Natura t’ofereix la possibilitat de gaudir d’un comiat de solter inoblidable, combinant esport i natura, en un entorn de bellesa espectacular, on l’aigua és la gran protagonista.”

Disposen d’un gran ventall d’alternatives per a tots els gustos, pensades per explorar l’entorn natural i conèixer la vegetació autòctona mentre es practica esport.

Hi trobaràs les següents activitats:

  • Itinerari amb BTT amb monitor, per aprendre i millorar la tècnica.
  • Caiac: Recorregut pels racons més amagats i encantadors d’un paisatge únic i diferent.
  • Sortides mediambientals a l’agenda.
  • Sortides guiades: Pel voltant de l’estany de Banyoles, Visita a les estunes, Pujada al puig Clarà
  • Iniciació en el Tir amb Arc i millora de la tècnica.

Celebra un comiat de solter@ inoblidable remant per rius i descobrint nous paratges.