📷 Carlos Cebral bodas 📍 Hotel Hort de Fortunyó

 

Muralles romanes i monestirs, platges i pobles encisadors, paisatges replets de vinyes i molts racons amb encant, una gastronomia variada, mediterrània i excepcional… La província de Tarragona ho té tot i més per celebrar-hi un casament idíl·lic. Des de Totnuvis.net t’oferim la nostra millor selecció de proveïdors per a l’organització del teu gran dia.

Et presentem 10 opcions molt especials per celebrar-hi el teu casament ideal en terres tarragonines.

Pren nota i tria el teu!

Mas & Mas Luxury Weddings

Deixa’t endur pel ritme de la música amb Mas & Mas Luxury Weddings, el DJ que crearà un ambient únic i especial. El vostre casament mereix una banda sonora a l’alçada d’aquesta gran ocasió!

 Ofereixen un servei totalment a mida i personalitzat, crearan un repertori musical actual amb les cançons i les melodies més significatives de la vostra vida. A més, disposen d’animació, audiovisuals, màquines d’efectes especials, pirotècnia, bombolles amb fum intern, confeti personalitzat…

El servei inclou reunions prèvies, repertori 100% personalitzat, cerimònia civil, música per a aperitiu, ball sense límit horari, bufet de llaminadures, polseres lluminoses, pendrive recordatori amb música de l’esdeveniment, etc. Adaptant-se sempre a les teves necessitats.

Converteix el teu casament en una gran festa que tant vosaltres com els vostres familiars i amics recordaran per sempre!

 

Autolux Personal Taxi

Encara no saps com anar fins al lloc de la teva cerimònia? Et presentem a Autolux Personal Taxi, on trobaràs el vehicle que necessitis pel teu casament.

Autolux Personal Taxi  és una empresa de transport situat a Cunit. La puntualitat, el confort, l’elegància, la discreció i la personalització de cada servei contractat són la seva raó de ser. A més, té un servei de decoració del vehicle perquè vagi acord amb el teu casament.

T’ofereix una magnífica flota de vehicles, de gamma alta i gamma mitjana ideals per al dia del teu casament. Casa’t al volant d’un Mercedes Classe E o Classe S, d’un Audi A6, o senzillament amb el que més us agradi.  Presenta’t al teu dia amb el cotxe que més t’agradi i s’adapti millor als teus gustos, necessitats i pressupost.

Un cotxe convencional de gamma alta mai et fallarà. També, disposen de taxis amb capacitat de fins a 7 persones, mini vans i autobusos per entre 25 i 45 persones. I per a la teva tranquil·litat, a Autolux Cunit tindràs un únic interlocutor, qui serà la teva persona de confiança des del primer contacte fins que tornis el vehicle. Molt reconfortant!

 

Hotel Hort de Fortunyo

L’Hotel Hort de Fortunyó és un espai idíl·lic per celebrar el vostre casament en un entorn immillorable. Situat als afores Arnes al costat del parc natural dels Ports. Compta amb més de 25 anys dedicats a la cuina.

Disposa d’espais elegants i racons acollidors per cada moment de la celebració. Un lloc envoltat de natura de pau i tranquil·litat, el marc perfecte per a un casament inoblidable. L’exquisida cuina del teu casament està en mans de l’Antic Moli. Liderat pel xef Vicent Guimerà amb estrella Michelin de 2017 a 2021 i cuiner de l’any 2016. Gràcies a la seva llarga trajectòria al sector, cuinarà receptes amb productes de la nostra terra, sempre frescos i de la millor qualitat. Un autèntic plaer pels paladars més exigents!

 

També posen a la teva disposició allotjament en el mateix hotel per acollir als vostres convidats la mateixa nit després del casament.

Dreaming Events

Dreaming Events, farà que el teu gran dia, sigui com sempre l’havies somiat. Són wedding planners que transformaran el teu casament en un somni fet realitat. Compten amb més de 15 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments. Amb entrega i passió, s’encarregaran que tots els detalls que conformen el teu casament es coordinin perfectament i formin un conjunt d’allò més harmònic. El seu lema és “Somia-ho, troba-ho, estima-ho!”

Des de la selecció del lloc ideal fins a la decoració més exquisida, cuidaran cada aspecte del teu casament amb dedicació i estil. Disposa d’una àmplia xarxa de proveïdors de confiança que t’oferirà un ventall de serveis exclusius, des d’espais espectaculars, decoració floral i parament fins a un entreteniment espectacular.

Amb Dreaming Events, oblidat de l’estrès de l’organització i centra’t a gaudir del moment més especial de la teva vida. Convertiran el teu casament en una experiència màgica que recordaràs per sempre. El seu lema és: “Somia-ho, troba-ho, estima-ho!”

Mas Roselló

Mas Roselló és una acollidora masia catalana ubicada a una de les zones més privilegiades de Tarragona, a tocar del mar.

Posa a la teva disposició les seves fantàstiques instal·lacions: Un grandiós saló per a banquets, rodejat de grans finestrals que omplen l’espai de llum i bon ambient, jardins florits i una gran terrassa, perfecta per celebrar-hi la cerimònia civil… Tot, acuradament decorat i personalitzable.

La seva especialitat és la cuina mediterrània amb tocs d’autor i de creativitat, elaborada amb els productes més frescos i selectes de proximitat. Escull entre diversos menús i personalitza’ls al teu gust.

L’equip de Mas Roselló t’ajudarà a organitzar el teu casament somiat, i rebràs un tracte proper i impecable.

Dermis Koru

Dermis Koru està ubicat a Reus. Compta amb esteticistes professionals amb un únic objectiu: LA BELLESA DEL TEU COS.

Posen a la seva disposició tractaments professionals i les tècniques més avançades per obtenir resultats excepcionals el dia de la boda; utilitzant productes de primeríssima qualitat amb concentracions òptimes per l’eficàcia i tolerància en la pell.

A la web “Dermis Koru” trobaràs la nova botiga online, on adquirir els productes d’estètica més exclusius i avançats, a preus molt atractius. A més, podràs reservar cita prèvia per tots els tractaments necessaris per poder aconseguir una bellesa excepcional del teu cos el dia del teu casament.

Descobreix el benestar i l’eficàcia dels seus tractaments mitjançant un tracte personalitzat. Seran els teus millors aliats a l’hora de casar-te!

Beautiful Bride

Beautiful Bride és l’elecció perfecta per trobar el vestit de casament dels teus somnis. Tinguis l’estil que tinguis i independentment del pressupost de què disposis t’ajudaran a trobar el teu look nupcial.

La seva filosofia és molt clara: Vestir-te i que llueixis radiant el dia del teu casament. Beautiful Bride hi trobaràs vestits de Demetrios, Cosmobella, Oreasposa, Maria Salas, Carmenchu i Bianco. També, disposen de zona outlet amb vestits de temporades passades a preus excepcionals. 

Hi trobaràs tots els complements necessaris per acabar d’arrodonir el teu look de núvia: Vels, tiares, tocats, sabates, roba interior, joieria i espardenyes de la marca Carmenchu.

Aconsellen demanar cita 6 mesos abans del dia del casament, però si has decidit casar-te i no tens prou temps, no et preocupis, uniran tots els seus esforços i contactes amb els seus proveïdors per aconseguir el vestit que et farà sentir la més especial el dia del teu casament. 

La Saleta Perruqueria

La Saleta Perruqueria està situada a ple centre de Tarragona, presumeix de molts anys d’experiència traient el màxim profit a les núvies més exigents.

Ofereix una ampla llista de serveis perquè puguis lluir espectacular el teu gran dia. A banda del teu pentinat o recollit, s’encarregaran de la teva manicura, pedicura, maquillatge i celles. Només fan servir els millors productes, de marques de renom. Rebràs un tracte proper i amable, i t’assessoraran perquè en el teu dia més feliç et sentis segura, guapíssima i enlluernis a tothom.

L’equip de la perruqueria presumeix de molts anys d’experiència traient el màxim profit a les núvies més exigents. Disposen d’un pack de núvia d’allò més complet, que inclou: Prova de recollit / pentinat, prova de maquillatge, recollit del dia del casament, maquillatge i ampolleta reafirmant pel dia del casament i manicura francesa.

 

 

 

Mas Montbrió Belvedere

Celebra el teu casament en un entorn de somni a Mas Montbrió Belvedere, una típica masia catalana ubicada a Cambrils. Compta amb més de 10 anys d’experiència al sector dels casaments, és l’escenari perfecte per a un enllaç màgic i inoblidable.

La masia té una capacitat per acollir a 250 convidats. Des d’un gran jardí amb 24000 m² on podràs celebrar la cerimònia, el banquet i el ball, cada racó d’aquest lloc et captivarà amb la seva bellesa i elegància.

Al Mas Montbrió Belvedere viuràs una experiència única en el dia més especial de la teva vida. Tindràs tota la llibertat a l’hora d’escollir com vols que sigui el teu casament. Podràs triar tant la decoració com el càtering. També, posen a la teva disposició el servei de wedding planners i professionals per assessorar-te en tot moment.

A la masia podràs allotjar-te amb els teus convidats. Té una capacitat per acollir fins a 19 persones. 

 

Maria Jesús Estètica Avançada i Micropigmentació

 Prepara la teva pell pel teu gran dia al centre de bellesa Maria Jesús Estètica Avançada i Micropigmentació. Situats a Tarragona, és un espai pensat pel teu benestar i relax i especialitzats en la bellesa i el maquillatge de la núvia.

Ofereix una àmplia gamma de serveis i tractaments estètics per millorar la vostra bellesa i benestar. Amb molts anys d’experiència al sector, Maria Jesús i el seu equip professional ofereixen tractaments facials i corporals personalitzats per aconseguir uns resultats increïbles.

Els serveis que hi trobaràs són tractaments de pell com la neteja facial profunda, hidratacions, anti-envelliment, peelings, dermaplaning, micropigmentació, maquillatge permanent per a parpelles, llavis i celles i maquillatge per la núvia.

El seu equip de professionals t’assessoren i recomanaran el millor estil perquè segons el teu tipus de rostre, color de cabell i els teus gustos llueixis radiant el dia més important de la teva vida. Fan ús de productes de qualitat i de tècniques avançades i innovadores, per tal de proporcionar-vos resultats duradors i satisfactoris.

Maria Jesús Estètica Avançada i Micropigmentació és el centre de referència a Tarragona!

Fatsini

Fatsini és una empresa fundada l’any 1969, especialitzada en el lloguer i muntatge de carpes, escenaris i mobiliari, per a casaments i tota mena d’esdeveniments.

Si pel teu casament vols comptar amb una carpa que s’adapti perfectament a l’espai de la celebració, a l’estil del casament i al nombre de convidats, amb Fatsini estaràs en les millors mans. Disposen de 6 tipus de carpes de diferents estils, tipus: jaimas, carpes a dues aigües, carpes poligonals, cobertes…

També, disposen d’altres accessoris com taules i cadires de diferents estils i dissenys. L’equip de Fatsini s’encarreguen dels muntatges i desmuntatges de l’espai que has escollit pel casament.

Converteix el teu gran dia en un esdeveniment sense precedents, inoblidable i totalment singular, en el que no trobis res a faltar, Fatsini és una aposta segura!