S’acosta el dia del teu casament? Doncs, toca acomiadar la solteria per la porta gran!.

Ets més d’aire com anar en globus o d’aigua per anar en veler? Prefereixes fer una excursió a cavall o t’agradaria fer un skpe room amb els teus amics? Ets picantó i t’agrada parlar de tot? Doncs organitza un TupperSex i passa una bona estona. Fes del teu comiat de solter@ un record fantàstic! Gaudeix de les millors activitats i fes la teva despedida ben emocionant.  

Recorda que és un dia genial per compartir amb amics i des de Tot Nuvis hem fet una selecció d’experiències perquè puguis recordar-ho tota la vida. Segueix llegint!

VOLTOR, VOL EN GLOBUS

Vols en globus per tota Catalunya

Aquí teniu una proposta divertida per celebrar el vostre comiat de solter! Si voleu emocions fortes a Sallent trobareu Voltor vol en Globus!

Voltor vol en Globus, es dedica a fer jornades i viatges en globus. Es van especialitzar en  vols amb globus aerostàtic des de l’any 1986 i compta amb una gran experiència realitzant viatges arreu del món com ara l’amazones, Pirineus, Alps, els deserts del Sàhara… I un munt de llocs increïbles per presumir.

Els vols són amb mesures estrictes de seguretat i amb un pilot titulat que us donarà un certificat de vol a tots els participants. A més, amb un CD de les fotografies de l’experiència del vol i cava per celebrar l’ocasió.

D’aquesta manera, organitzen vols arreu de Catalunya… Imagineu sobrevolar la Cerdanya, l’Alt Empordà, Baix Empordà, Àger, Alt Urgell, Igualada… Propostes de llocs màgics per experimentar sensacions d’adrenalina i alhora contemplant vistes inimaginables.

Fins i tot, vols al Marroc i França. A més, al vol al Marroc ofereixen la màgica experiència de fer excursions el desert en un 4×4, i al de França tindreu la possibilitat de sobrevolar els fantàstics volcans d’Auvergne.

No dubteu en contactar amb l’equip de Voltor vol en Globus, tindreu el millor pressupost!

LASER JOC

Sent l’adrenalina en el teu comiat de solter

Laser joc, situat a Badalona, és el Laser Tag ideal pel vostre comiat de solters si voleu gaudir d’adrenalina. És un dels millors Laser Quest de Barcelona. Compta amb instal·lacions noves, armilles i pistoles de làser d’última generació. Viureu d’una experiència singular i de molta adrenalina!

En especial els importants comiats de solter, és l’opció més divertida per fer abans de marxar de festa. No hi ha res millor que fer unes partides de joc làser amb els amics de tota la vida. També, disposem d’un servei de bar per qualsevol extra!

I, fins i tot, Laser Joc disposa d’un joc de realitat virtual de 10 minuts de duració que de segur us deixarà bocabadats i sens dubte gaudireu d’una bona experiència. Podreu elegir partides entre els diferents tipus de joc que disposen.

No dubteu, contacteu i demaneu pressupost a l’equip de Laser joc, ofereixen el millor preu i servei!

BCN PADDLE SURF 

La diversió comença a l’aigua

Si voleu gaudir d’un bon comiat de solter, Bcn Paddle Surf és la proposta més divertida que podreu fer amb els vostres amics !

Bcn Paddle Surf ubicats a Corbera de LLobregat sap que la diversió comença a l’aigua, és per això que fan activitats on podreu bussejar, remar i gaudir del mar. La seva missió és oferir diversió aquàtica en un entorn segur, professional i controlat, per aquesta raó disposen de tot el material de qualitat que necessiteu per emprendre a fer la increïble experiència.

Compten amb un equip de professionals que saben tot el que s’ha de fer perquè gaudiu al màxim. És per això que ofereixen un munt de serveis a zones per fer les activitats tant a Barcelona com a Girona, Lleida, Tarragona.

Podreu veure, el sol sortir acompanyat d’un esmorzar a una cala mentre us feu fotos per fer el moment inoblidable, visitar les coves amb les seves aigües cristal·lines, fer una excursió per les aigües tranquil·les… Sense dubte unes propostes aquàtiques fantàstiques!

A més, sou benvinguts si sou principiants o experts, l’equip s’adaptarà a vosaltres i a les vostres necessitats. No dubteu i contacteu amb l’equip de Bcn Paddle Surf,  sense dubte és la millor proposta per fer el vostre comiat de solters al costat dels vostres amics.

AIRCATFLY

Sobrevola els millors paisatges

Aircatfly és una empresa d’aeronàutica que us ofereix la possibilitat de llogar o comprar aeronaus pel vostre comiat i casament!

Imagineu fer el vostre comiat de solter fent de pilots per un dia i sobrevolant els paisatges encantadors de la Terra. Aircatfly ho fa realitat! Si us agraden les emocions fortes a Òdena trobareu aquest aerodromo.

Les experiències que us ofereix l’equip de professionals són:

  • Experiència Ultraligero: Una oportunitat per ser pilot per un dia, amb un avió biplaça on podreu escollir al moment el lloc on voleu sobrevolar i, aprendre els coneixements bàsics.
  • Experiencia AircatGiro: Possibilitat de gaudir un vol d’iniciació amb un professional i un tàndem trainer M16. Ideal per experimentar una dosi d’adrenalina pura!º

Sense cap mena de dubte gaudireu d’una experiència única i inoblidable!.

SAILING EXPERIENCE BARCELONA 

Veler o catamarà? Tu tries!.

Si voleu un bon comiat de solter i us agrada el mar no dubteu a trucar a Sailing Experience Barcelona on us oferiran una experiència singular sigui en veler o en catamarà.

Sailing Experience Barcelona els trobaràs al Port Olímpic de Barcelona i us convida a prendre un descans i fer la vostra celebració al mar. Disposen de diferents packs perquè escolliu el que més us pugui agradar així la celebració s’assemblarà al que sempre heu volgut. Podreu relaxar-vos en un comiat amb música, prenent una copa de vi i gaudint des de diferents punts de vista de la ciutat de Barcelona.

El veler té capacitat per 11 persones i el catamarà per 28, així que segons el grup pots trobar el vaixell que s’adapti a les vostres condicions.

Els serveis que us ofereix són: experiències o lloguer en veler, experiències a catamarà, vaixells de motor, packages d’activitats & Sailing, lloguer de vaixell fins a 28 persones.

L’equip de professionals, està per personalitzar la vostra experiència, només heu de comentar els vostres desitjos i ells ho faran realitat. Des de guitarristes a bord, fins a un trasllat privat. Fins i tot vols en helicòpter sobrevolant Barcelona… Tot és possible amb Sailing Experience Barcelona!.

HíPICA AIGUAMOLLS 

Excursions a caball pel teu comiat

L’Hípica Aiguamolls, la trobareu a l’Alt Empordà al costat dels aiguamolls i a 5 kilòmetres de Roses i de Castelló d’Empúries. L’entorn de l’hípica és ideal perquè estan envoltats de natura i és un lloc molt agradable per tots els públics. A l’Hípica Aiguamolls ofereixen tota mena de serveis com:

· Classes que poden ser individuals o grupals.
· Passeigs a cavall d’una hora o de dia sencer. Les excursions poden ser per la pista o per la muntanya.                                             · Volteig per a exhibicions i carrusels.
 · Horse Ball a la lliga catalana.

L’Hípica Aiguamolls disposa de 20 quadres per a cavalls, 10 hectàrees per pastures dels cavalls, picadero, bar i vestuaris. Unes instal·lacions perfectes per passar el dia!

L’Hípica adapta les excursions i els grups a les vostres necessitats així que si esteu pensant en muntar a caball durant el vostre comiat us faran una volta a mida perquè l’experiencia sigui inoblidable.

KEY PLAY ESCAPE ROOM

Diverteix-te a l’skape room

Key Play està ubicat a Granollers i és un skype room per utilitzar el teu enginy i trobar les pistes.

És un skype room amb un model no lineal, vol dir, que tots els participants col·laboren per igual. Ofereixen escapisme per a grups grans aprofitant que compten amb una de les sales més grans de Catalunya, ja que, disposen de 200m2 i 300m2. Els seus participants hauran d’aconseguir escapar en un temps límit i podran aconseguir-ho amb l’ajuda de diferents proves o pistes ocultes que gràcies al seu enginy i treball en equip hauran de ser capaços de resoldre per sortir a temps.

Key Play t’ofereix l’oportunitat d’endinsar-te en dues temàtiques diferents plenes de fantasia i màgia que t’evadiran de la rutina i faran que estiguis al 100% implicat a la trama. Podreu escollir entre l’Skape room de Nunca Jamás o Los Mundos de Alicia.

Aquesta proposta és una experiència molt divertida per fer amb un grup d’amics en un comiat de solter. Si voleu diversió i enginy no dubteu a anar al Key Play!.

CARMANYOLA PICANT

Diverteix-te a l’skape room

Carmanyola Picant és una empresa catalana ubicada a Terrassa, amb més de 16 anys d’experiència.

Si sou picants i us agrada parlar de tot res millor que fer un Tuppersex pel vostre comiat! Mitjançant la seva maleta mostraran i us presentaran els seus articles, us explicaran com serveixen i resoldran totes les preguntes que vulgueu fer. Durant l’experiència aprendràs el funcionament de tot el que tenen a la maleta i entre anècdotes i curiositats podeu passar una comiat de soltera ben divertida.

A més, Carmanyola Picant ofereix els seus propis articles eròtics i podeu trobar:

· Cosmètica eròtica, amb productes com olis i sèrums.
· Salut, on podem trobar productes com lubricants i copes menstruals.
· Joguines eròtiques.
· Bondage.

No dubtis a contactar amb Carmanyola Picant i passar-ho bé aquell dia!!