📍Castell de Caramany  📷Lloguer Bosch

Comença el compte enrere pel vostre casament! Des de Totnuvis.net us volem donar un cop de mà amb un especial dels 12 professionals tops pel vostre casament a Catalunya, un recull de proveïdors de màxim renom i prestigi.

En aquest reportatge hi trobareu un restaurant singular on casar-vos i un càtering que us faran viure un esclat de sabors i sensacions úniques. Una empresa d’organització d’esdeveniments especialistes a convertir casaments en esdeveniments màgics, personalitzats i dues empreses de lloguer d’immobiliari i decoració que donaran aquell toc tan especial, tan vostre.

A més a més, una empresa de transport que us facilitarà els desplaçaments als vostres convidats. Una perruqueria on lluireu perfectes. Tres joieries on hi trobareu les vostres aliances. Uns músics i una empresa d’animació que donaran ritme i ambient al vostre dia i una empresa de comiats que us ajudaran a passar un dia increïble i crear un rècord únic amb els vostres amics.

Taller 925

Un joya tiene el poder de ser esa cosa pequeña que puede hacerte sentir única”.  Jennie Kwon

Si sou dels que penseu que el vostre casament és un moment especial i únic i que les aliances també han de ser úniques d’acord amb vosaltres al Taller 925, els joiers que estàs buscant.

Al Taller els hi agraden les parelles diferents, parlar amb elles i saber com és la seva història per poder dissenyar joies personalitzades pels nuvis i per l’ocasió.

Si volguéssiu fer-les vosaltres al Taller 925 podreu aprendre a fer les vostres joies i junts podeu dissenyar peces personalitzades i úniques. Ofereixen fer classes de joieria, cera perduda, esmalt al foc, joieria kabil, resina de vidre i pàtines sobre metall.

També, fan reparacions i transformacions de peces antigues, si voleu adaptar alguna joia de la vostra família, podeu parlar amb ells i acordar la vostra idea.

TUKKA PERRUQUERS

Núvies gironines! ! Us presentem Tukka Perruquers, un projecte de la Dolors Pascual i la seva passió per la perruqueria i l’estètica. Si voleu lluir espectaculars en el vostre gran dia, poseu-vos en mans dels millors estilistes i especialistes en perruqueria.

Ofereixen una llarga llista de serveis: perruqueria i pentinat per a núvies, maquillatge, manicura, pedicura, esmalt permanent, tractaments capil·lars i estètics, depilació facial, com tenyits a color, decoloracions, permanents i reflexos, entre d’altres.

I per la teva comoditat, el dia del teu casament es desplaçaran a casa teva i estaran al teu costat en els moments més importants per si cal fer algun retoc. 

A Tukka Perruquers ofereix un fantàstic pack de núvia, que inclou el pentinat i la perruqueria, el maquillatge, manicura i pedicura. Una pack de tot el que es necessita per a lluir millor que mai i ser el centre de totes les mirades!

AQUARELLA MUSIC RESTAURANT

Restaurant Music Aquarella és el lloc ideal per celebrar la vostra boda tan especial i el trobareu a Barcelona.

Podreu preparar al local munt d’esdeveniments, des del comiat de solter, fins al banquet de boda. L’espai està decorat amb molt de gust i la distribució és personalitzada. A més, ofereixen la possibilitat de llogar la sala.

Gaudireu al màxim amb tots els vostres convidats amb els serveis i espectacles que ofereix el Restaurant Music Aquarella. El seu equip de professionals estarà a la vostra disposició per atendre-us i fer que us sentiu còmodes en tot moment.

No dubteu a contactar amb l’equip de Restaurant  Music Aquarellaus assessoràn segons les vostres idees i necessitats.

LLOGUERS BOSCH

A Lloguers Bosch posen a la teva disposició un gran ventall d’opcions per fer que la vostra celebració a la província de Girona o arreu de Catalunya sigui tot un èxit. El seu tracte proper, amable i familiar farà que s’adaptin a la perfecció en tot el que desitges.

Podràs accedir a tot el que necessitis: taules rodones, taules llargues amb diferents mides, cadires de diferents colors amb possibilitat de vestir-les amb els tèxtils que convingueu, coberteries, plats, sotaplats… Tots els estils i possibilitats estan cobertes amb Lloguers Bosch gràcies a la seva gran xarxa de proveïdors.

Traslladaran tot el material allà on vulguis, i fins i tot s’encarregaran del muntatge de tot el material si ho necessites. S’adapten als teus gustos, necessitats i pressupost. A més, disposa de showroom perquè et puguis fer una idea dels diferents tipus de muntatges.

Tant si vols un casament rural, d’estil vintage, a peu de platja, romàntic, clàssic o temàtic tenen tots els complements ideals per a què el vostre casament destil·li l’estil i l’essència que sempre heu somiat. I encara més t’ofereix escenaris per a que la festa final sigui tot un esdeveniment!

DIXTHREE

Si voleu donar un toc original i sorprenent al vostre casament, us presentem Dixthree, el trio Dixieland i de Jazz tradicional que us boca badarà, amb trompeta, banjo, tuba i Juanjo Molina com a gran protagonista.

Dixthree es dedica a interpretar els temes del repertori de jazz clàssic i de New Orleans i compta amb prestigiosos instrumentistes també donen l’opció d’ampliar a quartet afegint un bateria.

L’equip de professionals Dixthree, sorprendrà a tots els vostres convidats i faran del dia del vostre casament, el més especial. A més es desplacen arreu de Catalunya!

Si esteu pensant a gaudir a la vostra celebració d’un bon grup de jazz clàssic, Dixthree és l’opció correcta per a vosaltres i animar la festa sigui on sigui!

GRENYAL

Si busqueu ajuda amb l’organització del casament, i sou amants del Mediterrani i tot el que l’envolta, Grenyal és la vostra opció!

Grenyal són una empresa d’organització de casaments i esdeveniments. El seu equip de wedding planner ofereix un munt de serveis integrals per viure una experiència inoblidable.

Et brinda un exquisit servei de càtering amb una cuina mediterrània, de mercat i de proximitat, amb menús personalitzats per aconseguir un àpat memorable.  També, ofereix pastisseria, taules dolces i pastissos nupcials espectaculars. 

A més a més, Grenyal disposen d’espais propis per celebrar el casament tan especial, amb vistes al mar. També, servei d’allotjament per als convidats, decoració floral i de l’espai, estilisme nupcial, música i animacióUn munt de proveïdors que us ajudaran a fer realitat el vostre casament desitjat.

JOIERIA RODRÍGUEZ

A Joieria Rodríguez de Platja d’Aro trobareu la joia que esteu buscant per al vostre casament. Treballen tota mena de joies, en especial les aliances.

Posen a la vostra disposició, una aplicació informàtica on podreu dissenyar les vostres aliances perfectes des de casa. Us brindarà temps i tranquil·litat!

Així doncs, podreu triar tant el gruix, el metall, el color com els diamants, controlant el pressupost a tot moment.

Joieria Rodríguez us donarà les indicacions que us facin falta per a redissenyar les vostres aliances fins a complir els vostres desitjos.

Tot seguit, ofereixen la millor atenció i tracte pels seus clients des de fa 3 generacions. Sens dubte rebreu el millor assessorament acompanyant-vos des del principi fins al final. Si busqueu l’aliança perfecta, no dubteu a visitar la Joieria Rodríguez!

DEBLAZE HIGH DECIBEL

DeBlaze High Decibel, una empresa de Lleida que us llogarà els millors equips de so i llums pel vostre casament!

Dins dels seus serveis ofereixen discomòbils, sistemes audiovisuals, sonoritzacions….

Si el dia del vostre casament desitgeu gaudir d’un bon espectacle, l’equip de professionals de DeBlaze High Decibel s’encarregarà d’organitzar-ho perquè tingueu una festa inoblidable i gaudiu al màxim amb els vostres convidats.

Per DeBlaze High Decibel el vostre casament és el més important, la banda sonora sonarà al vostre gust i us ajudaran amb la selecció perquè hi hagi un bon èxit. S’ocuparan de què tot sigui perfecte i que ningú pari de ballar!

Amb DeBlaze High Decibel, tindreu el casament que sempre havíeu somiat.

JOIERIA VICTORINE

Si esteu buscant les aliances perfectes, Joieria Victorine és la vostra solució! 

La podreu trobar a la ciutat de Girona, trobareu les joies ideals pel gran dia, amb ajuda de l’equip de grans professionals. Compten amb més de 20 anys d’experiència en el sector i també són especialistes en compravenda de tota mena de joies.

La Joieria Victorine sap la importància d’un dia tan important per a vosaltres, per això vetllaran perquè aneu impecables i us sentiu còmodes amb cadascun dels vostres complements oferint-vos una qualitat excepcional.

Us donaran una atenció totalment personalitzada perquè pugueu trobar el que més s’adapti als vostres desitjos romàntics. Així doncs, ofereixen des d‘anells amb robí natural, diamants, pedres, braçalets de perles o d’or, arracades de perles de Tahití, de diamants d’or…  I molt més que trobareu a la gran joieria!

LLOGUERS SARRI

A Lloguers Sarri trobaràs tot allò que necessites per a un casament perfecte. Estaran al teu costat per ajudar-te a aconseguir un dia inoblidable.

I és que si els casaments convencionals no són per a vosaltres, Lloguers Sarri us ofereix una experiència diferent. Carpes sota què dir-vos “Per sempre” , escenaris per a fer del vostre dia una autèntica festa, i espais chill-out per acabar la nit de la millor manera.

Treballen per tot el territori català oferint el millor de cada lloc, hi ha un munt d’espais que us esperen per ser testimonis de la vostra història. Juntament amb Lloguers Sarri, creareu un ambient d’ensomni, íntim i acollidor.

Us esperen tota mena de sorpreses de la mà de Lloguers Sarri, per a fer del vostre dia únic i especial, on vosaltres sou els protagonistes. Un espai únic per a un casament d’ensomni!

AUTOCARS SACREST

Autocars Sacrest us facilitarà tots els desplaçaments nupcials i us farà el dia més còmode per a vosaltres i els vostres convidats!

Es dediquen al transport discrecional des de l’any 1996. Estan ubicats a Olot, a la bonica província de Girona i disposen d’autocars de diferents capacitats per adaptar-se al vostre grup de convidats. Tenen capacitat des de 16 fins a 64 places.

Ofereixen el millor servei perquè no us preocupeu de res durant el dia de la celebració, la seva filosofia es basa en la constant evolució dels seus vehicles. D’aquesta manera podran oferir-vos: vehicles moderns, confort, qualitat i seguretat perquè pugueu gaudir al màxim del gran dia.

Podreu deixar el cotxe a casa vostre i el seu gran equip de professionals s’encarregaran de portar-vos des del principi fins al final de la gran celebració.

Barcelona Bosch Urbà

Barcelona Bosc Urbà és l’espai ideal per gaudir al màxim del vostre comiat de solters!  Us divertireu i viureu una experiència plena d’adrenalina i riures amb la millor companyia.

És el primer parc d’aventures urbà, 100% renovat i a l’aire lliure, on trobareu un munt de propostes: tirolines, llits elàstics, circuits d’aventura…

A més, podreu llogar l’espai en exclusivitat. I, per fer-ho encara més especial i màgic, enriquiran l’aventura muntant un magnífic escenari, tastant un bon còctel, gaudint d’espectacles d’animació i, tot el que pugueu imaginar.

El seu equip de professionals estaran a la vostra disposició en tot moment per ajudar-vos en tot allò que necessiteu. A més, si ho desitgeu, posen a la vostra disposició servei de fotografia per immortalitzar els moments més espontanis de la vostra jornada.