📸LA ESENCIA WEDDING DESIGNER & EVENT PLANNER

El dia del teu casament és un dia especial, únic i màgic. Un primer pas cap a una vida junts. Tot ha de sortir perfecte! Et presentem el nostre top 5 en Wedding Planners de les comarques de Barcelona per a fer els teus somnis realitat. Unes wedding planner que s’encarregaran que el dia del vostre casament sigui millor del que mai l’heu imaginat. Preparats? Començem!

BLANCA TAPIAS WEDDING PLANNER

Blanca Tapias Wedding Planner és la teva opció si busques una organització de 10. La Blanca i el seu equip  s’encarregaran de què el dia del vostre casament sigui perfecte, únic i màgic.

La Blanca és una professional del disseny i la organització de casaments, que treballarà al vostre costat des del primer moment per a aconseguir allò que recordareu sempre.

Trasllada la seva passió per l’organització al seu paper com a Wedding Planner, el perfeccionisme de cada detall la caracteritza i quedarà reflectit en la decoració i organització del vostre gran dia.

S’encarregarà de cada aspecte del casament, des de la cerimònia civil o religiosa, fins a la millor decoració i ambientació,  serà un casament totalment personalitzat, vostre, perquè sigui un dia inoblidable. A més, treballa amb els millors proveïdors i professionals: músics, animacions, floristeries, fotògrafs, carpes… ho té tot pensat perquè res, passi per alta en un dia tan important com ho és el vostre casament! 

CLASS WEDDING BY ANDREA

Un casament el mou la passió, el sentiment, l’amor i una història per explicar. Aquests mateixos motius van fer néixer a Class Wedding by Andrea, la passió per crear i ajudar als nuvis a trobar un casament d’ensomni.

Class Wedding by Andrea ofereix un pla personalitzat per tal d’oferir un servei que s’adapti a les vostres necessitats, per fer del vostre dia, un dia únic, on la màgia sigui protagonista i comenceu a crear els vostres primers records junts.

Entre els seus serveis es troben les Destination Wedding, amb el que podràs casar-te al racó més recòndit del planeta. Al país que tu triïs. Cercarà l’indret perfecte i us oferirà un acompanyament i assessorament durant tot el vostre dia perquè tot surti com havíeu somiat.

El disseny i la decoració de cada espai no serà un problema, ja que s’encarregarà que cada racó destil·li molt de vosaltres i de la vostra personalitat, amb estils de decoració propis i únics per al vostre casament.

LA ESENCIA WEDDING DESIGNER & EVENT PLANNER

A La Esencia Wedding Designer & Event Planner! volen ajudar-vos a fer un casament diferent, un casament sense límits, un casament a l’alçada dels vostres somnis, per sorprenents que semblin, una festa que vosaltres i els vostres amics, familiars i convidats pugueu recordar sempre. Un casament, en definitiva, memorable!

Un casament inoblidable, ple d’imaginació i creativitat. S’encarregaran d’organitzar tots els detalls perquè tot sigui perfecte.

Entre els seus serveis ofereixen l’organització integral del casament, adaptant-se al pressupost i els vostres desitjos. Us prepararan un pla personalitzat on podreu triar el que més us agradi, ja sigui un casament amb molts convidats o una boda íntima.

Treballen amb els millors proveïdors perquè no us hagueu de preocupar més que de gaudir. Els millors floristes, músics i càterings, fotògrafs, entre molts d’altres proveïdors, estaran sempre a la vostre disposició!

Celebreu com cal el vostre amor i la vostra vida en parella, plena de detalls que representin la vostra essència, compteu amb La Esencia Wedding Designer & Event Planner!

X LA BOCA DEL FRAILE

X La Boca Del Fraile és per a les parelles que busquen un casament únic, en el que cada detall expliqui una mica de la seva història, que reflecteixi la seva personalitat i tots aquells aspectes que els han portat fins aquest gran dia.

El fet de viure el moment i recordar-lo sempre, és la seva filosofia, i busquen ajudar-te a crear aquest dia per a fer-lo totalment únic i personalitzat.

Ofereixen un pla a mida en el que ofereixen els millors serveis per al teu casament, des de càterings, floristeries, fotògrafs de confiança, etc.

Busquen passar el major temps possible amb la parella, conèixer la seva història, tot el que els fa ser qui són, i reflectir tots aquests aspectes i detalls al casament.

Transmetre sentiment, emoció i amor, a través dels detalls, els secrets, el vestit de la núvia… Tot el que un casament d’ensomni necessita!

LOVELY RICE

Lovely Rice són uns enamorats de l’organització d’esdeveniments, i especialment, senten passió pel món dels casaments.

Creuen que els casaments són moments irrepetibles, un instant de les vostres vides en el que la màgia és més present, en el que tot allò que us fa únics es deixa veure. És aquell moment en el qual la vostra història comença, arran d’un “per sempre”.

Lovely Rice volen ajudar-vos a fer aquest somni, realitat. Ofereixen un servei integral amb tots els aspectes necessaris per fer del vostre dia un casament espectacular!

Estaran al vostre costat en tot moment, s’encarregaran de buscar els millors proveïdors, càterings, decoracions florals, el vestit de la núvia, l’espai ideal…

Busquen que predomini el vostre estil, fent que cada petit detall tingui un significat. Si el que voleu és fer d’aquest moment un dia inoblidable Lovely Rice és per a vosaltres!