La província de Tarragona ho té tot per organitzar la celebració del teu dia!.

Les terres tarragonines tenen càterings d’alta gamma, restaurants encisadors per celebrar la boda, hotels… i no només això, tot allò que necessitis per preparar el teu convit i els preparatius pel dia assenyalat. No pots oblidar-te de res, ja que, tots els preparatius són important, i de preparatius tracta el reportatge, trobareu: bellesa, viatges de nuvis, carpes, gastronomia, joieria, floristeria…

En definitiva els MUST imprescindibles que no pots deixar-te si prepares el teu casament.


Hotel Sant Jordi


L’Hotel Sant Jordi el trobareu a la capital de Tarragona i és un lloc ideal per celebrar un casament.

És una opció ideal per aquells que busquen comoditat i confort per a celebrar una celebració, ja que, les seves instal·lacions modernes faran que tot estigui a punt i sigui adequat per un dia on passen moltes coses importants.

L’elegància de l’Hotel Sant Jordi farà que el còctel de benvinguda sigui ideal pels vostres convidats i que les sales que escolliu reflecteixin la importància d’aquell dia. Tot el casament el podeu anar parlant amb el seu equip de professionals que us ajudaran a confeccionar com pot sortir tot millor i els acabats dels petits detalls, de tal manera, que vosaltres pugueu estar tranquils durant el vostre dia.

A més, teniu la possibilitat d’allotjar-vos tant vosaltres com els vostres convidats en una de les seves habitacions per a passar la nit de noces a l’hotel i acabar la festa de la millor manera. No espereu més i contacteu amb l’Hotel Sant Jordi!


Albada Tours


Albada Tours són experts en organització de viatges arreu del món des de l’any 2004. L’agència està situada a l’Atmella de Mar, Tarragona, i compta amb una  llarga trajectòria de professionals del sector.

S’encarregaran d’organitzar el vostre viatge de noces perquè tot surti tal com heu somiat. Són especialistes en tota mena de viatges, tant nacionals com internacionals. Si el vostre somni és fer un creuer trobaran el que més s’adapti als vostres gustos.

Tots els viatges d’Albada Tours són totalment personalitzats i a mida, així que podreu explicar-los totes les vostres idees i preferències, perquè organitzin el viatge ideal per a vosaltres.

Albada Tours són conscients dels nervis i la feina prèvia al gran dia, és per això que ells s’encarregaran de tot el que tingui a veure amb la lluna de mel. No us haureu de preocupar per res perquè cuidaran cada detall perquè gaudiu d’un viatge de 10.

Contacteu amb el seu equip de professionals perquè us assessorin i us facin un pressupost a mida per a vosaltres.


Star Wapp@s


Star Wapp@sés el centre d’estètica i benestar ideal si estàs a punt de casar-te, ubicat a la localitat del Vendrell, us ajudarà a estar radiants el dia de la vostra boda.

La propietaria Antonia Villalba i el seu equip de professionals qualificats tenen una llarga experiència amb 25 anys dins del sector que podran assessorar-vos amb els millors tractaments per estar radiants el dia del vostre casament.

Entre els seus serveis trobareu: fotodepilació, tractaments d’obesidad i cel·lulitis, permanent, tint i extensió de pestanyes, neteja de cutis i tractaments facials, massatges terapèutics, massatges esportistes, reike, manicura, pedicura i fins i tot nutricionista.

Tots els serveis són personalitzats i s’adapten a cada persona perquè cada pell i cada cos és diferent i té unes necessitats diferents, per això és important confiar en professionals i en un centre com Star Wapp@as. Si vius a la comarca de Tarragona i vols estar guapa el dia de la teva boda aquest és el lloc!


La Violeta càtering & Events


La Violeta Catering & Events es dedica a realitzar serveis de càtering per esdeveniments i són experts en l’organització i muntatges de casaments i convits especials i personalitzats.

L’equip de La Violeta són un referent per organitzar celebracions i disposen de professionals per oferir un servei ampli i encarregar-se de tot l’esdeveniment des de : la decoració, la cerimònia, la festa, el banquet, l’entreteniment, els detalls i la fotograafia i video.

La Violeta Catering & Events disposa de localitzacions per oferir-vos i que pugeu trair quina us encaixa més pel vostre casament, com ara:  la Masía San Antonio de cunit, La Farga de Vilarodona, L’Avellana de Riudecols, Cellers i vinyes Avgvstvs del Vendrell, l’Hotel Siurana… I molts més! Si no us convens cap d’aquestes espais l’equip s’encarrega de trobar la localització més adequada pel tipus de casament que vulgeu celebrar.

Si esteu buscant una celebració exclusiva no dubteu a contactar amb ells o visitar-los a les seves oficines de Vila-seca.


Santa Gemma Joiers


La joieria Santa Gemma va ser fundada l’any 1957 i han anat transmetent l’experiència de generació en generació fins a convertir-se en una joieria de referència a Tarragona.

L’any 2022 van fer 65 anys d’experiència que avalen el seu origen artesà en el sector joier, cosa molt important a l’hora d’assessorar quines aliances voleu triar pel dia del vostre casament.

A Joieria Santa Gemma, saben la importància que tenen les aliances, ja que, és la joia més rellevant d’aquell dia i que portareu tota la vida. Per aquest motiu, també poden dissenyar una joia especialment per tu, podeu explicar les vostres idees i gustos i ells posaran el seu equip de professionals al vostre servei. Tots els seus anells personalitzats s’elaboren de manera artesanal amb Or de 18K i amb diamants naturals certificats. De fet, seleccionen personalment cada un dels diamants perquè cada anell de compromís sigui únic.

Les aliances no han de ser un problema pel vostre casament aneu a Joieria Gemma i respireu tranquils.


Restaurant Rixixiu


El Restaurant Rixixiu situat a Alforja, us ofereix el seu establiment per celebrar el vostre banquet.

El restaurant ofereix una interessant oferta de cuina mediterrània en un ambient tradicional i familiar on destaca el seu servei proper amb tots els clients perquè els hi agrada atendre de manera personal les celebracions. Dins del seu local hi han diferents espais i vistes cap a l’exterior que faran del lloc un espai agradable per celebrar el teu casament.

Posen a la vostra disposició un menú de casament on la seva especialitat és la cuina casolana i la brasa. També, disposen de zona de ball, zona infantil i zona de jardí amb totes les comoditats.

El Restaurant Rixixiu us ofereix un bon servei si esteu buscant un lloc per celebrar el vostre casament.


Selma Alta Gastronomia


Grans idees per un gran dia! Selma Alta Gastronomia és la Masia Papiol, una masia catalana del s.XVII, al cor del Penedès envoltada de vinyes i naturalesa per realitzar el teu casament.

Un espai natural on gaudiràs dels serveis de Selma Alta Gastronomia, el funcionament és com el d’un restaurant, això vol dir que està tot enfocat a l’èxit de la cuina dins la mateixa finca. Us serviran els aperitius, faran bufets en show cooking (directe), menús amb matèries de primera qualitat i fresques i cuina davant del client. També disposen de carta de cafès i tes i carta de gintònics a la barra, tot sense sortir de la Masia Papiol en un dia que no t’hauràs de preocupar de res.

A la Masia podeu escollir altres serveis perquè el vostre casament sigui meravellós, ja que, disposen de floristes i decoració personalitzada per poder materialitzar idees que teniu al cap i us ve de gust reproduir en el vostre dia. I per descomptat la festa podreu tenir una entrevista privada amb els dj‘s per veure l’estil de la música, com voldreu la zona chill out, les butaques, les vinyes il·luminades, el photo call, espelmes….ressopons, candy bar i més coses que us poden ajudar a organitzar-se.


Art Floral Myosotis


La Floristeria Myosotis està ubicada a Reus i compta amb més de 40 anys d’experiència en el sector de les flors. Ofereixen un servei tant a persones particulars com a empreses, i un dels seus punts forts són les celebracions de tota mena, en especial els casaments.

La Floristeria Myosotis és ideal si estàs pensant a casar-te i decorar l’espai, ja que, la seva experiència en decoració i art floral fa que puguin decorar l’interior de l’església o un recinte civil, el cotxe de nuvis, els rams de les núvies, les flors que pugui lluir el nuvi a la solapa, els centres de taula o quelcom que puguis necessitar perquè el dia llueixi tal com havies somiat.

Si esteu pensant a personalitzar el casament amb els vostres gustos no us oblideu d’escollir les vostres flors per a qualsevol raconet del convit, poseu-vos en mans de la Floristeria Myosotis i deixeu-vos assessorar per l’experiència d’aquest equip de professionals que buscaran la flor ideal per l’ocasió.

 


Restaurant Arcs


El Restaurant Arcs va ser construït sobre un edifici de l’any 1503 amb una arquitectura gòtica, la qual, proporciona al restaurant un toc rústic i antic però, contrastat amb la innovació culinària de la seva cuina. El restaurant el trobareu ubicat al centre històric de Tarragona, just al costat de la catedral.

Si esteu buscant un bon restaurant pel vostre casament, el restaurant Arcs té una capacitat de fins a 40 convidats aprox., els quals podran gaudir d’un bon menú gastronòmic mediterrani elaborat amb productes de mercat. El restaurant ofereix diferents menús que es poden modificar i personalitzar segons vulguin els nuvis. La seva cuina camina entre la tradició i la modernitat, actualitzant les receptes de les àvies i aportant un punt d’innovació i frescor.

Carlos Llobet, gerent del restaurant està convençut que l’essència de la seva cuina és fruit de la passió i l’experiència que tenen en el sector gastronòmic, així que si esteu pensant en sorprendre als paladars dels vostres convidats  aquest és el lloc ideal.


Hotel Sol Ports Cambrils


A l’Hotel Sol Port Cambrils, esdevé l’hotel perfecte per a celebrar el teu casament a la costa de Tarragona, es troba a pocs metres de la platja i us dona la possibilitat de casar-vos en les seves magnífiques instal·lacions.

Podràs celebrar-hi tant la cerimònia: civil, temàtica, clàssica, íntima, com el convit, i la festa final. La seva gastronomia està molt cuidada i busca la màxima qualitat i sabor. Podràs triar entre diferents menús i personalitzar-los, t’espera una gran experiència gastronòmica presentada de manera original i avantguardista que sorprendrà a tots els vostres convidats.

A l’Hotel Sol Port Cambrils us ofereixen un munt de serveis addicionals directament enfocats perquè tot surti com sempre has desitjat, pots trobar: músics (dj, músics en directe), targetes i invitacions personalitzades, decoració integral del casament, animació, fotografia i vídeo.

A banda d’un casament i un dia excepcional, Hotel Sol Port Cambrils, us regala una nit de noces excepcional en una habitació superior amb esmorzar bufet per l’endemà al matí i fins a les 14h. Servei VIP a la teva habitació i la possibilitat de tornar a celebrar el teu primer aniversari allotjant-te a l’hotel. Una sort si esteu buscant un lloc per celebrar el vostre casament!