📸 Masia Vilanoveta

Ha arribat el dia d’escollir una masia per preparar el teu casament i no és cosa fàcil!

Si busques un espai a prop de Barcelona aquí et presentem  11 masies acostumades a fer casaments que et podran assessorar de tot. Triar un lloc pot comportar molts mals de cap, pensar en l’aparcament, els menús, la decoració, la música,… són moltes coses a decidir, però no patiu!

Hi ha moltes masies segons el casament que esteu organitzant, n’hi ha de petites i acollidores si el que voleu és fer una celebració més íntima, n’hi ha de més grans amb diferents espais i amb allotjament per convidats. També podeu trobar masies amb la capella al mateix espai on celebrareu la cerimònia i si el que necessites és que us assessorin amb l’organització moltes masies ofereixen altres serveis que poden ser complementaris pel dia del vostre casament.

Gaudeix de mirar ubicacions maques pel teu casament! Et proposem algunes masies perquè puguis veure la varietat d’espais que hi ha a prop de la ciutat comtal.

 

Masia Vilanoveta

Gràcies a la seva varietat d’espais, la Masía Vilanoveta, ofereix una forma diferent i divertida de celebrar el teu casament.

La Masia està ubicada a Sant Pere de Ribes i és una Masia típica catalana de l’any 1821 amb una decoració on regne l’equilibri entre l’estil modern i el tradicional.

Trobareu espais per celebrar banquets, balls, espectacles, concursos, còctels i de més. L’equip de professionals té un estil íntim i detallista que farà que el teu casament sigui inoblidable. A més d’oferir un gran servei, el seu càtering està inspirat en l’alta gastronomia perquè els convidats tinguin una experiència culinària singular.

I si voleu es poden encarregar de la decoració i l’ambientació dels espais que escolliu per celebrar el vostre dia. La Masia Vilanoveta consta dels següents espais: una carpa, (per celebrar-ho a l’aire lliure), dues sales a l’interior, el celler, la zona de jardí i la terrassa, la zona de la barbacoa i el pàrquing.

Si voleu una celebració en una masia increïble del segle XIX no dubteu contactar amb l’equip de la Masia Vilanoveta.

Restaurant Mas Corts

La masia Mas Corts és una masia ubicada en un entorn natural i privilegiat per celebrar el vostre casament, es troba ubicada a Sant Fost de Campsentelles, a 15 minuts de Barcelona, en un ambient singular i rodejat de naturalesa.

La masia disposa de 4 espais i una capacitat de 890 persones, els espais interiors i exteriors són:  

  ·Sala Arcos.    

·Sala Terrassa.    

·Sala Jardins.    

·Sala Carpa.

El casament el confeccioneu vosaltres segons el vostre gust, és a dir, podeu començar per una sala i acabar en un altre o iniciar la cerimònia al jardí, teniu totes les possibilitats que vulgueu perquè la seva política és que mai 2 casaments és fan el mateix dia.

La masia conta amb cuina propia i els permet elaborar menus personalitzats i menus adaptats a intolerancies, vegans o sense gluten, ja que, poden cuinar aliments per parts separades per evitar qualsevol tipus de contaminació alimentaria.

Masia St. Pere de Clarà

La Masia Sant Pere de Clarà és l’espai ideal per celebrar el vostre casament al Maresme, exactament a la població d’Argentona. La finca consta d’una masia i una romàntica capella del s. XIII.

La masia està envoltada per un entorn natural i tranquil, on podreu gaudir al màxim amb tots els vostres convidats. Podreu celebrar tant casaments religiosos com cerimònies civils.

Totes les instal·lacions de la Masia Sant Pere de Clarà estan totalment equipades i pensades perquè pugueu celebrar tot el casament des de l’aperitiu, el convit fins al ball final. A més, posen a la vostra disposició un munt de serveis perquè tot surti tal com havíeu somiat; càtering i gastronomia, flors i decoració, DJ i animació, Wedding Planner, fotògrafs professionals, servei d’entreteniment infantil, retocs de maquillatge…i podeu anar personalitzant els serveis juntament amb ells.

La Masia Sant Pere de Clarà és un espai amb màgia i personalitat perquè disposa de masia, jardins i capella tot en un mateix lloc que juntament amb els serveis que t’ofereixen faran que el teu casament sigui ideal sense moure’t del lloc.

Les Tallades/ La Figuera

Les Tallades i La Figuera són dues cases de colònies on podreu celebrar el vostre casament, les trobareu a Vilanova de Sau i Castellnou de Bages. L’entorn natural de les Tallades us ofereix unes fabuloses vistes dels Cingles del Collsacabra la comarca d’Osona.

Les cases de colònies us ofereixen un espai íntim en un entorn singular i rodejat de naturalesa per celebrar el convit o  la  cerimònia civil envoltats de natura. Disposen de la Carpa un espai per celebrar el vostre banquet i que podeu decorar al vostre gust.

Les masies, ofereixen una varietat de propostes de menús tots de cuina pròpia perquè seleccioneu el més adient pels vostres convidats, inclou aperitius, plats principals, postre i celler, també tenen propostes para a celíacs, vegans i vegetarians.  A més, disposen de servei de Dj i barra lliure que, si sou més de 80 convidats, ho inclouran com a únic pack. Podreu ballar tota la nit sense horari límit i d’aquesta manera ho gaudireu amb total exclusivitat.

Si celebreu el casament a les Tallades us obsequien amb la Casona, un espai íntim de 14 places situat al costat per donar comoditat a familiars i núvis.

Restaurant Mas de la Sala

Mas de la Sala, és territori, gastronomia i vi, i està ubicat al Plà de Bages molt a prop de Manresa. El seu voltant és el Geoparc Mundial de la UNESCO a la Catalunya Central, una zona de gran tranquil·litat que disposa de jardins exteriors i piscina.

El restaurant és centra en plats tradicionals i pots trobar-ne algun de més avantguardistes, sempre elaborats amb productes de temporada i donant prioritat als productes de la zona. A la seva pàgina web podeu veure algun exemple de menú per fer-vos una idea, ja que, després és poden personalitzar.

L’espai disposa de 4 sales:  

·Jardí: Ideal per cerimònies civils.  

·Amfiteatre Sequia: Espai harmoniós per cerimònies civils.  

·Espai les veles: Fantàstic per realitzar els àpats  

·Espais d’aperitiu: Per gaudir dels àpats.

A més, teniu la possibilitat d’allotjar-vos a l’hotel de quatre estrelles tant els nuvis com alguns convidats només heu de demanar-ho i si encara teniu temps podeu fer una visita al seu celler.

Mas Floriac (Can Puxes)

Pels amants de la història, el Mas Floriac (Can Puxes)es troba situat estratègicament al peu de la pujada cap a Collsuspina, on coinxideixen els termes municipals de Tona, Balenyà i Collsuspina, una masia envoltada de natura i amb unes vistes espectaculars per la vostra celebració de casament.

La masia ofereix un espai singular amb una sèrie de serveis exclusius com: pàrquing privat, menús de casaments on inclouen aperitiu i barra de begudes, possibilitat de mainadera pels nens, photocallalbum de convidats amb polaroid, decoració floral, decoració de globus, wedding plannerfotografsmusicsi fins i tot muntatge de celebració civil a la terrassa o en un espai annexe! 

Són un equip de persones que donen prioritat a la proximitat dels seus productes, la frescor de les primeres matèries i el coneixement de la seva procedència, són dels que es preocupen per conrear la terra, alimentar el bestiar i poder servir productes frescos.

Per aquest motiu, la gastronomia i l’entorn seran la base del vostre casament.

Can Carol Hotel Restaurant

Can Carol Hotel Restaurant és una antiga mansió rehabilitada del segle XV40min de Barcelona, exactament a l’Anoia.

Es una masia rodejada de jardins i muntanyes per això la fa amb encant per a banquets i casaments, a més, disposa de tota mena de comoditats i facilitats per aquestes celebracions, ja que trobareu, masia i restaurant ideal per si voleu allotjar-vos o que alguns convidats disposin d’habitacions.

La masia disposa de 7 habitacions totes amb bany i amb un toc modern, minimalista i representatiu de la regió d’Anoia. Una opció perfecta per poder fer una celebració llarga i al mateix temps poder descansar. També, tenen amplis espais comuns interiors i exteriors com jardins i piscina per gaudir del moment  amb els convidats.

A Can Carol Hotel Restaurant tens l’opció de demanar pressupost pel restaurant on elaboren cuina d’autor i poden fer  únic el vostre esdeveniment.

Restaurant Can Tintorer

El Restaurant Masia Can Tintorer, situat a Molins de Rei, és una antiga masia catalana del segle XV ideal per celebrar un casament. La masia conserva elements típics de la decoració catalana del sXV com les bigues de fusta, els sostres i estructures de pedra.

Els seus 40 anys d’experiència en el sector de la restauració donen molta tranquil·litat alhora de muntar un casament, a més, el seu tracte familiar fa molt proper tota l’organització del dia.

La masia ofereix 3 espais amb encant: La carpa, Els jardins i La Masia. Els espais són privats i tenen un ambient acollidor i rural que faran que els vostres convidats gaudeixin d’un dia amb vosaltres especial.

El restaurant ofereix una cuina tradicional catalana amb productes frescos de mercat i disposen d’una gran varietat per elaborar el menú que creieu més adient, també podeu consultar la carta d’aperitius que podreu personalitzar pel vostre dia.

Masia Can Ramoneda

La Masia Can Ramoneda data de principis del s.XX i està restaurada per a fer tota mena d’esdeveniments i casaments. La masia consta d’una bonica façana dels anys 70 i està ubicada a la població de Rubí a 25 min de Barcelona.

A la Masia disposen té una distribució idònia per un casament i consta de:

·Saló-menjador amb capacitat per a 100 persones, climatitzat.

·Pati ampli de més de 265 m² per menjar a l’aire lliure.

·Cuina per preparar càterings, menjars ja cuinats o àpats freds.

·2 barbacoes d’obra per fer menjars a la brasa.

·Zona enjardinada. ·Pàrquing ampli.

Espai adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

L’espai garanteix tranquil·litat i absoluta privacitat (en cap cas s’ha de compartir l’espai) dins de la Masia Can Ramoneda us poden ajudar amb molts altres serveis com: proporcionar el càtering i el servei de cambrers si és necessari, disposen de mobiliària i aparcament ampli i més serveis personalitzats que podeu anar pactant i us poden ajudar per tenir un casament a mida.

Hotel Sant Bernat

L’Hotel Sant Bernat és l’opció ideal per tots aquells que volen casar-se en un lloc espectacular i cerquen comoditat. Envoltat de boscos i vistes espectaculars a l’hotel és respira tanta calma i tranquilitat com el seu slogan és: “On el silenci s’escolta”.

L’edifici és ideal per un casament d’ensomni, podeu disposar de la cerimònia més íntima al jardí o a la Capella de Sant Bernat construïda segons els canons romànics que aporta un toc màgic a la cerimònia. La rellevància de la Capella de Sant Bernat fa que l’hagin considerat Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. A més, està situada al jardí de l’hotel i a dues passes de l’edifici principal, facilitant les celebracions a l’aire lliure, l’accés i la mobilitat de tots els convidats durant la celebració.

En la gastronomia tenen cura de cada detall des de l’aperitiu als possibles menús que poden elaborar i tenen capacitat per fer un casament molt íntim o de 200 persones.

L’edifici principal ha estat completament renovat per allotjar tots els serveis d’un hotel amb capacitat per 32 habitacions ideal per allotjar als convidats. 

També disposa d’espais i instal·lacions exteriors on trobareu un jardí amb terrassa panoràmica i una piscina de temporada amb zona solàrium. Tot salpebrat amb una deliciosa gastronomia de banquets, música, ball i l’aire ple d’amor!

Can Marc

Can Marc està ubicat a Sant Esteve de Palautordera en un entorn de Montseny i naturalesa idíl·lic per celebrar un casament.

El restaurant és una masia del segle XVI tradicional i disposa d’una capella romàntica on és poden celebrar les cerimònies nupcials dins el mateix restaurant.  La masia té capacitat per 120 persones i gaudeix d’un jardí de 1000 m2 on trobareu diferents espais: jardí per l’aperitiu, carpes de ball espais per menjar i una bonica piscina.

El Restaurant Can Marc ofereix altres serveis pel vostre casament com: música en directe o dj, fotògraf, decoració, flors i barra lliure.

El restaurant es basa en una cuina tradicional i original on predominen els productes de la terra acompanyats d’una bona selecció de vins. Ofereixen diversos aperitius, a més, de menús ideats especialment per casaments que podràs consultar a la seva web per veure quin encaixa millor amb la vostra celebració. A més, podreu canviar i escollir per confeccionar un menú personalitzat i que tot estigui al vostre gust el dia del vostre casament.