Tornem a la rutina però aquest cop té un gran al·licient, un extra que us omple d’il·lusió i us pessigollejà l’estómac només de pensar-hi. Organitzar un casament! I aquest cop és el teu!

Les teves amigues han començat a casar-se i sempre has pensat que quan et toqués a tu, seria bufar i fer ampolles. Fins que arriba el moment, i us plantegeu fer un pas més en la vostra relació. Et cases i no saps per on començar? DON’T PANIC, KEEP CALM! Aquest post és per a tu,  aquí hi trobaràs senzills consells i la nostra selecció de proveïdors perquè puguis organitzar el vostre casament. El pas a pas que heu de seguir per organitzar-lo amb un 1 i mig / 2 de previsió.

No deixis passar cap detall, estigues molt atent@ amb els nostres tips a continuació. Som-hi!

1 any i mig / 2 anys abans

El primer pas és tenir claríssim com us imagineu el vostre casament. Quin estil creieu que és més idoni i més us identifica? Us recomanem que visiteu la Xarxa Social Pinterest i us aneu “empapant” d’imatges dels diferents estils que hi ha. Per una banda, llegiu i rellegiu diferents posts de blogs especialitzats i revistes de casaments que ofereixen contingut de molt bona qualitat. En quina estació de l’any us faria més gràcia casar-vos? Establiu uns mesos. Març- Abril, Maig – Juny. Juliol – Agost, Setembre – Octubre…

Per una altra banda, no ens podem oblidar de decidir quin tipus de cerimònia voleu? Religiosa vs Civil. En el cas de cerimònies religioses, has de ser conscients que no és el mateix casar-te en una capella perduda per la muntanya que demanar dia per casar-te a la Catedral de Girona. També passa el mateix amb els restaurants o hotels.

Tant si us caseu pel civil com per l’Església, quan ja tingueu decidit l’espai, demaneu cita amb l’Església o amb el jutjat / ajuntament per demanar expedient, i establir una data. Si et cases a l’estiu, demaneu amb més marge la cita amb els jutjats o ajuntament.

Recomanació: decidiu restaurant amb un any i mig de temps per poder tenir un ampli ventall de possibilitats a l’hora d’escollir.

Ara és bon moment d’anar investigant masies, restaurants, hotels i càterings. Et proposem que descobreixis:

HOTEL CAN XIQUET & EVENTS CENTRE

  • Hotel Can Xiquet & Events Centre us ofereix les seves instal·lacions perquè pugueu gaudir amb qui més estimeu d’un casament com sempre heu somiat. Elegant i amb estil, proper, especial i d’aquells que romandran per sempre més a la vostra memòria i la dels vostres convidats.
  • Celebreu un aperitiu a la seva terrassa-mirador i feu de la vostra boda a l’Alt Empordà el dia més especial de les vostres vides. L’equip de l’Hotel Can Xiquet, compta amb una atenció al client impecable, i es posarà a la vostra disposició i us ajudarà amb tot allò que necessiteu, per fer del vostre casament a l’Alt Empordà, el dia més important de la vostra vida.
  • L’Hotel Can Xiquet & Events Centre ofereix la possibilitat de llogar tot l’Hotel per a la vostra comoditat i la dels vostres convidats.

El fotògraf que has de tenir al teu costat el dia del teu casament

Si vols tenir un record meravellós del teu gran dia, has de comptar amb un excel·lent professional capaç de plasmar imatges que parlin per si soles. Amb la fotografia i el vídeo captaran instants del teu casament irrepetibles que mereixen ser capturats per a l’eternitat com el moment del Sí vull, la sortida de l’església, l’entrada dels nuvis a l’aperitiu, durant el banquet, el moment del ball… Imatges que reflecteixen emocions, sentiments i que en un futur us permetran reviure intensament cada seqüència d’aquest gran esdeveniment.

EL BESO WEDDING

  • El Beso Wedding és un petit negoci fotogràfic dirigit pel Manuel i la Maria, experts en captar els millors moments dels enllaços matrimonials. Es troben situats en la ciutat de Girona, però és desplacen a les ubicacions indicades pels seus clients.
  • Es dediquen a la fotografia fa més de 15 anys, trajectòria que els hi ha atorgat una gran experiència en el sector i prestigi arreu de Catalunya.
  • S’encarregaran de plasmar els moments més especials del teu casament per així crear records que perdurin per sempre. A través de les seves imatges quedarà fotografiat un dels dies més feliços de la teva vida.
  • Ofereixen una sèrie de serveis addicionals, com per exemple la preboda, postboda, slideshow o àlbums de fotos perquè així quedi retratat cada detall de la cerimònia nupcial.
  • No ho dubtis i contacta amb ells, immortalitzaran els millors moments d’un dia tan màgic i especial!

Omple d’aromes, textures i emocions el teu casament amb la decoració floral

Com t’imagines la decoració floral del teu casament? Envoltada de flors o fullatge? Amb un estil més minimal i poc carregat?

Les flors són un element imprescindible, un esclat de vitalitat i alegria que denoten elegància i bon gust només amb la seva presencia. Tot un encert en la decoració del teu gran dia.  Paniculades, flors silvestres i peònies, tulipes o orquídies, roses… Quines tries?  Mil i una propostes i combinacions per a una núvia com tu, que de ben segur encertaràs gràcies a l’assessorament i professionalitat de les tres floristeries que et presentem a continuació. 

INGRID VIRGILI FLORAL ART & EVENTS

  • Ingrid Virgili Floral Art & Events és una florista amb més de 20 anys d’experiència que convertirà la teva boda en un lloc de somni.
  • Un casament no se sent igual sense una decoració màgica, aquella que et transporta al conte on sempre has volgut viure.
  • Ingrid Virgili Floral Art & Events ofereix tots els complements que necessita la teva cerimònia, les taules, banquet, cotxes i el ram de la núvia, seran plens de personalitat.
  • A més, Ingrid Virgili Floral Art & Events omplirà cada espai de la teva vida amb flors i decoracions úniques, amb enviaments nacionals.

POESIA FLORISTERIA ROMEU

  • Poesia Floristeria Romeu és més que una floristeria, es la mateixa poesia que esmenta el seu nom, que transporta aquest aroma a les flors, molt proper a l’art.
  • Compta amb una llarga carrera professional al sector, des de l’any 1905, i decoraran la teva boda de manera que cada flor representi un sentiment, el ram de núvia, l’arc nupcial, i les taules i cadires dels convidats.
  • Poesia Floristeria Romeu posa també al teu servei, una Wedding Planner que t’assessorarà en tot moment per a que el teu casament sigui tal i com havíeu somiat. S’encarreguen de cuidar cada detall, amb l’art, la poesia que els caracteritza, per que al cap i a la fi, un casament representa la poesia de dues persones que juntes formen una vida.
  • A la seva pàgina web podreu veure el gran assortit de flors que ofereixen pel dia del vostre casament.

La BSO del teu casament!

La música ens acompanya a cada moment de la nostra vida, fins i tot al dia més especial de tots, el nostre casament.

Un casament sense música és inimaginable. La música parla un llenguatge propi. Transmet un missatge, transmet emocions. El vostre gran dia, serà un dels elements fonamentals per crear un ambient únic i per captivar els vostres convidats.

GIRONA MUSICAL EVENTS

 

  • Girona Musical Events t’ofereix el servei més complert en l’aspecte musical, així com la il·luminació, tot personalitzat per a fer del teu dia, únic.
  • T’acompanyaran durant la cerimònia, aperitius, el banquet i el ball. Sempre amb bona música, que escollirà acuradament per a cada moment, per a cada instant.
  • Girona Musical Events promet professionalitat, proximitat i exclusivitat amb cada client, preparant cada detall i cada aspecte acuradament, tot i que no deixa de ser una empresa jove, compta amb tota l’experiència d’un DJ i creador de música que dotarà de creativitat el teu dia.
  • Girona Musical Events, la banda sonora del teu casament.

Perquè el teu gran dia llueixis espectacular!

No et pots oblidar de la teva imatge, de cuidar-te i mimar-te perquè llueixis radiant el dia del teu casament. Al mercat existeixen plans de bellesa integrals adaptats a cada tipus de pell i necessitat. Amb l’ajut d’un bon professional, trobaràs els tractaments ideals d’estètica, corporals i un bon assessorament a l’hora de triar el pentinat i el maquillatge a partir d’un estudi de la teva fisonomia.

PERRUQUERIA BELLESA GLISS

  • Perruqueria Bellesa Gliss és un centre de perruqueria i bellesa ubicat en la localitat d’Olot, a la província de Girona.
  • Ells seran els encarregats de realitzar el teu pentinat i maquillatge pel dia de la teva cerimònia nupcial. Ressaltaran les teves faccions facials més belles a través de les professionals tècniques de maquillatge i perfeccionaran la teva imatge personal a través del maravellós “look” que us realitzaran.
  • A més, disposen d’altres serveis tant perruquers com estètics per a tots els públics com per exemple: depilació, manicura, coloració, tractaments del cabell, solàrium, i altres més que no us deixaran indiferents.
  • Si vols lluir radiant i perfecte per a la cerimònia del teu casament, posa’t en les mans de Perrqueria Bellesa Gliss. És la teva millor opció!

Els tractaments facials d’última generació que pots trobar en el mercat van des de la mesoteràpia, les cremes regeneradores i hidratants, la radiofreqüència o la dermoabrasió, un munt d’opcions per a esborrar els símptomes de l’envelliment i el cansament. Respecte a l’elecció del pentinat, les perruqueries ofereixen packs amb tractaments d’hidratació i preparació pel dia del teu casament. 

Un dels nostres consells és que comencis a preparar la  pell de 3 a 6 mesos previs a l’enllaç perquè estigui perfecta, hidratada i cuidada. També, és el moment de cuidar-te el cabell, si vols un recollit no tallar-lo gaire i cuidar les teves ungles, si vols una manicura semipermanent.

 

Recorda fer un llistat de pentinats i maquillatge que més t’agradin, les inspiracions les trobaràs a Pinterest o Instagram. L’estil del teu vestit i del teu casament et pot ajudar a decidir-te. Sobretot has de sentir-te còmoda i tu mateixa, no disfressada.

SINERGIA

Sinergia és un centre d’estètica integral, ubicat a la ciutat de Girona, amb més de 35 anys d’experiència.

Treballen amb tractaments facials de tot tipus, cremes anti aging, massatges per al teu cuidat de la pell i tot tipus d’skin care, innovadors i punters al sector, com el Deep face lífting.

Només arribar, trobaràs un equip d’especialistes en estètica i medicina, i podràs rebre un diagnòstic previ facial i corporal personalitzat, abans de començar qualsevol tractament.

Un tracte personalitzat i proper, un clima de confiança i un personal professional, t’ajudaran a aconseguir uns millors hàbits d’alimentació i salut, per tal d’aconseguir els resultats desitjats. 

Sinergia és col·laboració, Sinergia es conjunt, es cura i es salut. Arriba radiant al teu casament, i deixa que t’acompanyin durant la teva vida omplint-la de llum.

L’aliança i les joies que t’enamoraran!

És l’hora d’escollir les vostres aliances i joies pel teu casament. Les aliances seran el record més apreciat del vostre gran dia, un record que portareu amb vosaltres per sempre més. Han de ser perfectes!  Estils clàssics i atemporals, tendències actuals i innovadores, quin estil t’agrada més?

ROVIRA JOIERS

  • Rovira Joiers és una joieria i rellotgeria ubicada en la localitat de Reus, a la província de Tarragona.
  • Compten amb més de 60 anys d’experiència, amb tres generacions, experts en el tracte de gemmes i diamants, dirigint l’exitós negoci.
  • Disposen d’un servei d’assesorament perquè les vostres aliances siguin perfectes per a vosaltres i combinin amb la vostre personalitat i estil.
  • A més, ofereixen un ampli catàleg de joies dissenyades especialment per a nùvis i diferents tipus de rellotges de tota mena.
  • Rovira Joiers s’encarregarà d’oferir-vos els millors anells de matrimoni!

La destinació per una lluna de mel de somni!

Com t’imagines la lluna de mel? Tanca els ulls i tria un lloc a l’atzar, triïs la destinació que triïs gaudireu al 100%.  Si sou viatgers, cerqueu una ubicació que mai hàgiu visitat o que us agradi molt! Viatges exòtics, culturals, romàntics, urbanites, gourmets… També podeu fer un mix, gaudir d’una combinació perfecta entre relax i aventura.

La nostra recomanació és que contracteu una agència de viatges que s’encarregui de tot, el viatge de nuvis és un viatge per despreocupar-se i desconnectar.

ANDANA TRAVEL

  • Andana Travel és una agència de viatges ubicada al municipi d’Olot, a la província de Girona.
  • És una empresa que compta amb molts anys d’experiència dedicant-se a organitzar viatges a mida per a tots els públics i fent realitat els somnis dels casats que volen marxar de lluna de mel.
  • Sempre busquen l’excel·lència en cada itinerari que realitzen i és per això que trobaran les millors tarifes i instal·lacions perquè se us acordi un magnífic viatge a preus molt econòmics.
  • Disposen de la seva pròpia xarxa de corresponsals i guies locals, fet que els hi permet oferir un servei molt més proper amb el client i així perfeccionar els detalls de cada itinerari.
  • A més, el seu propòsit és brindar experiències de qualitat buscant l’optimització del pressupost i ajustant-se a les preferències dels nuvis. Una formidable opció per aconseguir una lluna de mel d’ensomni!

PLANTES I FLORS NINO

La Floristeria Nino compta amb tres generacions dedicades al món de les flors, ubicada a la ciutat de Valls, Tarragona, compta amb dos establiments comercials.

Les flors son un imprescindible en un casament, els rams de núvia, les jardineres i els centres de taula, fins i tot decorar un arc nupcial, la Floristeria Nino farà us de la seva experiencia per a omplir el teu dia de colors i aromes d’unes flors escollides especialment per a tu.

Ofereix tots els serveis de cura i manipulació de plantes i flors de tota mena, tant naturals com artificials, especialistes en decorar cada aspecte de la teva llar, negoci o casament.

Compta amb la confiança i professionalitat d’una empresa familiar, amb tracte proper i personal, que estarà, com les flors, al teu costat molt de temps.