📷 M  BODA INTIMA

En aquest especial et presentem a 8 proveïdors amb els quals podràs celebrar un casament inoblidable a Girona i Tarragona per a tots els gustos i pressupostos. Trobaràs espais, tant per celebrar casaments amb glamur fins a casaments rurals, masies amb encant, fotògrafs, una floristeria, un comiat de solter d’aventura, i un llagut preciós on poder celebrar el vostre casament mentre recorreu el riu Ebre.  8 opcions increïbles per un casament al teu gust a Girona i Tarragona. Comencem!

HOTEL ALÀBRIGA – Sant Feliu de Guíxols, Girona

A l’Hotel Àlabriga, trobaràs categoria i luxe al cor de la Costa Brava a Sant Feliu de Guíxols. Faràs realitat els teus somnis fent el teu gran dia inoblidable.

El seu equip de professionals preparats per fer feliços als clients, us assessoraran i ajudaran amb totes les preparacions per fer realitat els vostres desitjos fins l’últim detall.

L’equip creatiu i professional es dedica a presentar una proposta original per assegurar una experiència única pel dia del vostre casament.

A més, l’hotel compte amb àmplies zones de jardí de 325 m², amb esplèndides vistes al mar, d’aquesta manera podeu gaudir al màxim del casament.

Disposen de diferents salons de banquets, terrassa, zona enjardinada, carpa i zona de ball.

Hotel Alàbriga ofereix una gran varietat de menús personalitzables segons els vostres gustos i necessitats.

Així doncs, també tindreu opció a allotjament pels vostres convidats en un dels 29 apartaments de luxe.

Sens dubte Hotel Alàbriga esdevé l’espai ideal per convertir el vostre dia més important en el més únic i especial.

OLIVA FOTÒGRAF – Girona

Hi ha moments inoblidables, hi ha moments que mereixen quedar immortalitzats, a vegades a la memòria, d’altres en forma de fotografies. El teu casament es mereix ser recordat d’una manera especial.

Oliva Fotògraf és la teva opció per a deixar uns records eterns d’un dia tan especial.

Ofereix un servei complet cobrint tot el dia del casament, la pre i postboda, la cerimònia, el banquet i la festa. Elaborant un àlbum amb els millors moments del dia, on els vostres somriures i mirades quedaran per sempre més retratades.

A Oliva Fotògraf pensen que les fotografies han de ser autèntiques, naturals, és com millor es transmeten les emocions i els sentiments.  Vosaltres gaudint, sense forçar cap emoció. A vegades el més original és la improvisació i deixar-se anar.

Oliva fotògraf ofereix els següents serveis: Fotografia i vídeo, àlbums i mini àlbums tant físics com digitals, fotografies en alta qualitat i un DVD personalitzat amb totes les fotografies.

Vosaltres sou els protagonistes, només us haureu d’encarregar de gaudir i Oliva Fotògrafs de deixar immortalitzat els millors moments. 

EXUS NATUR – Fontclarà,Girona

Exus Natur és l’espai ideal per a celebrar un casament especial.

Una masia del segle XIX acollirà el vostre casament, a Girona.

Al cor del Baix Empordà, entre el mar i la muntanya, es troba aquest espai d’ensomni. Un indret màgic ideal per a celebrar un casament rural preciós.

Exus Natur és un espai on la natura predomina, on es busca la tranquil·litat, calma i serenitat, que tot acompanyi perquè sigui un dia inoblidable. 

Disposen d’espais perfectament preparats perquè gaudiu d’una cerimònia perfecta. A més, podeu llogar la Masia al complet, que inclou allotjament o només l’espai exterior.

Us espera una atenció personalitzada, única i íntima, en la que us sentireu protagonistes en tot moment, ideal per a parelles que busquen una cerimònia especial, en la que els sentiments es tornen eterns i les mirades queden marcades per sempre. 

A més, compten amb un dels millors càterings de la zona, i un espai on podreu gaudir de la millor de les festes, després d’un gran banquet.

M | BODA ÍNTIMA – Madremanya, Girona

M | BODA ÍNTIMA ofereix un servei de fotografia i vídeo per a casaments.

La seva filosofia de treball és molt clara; la vida va de felicitat, i aquesta felicitat queda reflectida en tots els seus reportatges de fotografia i vídeo per a casament. Cerquen immortalitzar els millors moments de les nostres vides, i ho aconsegueixen i amb nota!

Gaudeixen capturant la més pura essència d’un dia tan especial com ho és un casament, fent eterns petits grans moments efímers.

Són especialistes en fotografia documental, real i sense excessos. Busquen la realitat de cada parella de nuvis, sense postures forçades, simplement plasmar allò que els fa únics, el més íntim, el que porten més dins.

Els somriures, les mirades, els balls, les llàgrimes d’emoció, els riures d’alegria i complicitat.  Traiem la nostra part més íntima en aquests moments que volem compartir, i tenir records d’aquests moments, es torna un imprescindible.

M | BODA ÍNTIMA prepararà un servei a mida i personalitzat, amb un reportatge fotogràfic i de vídeo al complet, en el que tots els moments importants del vostre casament quedaran gravats per sempre. No dubteu a demanar-los pressupost!

FLORISTERIA ROSER – Blanes, Girona

Un casament perfecte ha de comptar amb unes flors perfectes.

La Floristeria Roser és la teva opció per omplir de color i perfum un espai que serà testimoni del vostre amor.

A la Floristeria Roser t’espera un tracte professional i proper, en el que des d’un primer moment estaran al teu costat per a preparar un pla personalitzat, en el que tindran en compte cada detall per a fer del teu casament un memorable.

Un casament on cada racó i detall, per petit que sigui, transpirarà creativitat, disseny i bon gust.

Rams de núvia, centres de taula, arcs de flors per a cerimònies civils, detalls per al nuvi, per a tots els convidats… aquests són alguns dels serveis que la Floristeria Roser prepararà especialment per a tu.

Són especialistes en crear un ambient màgic, íntim i especial. En el que els petits detalls són el més important, com les mirades, els somriures i les emocions que floreixen en un dia com aquest.

Deixa a les mans de la Floristeria Roser la decoració floral del teu casament, i gaudeix del teu gran dia!

LO SIRGADOR –  Tortosa, Tarragona

A Lo Sirgador organitzen casaments i celebracions a bord del seu fantàstic i emblemàtic llagut.

Són casaments únics, com pocs, amb els que sorprendràs i gaudiràs al màxim amb tots els vostres convidats.

Lo Sirgador té una capacitat de fins a 53 passatgers pel que resulta ideal per a celebrar-hi un casament de petit format.

L’Equip de Lo Sirgador, pot adaptar i decorar l’embarcació segons els vostres gustos, perquè pugueu celebrar un casament inoblidable mentre solca les aigües tranquil·les del riu Ebre. 

Podeu triar el trajecte, la ruta i el poble de sortida i el d’arribada, per tant, podeu partir des de qualsevol població banyada pel riu Ebre entre la seva desembocadura i el poble preciós de Miravet (les vistes són espectaculars!)

Una experiència diferent i inoblidable, on podreu gaudir d’un aperitiu a la vora del paisatge de la ribera, així com passar pels pobles més pintorescos del Baix Ebre, el Montsià o la Ribera d’Ebre, mentre celebreu la vostra cerimònia, feu l’aperitiu amb música en directe, etc. 

Lo Sirgador treballa amb els millors professionals del món dels casaments, amb els que podreu comptar, per exemple, per a la fotografia, la decoració de l’embarcació, el càtering, etc. 

Tot el que necessiteu estarà al vostre abast, vosaltres només us encarregueu de gaudir a bord d’aquest fantàstic llagut navegant per lo riu!

RESTAURANT LA MONTOLIVA – Vilallonga del Camp, Tarragona

Al Restaurant la Montoliva, trobaràs l’ambient familiar d’una masia del Camp de Tarragona envoltada d’avellaners i oliveres.

Esdevé el restaurant ideal per a celebrar-hi un casament més informal, on no  manca l’encant d’un casament autènticament rural, tant pel que fa a la seva decoració com pel que fa a la seva gastronomia.

El seu menú de casament, també d’arrel tradicional catalana, inclou escudella de pagès o xató, assortiment de patés, embotits i formatges artesans, carns a la brasa amb carxofes i allioli… els sabors de sempre per a un casament de pagès a Tarragona.

Cuiden fins al mínim detall la decoració dels casaments que s’hi celebren i ofereixen una gastronomia de cuina tradicional Catalana i de pagès, excel·lent.

Si celebres un casament de dia, ofereixen banquet, festa, i ball i a les nits podreu gaudir de sopar, ball i ressopó. A l’estiu, o quan comença el bon temps, podreu gaudir d’un casament a l’aire lliure fantàstic!

L’Equip del Restaurant la Montoliva, t’assessorarà en tot moment per organitzar un casament rural i de pagès. Compta amb diferents col·laboradors que us ajudaran a organitzar-ho tot com músics, floristes, etc.

AVENTURA GIRONA – Girona

Tot casament, mereix un comiat previ, com deu mana!

Cada vegada més els comiats són de cap de setmana, dos dies i una nit on mil i una aventures ens esperen. I les activitats a l’aire lliure de la mà d‘Aventura Girona són unes de les protagonistes!

Girona esdevé l’enclavament ideal per dur-les a terme. És terra de muntanyes, de rius, de cales i penya-segats espectaculars. Si vols viure l’aventura i la natura en primera persona amb les amistats que més estimes, a Aventura Girona, et proposem diferents plans per gaudir al màxim de la teva solteria.

No hi ha millor manera de fer un comiat que creant records.

El barranquisme, per barrancs d’aigua les vies ferrades,  el coasterring i el senderisme pels millors paratges de la costa brava, són activitats amb les quals podreu cremar adrenalina i amb les que podreu viure en primera persona de la natura, del mar i l’oceà i preparar-vos per continuar el vostre comiat de solter@ a Girona.

I després d’un matí o tarda d’activitats a l’aire lliure, t’esperarà un sopar en un bon restaurant i una festa posterior per viure un comiat de solter@ memorable!