Comença el compte enrere pel vostre casament! Des de Totnuvis.net us volem donar un cop de mà amb un especial dels 12 professionals tops pel vostre casament a Catalunya, un recull de proveïdors de màxim renom i prestigi.

En aquest reportatge hi trobareu diferents espais on casar-vos que us faran viure un esclat de sabors i sensacions úniques. Una organitzadora d’esdeveniments especialista a convertir casaments en esdeveniments màgics, personalitzats i dos floristes que ompliran cada racó de flors i aromes. Dos fotògrafs que immortalitzaran els millors moments del vostre gran dia, una joieria on hi trobareu les vostres aliances, una agència de viatges que organitzaran el vostre viatge desitjat. Uns músics que donaran ritme i ambient al vostre dia i una empresa de detalls de fusta que us ajudaran a crear un rècord únic.

Som-hi!

📸: Silvia Rol Fotografia

BY LAU EVENTS & DECOR

 

Un casament perfecte, requereix una organització perfecte. A By Lau Events són especialistes en fer del vostre casament un que recordeu per sempre de la millor manera.

Cada casament es diferent, el seu equip agafen la fibra i sentiments de cada parella i fem realitat el vostre somni. Us escoltaran i al mateix temps us assessoraran en tots els detalls.

Al vostre costat des del primer moment, us oferiran diversos plans segons les vostres necessitats, creant un esdeveniment únic que porti la vostra essència a cada racó.

Treballen amb els millors professionals del món dels casaments, com floristes, botigues de roba de nuvis, càterings o espais únics on fer el teu casament.

Podreu deixar-ho a les seves mans, s’encarregaran d’organitzar un casament original, diferent i innovador  que digui molt de vosaltres. 

 

 

ERMITA DE SANTA LLÚCIA

El moment de triar aquell espai especial, el que rebreu el dia més important de la vostra vida, un que compleixi amb tots els vostres desitjos, un espai ampli, on tots els convidats puguin assistir, plena de llums, colors, i un paisatge immillorable.

Aquest espai existeix, i és l’Ermita de Santa Llúcia. Situada en un indret tranquil, que compta amb l’Ermita de Santa Llúcia de Tonyà, un entorn natural amb unes vistes espectaculars.

Els seus jardins acolliran la cerimònia, la zona de còctels i un espai ampli per a fer el banquet. Compta també amb zones chill-out on descansar i passar una bona estona amb amics i familiars.

Ofereix la possibilitat de fer un lloguer integral de l’espai. Podreu fer des d’un bonic dinar íntim amb els vostres familiars i amics més propers fins a un gran muntatge únic i inoblidable, 100% adaptat a vosaltres.

La casa disposa de 6 habitacions per a 15 persones, amb bany, cuina equipada, menjador, i barbacoa, un espai on seguir compartint i xerrant, on podreu continuar gaudint de tot allò que fa especial l’Ermita de Santa Llúcia.

FLORATELIE

Floratelie és l’opció ideal per a la decoració floral del vostre casament. Diferent, especial i que mantingui la vostra essència a cada flor i cada pètal. 

Són especialistes en decoració i art floral per a tota mena d’espais, en treballar amb uns acabats perfectes i en estar al vostre costat en tot moment, per a que tot quedi com vosaltres desitgeu.

S’encarregaran de donar vida i màxima personalitat a cada racó del vostre gran dia.  Cuidar de cada detall és la seva filosofia, treballar amb les últimes tendències i oferir el millor de cada flor.

Ofereixen serveis per a tot el casament, que quedarà ple d’aromes, flors i colors, l’elegància està assegurada.

El ram de la núvia, centres de taula, detalls per als convidats, l’arc nupcial, les cadires, o la decoració del cotxe de nuvis, són algunes de les coses que tindran la marca de Floratelie.

 

CARDONA FLORS I PLANTES

Cardona Flors i Plantes  us ofereix la millor decoració floral per al vostre casament, podreu gaudir d’un ambient ple d’aromes i colors.

Us esperen al municipi de Palamós, on tenen una botiga plena de flors i productes de jardineria, on podreu veure-ho vosaltres mateixos i triar les flors que decoraran l’espai del vostre casament.

La història de Cardona Flors i Plantes es remunta a l’any 1963, quan l’Antonio i l’Elena van obrir les portes del seu negoci de jardineria i floristeria a Palamós. Des dels seus inicis i fins avui dia destaca per la realització de precioses composicions florals tant de flor natural com artificial, en tota mena d’estils i mides, innovant tant en la seva manera de fer, com en el coneixement de les noves tendències florals. Actualment, el negoci a passat a les mans de la segona generació de la família

Ofereixen tant packs personalitzats, com el ram de la núvia, els centres de taula, corones florals, detalls per als convidats  com també el casament al complet. Un negoci proper, familiar, en el que et sentiràs com a casa, unes flors que transmeten l’essència gironina, de la platja i el mar, tot això i un molt bon gust per a la decoració, es Cardona Flors i Plantes.

LLEIDA CLÀSSICA – MÚSICS PROFESSIONALS DE CERIMÒNIA

Un dels imprescindibles pel vostre casament, ha de ser la música, un grup amb talent, professional, i que sigui capaç d’animar la festa, la cerimònia, i tots els aspectes que fan una boda màgica.

Per a complir amb un aspecte tant important com aquest, trobareu a LleidaClàssica, un grup de músics professionals que toquen  per a fer més feliç un dia tant especial. Amb instruments com el piano, violí, violoncel o la mateixa veu dels músics, animaran les entrades dels nuvis, si voleu, amb música personalitzada.

Jazz per a l’hora de l’aperitiu, amb instruments com el piano, el saxo o el contrabaix, aportant un estil glamurós i únic. Una orquestra per al vostre gran dia, a l’altura d’un moment inoblidable com és el vostre casament.

Podreu escollir l’estil de la música, al no centrar-se en cap mena de música, toquen des de clàssica fins a pop actual, fent les delícies dels assistents per a un casament màgic, amb bona música i molta festa, compta amb LleidaClàssica.

SILVIA ROL FOTOGRAFIA

A Silvia Rol són especialistes en l’art de la fotografia, en captar aquell moment irrepetible, aquell somriure, o aquella mirada efímera. Aquells moments que es perden, amb Silvia Rol poden ser eterns.

Tenen l’objectiu de mostrar les emocions tal i com són, les persones al natural, que els moments ocorrin i que no es busquin. Son amants de l’espontaneitat, d’explicar un història a través de les imatges. De que aquella fotografia signifiqui més que un simple moment.

Prepararan l’àlbum, el reportatge preboda, el reportatge complet de cada moment de la cerimònia, banquet, festa… I tot el reportatge postboda.

Finalment, recolliran les millors fotos i podreu guardar-les per sempre amb vosaltres, tots els convidats, els amics, la gent que estimeu, tots estaran presents en un dia tant especial, i Silvia Rol Fotografia s’encarregarà de plasmar-los al vostre costat.

MAS GRAN DE CRUÏLLES

Caseu-vos en un espai idíl·lic a la Mas Gran de Cruïlles, una mansió antiga situada en un marc incomparable al cor de l’Empordà. El seu disseny és una combinació entre una masia antiga i uns espais coberts de línies més modernes

Els espais són coberts i hi ha llocs enjardinats, camps infinits, un escenari perfecte per a una celebració única i elegant que es distingeixi per la seva personalització, qualitat i exclusivitat.

A més, la masia també disposa d’un gran saló, la sala Gavarres, que té una capacitat per a unes 300 persones. En aquesta sala podreu celebrar el banquet i, també trobareu una àmplia terrassa i un pàrquing amb 150 places. Compten amb una agradable combinació de materials naturals, la decoració i el mobiliari creen un ambient acollidor, únic i exclusiu.

I, si tant vosaltres com alguns dels vostres convidats voleu passar la nit sense haver de preocupar-vos pel desplaçament, ho podeu fer en alguna de les 5 habitacions que té la masia. A més, també podreu gaudir d’una suite que ofereix. La capacitat total és fins a 18 persones.

 

IMATGES PER SEMPRE

Les fotografies son la millor manera de guardar un record, una història, la forma de captar un moment efímer. La vida esta plena d’aquests moments, i el vostre casament és un dels més especials. 

Imatges Per Sempre combina els serveis de fotografia i vídeo, per a que pugueu gaudir d’aquest dia mentre ells s’encarreguen de plasmar totes les sensacions, somriures i mirades que tindreu.

La Montse és una apassionada de la fotografia amb més de 30 anys d’experiència dedicant-se a món dels esdeveniments, destaca pel tracte tan pròxim amb la parella, amb la que connecta per a que les fotografies siguin més properes a l’art.

S’adapta al vostre pressupost, sense preus fixos ni plans, a l’aventura i espontaneitat, com el que representen les seves fotografies.

Al finalitzar el casament, rebreu l’àlbum, per a que les les imatges quedin per sempre amb vosaltres.

EL CORRAL DE LLADURS

A Lladurs, Lleida, s’hi troba el millor espai per a realitzar el casament dels vostres somnis. A 880 metres d’altura, al Prepirineu de Lleida, trobarem El Corral de Lladurs, una finca agrícola, ramadera i forestal envoltada d’uns paratges espectaculars que seran testimonis de la vostra unió.

Els diferents espais a l’aire lliure són idonis per a fer la cerimònia, el còctel o aperitius entre els arbres i les flors, i a l’interior, hi trobareu salons per a fer un gran banquet.

La seva experiència amb els casaments us ajudaran a fer que tot sigui perfecte. A més treballen amb els millors professionals del món dels casaments, com ara càterings, fotògrafs o wedding planners que faran del teu casament d’ensomni una realitat.

Disposen de 5 tipus d’allotjaments, cases individuals on la vostra família i amics us podreu quedar a dormir amb tota mena de luxes i comoditats, habitacions equipades, piscina i un ampli jardí que s’omple de petits animals amb els quals podreu conviure i jugar.

JOIERIA L’ENCAST

La Joieria l’Encast, ubicada a Tarragona, es dedica a il·luminar les vostres cerimònies i casaments, en forma d’aliances, anells, penjolls i joies.

Una joieria diferent, on tu i la teva parella sereu els protagonistes. Posa a la vostra disposició un ampli ventall de joies de disseny i creació pròpia. En el seu taller podreu crear i dissenyar l’aliança que sempre heu desitjat, la dels vostres somnis, al vostre abast, fer-les vostres i úniques, una peça que serà només vostre, una promesa d’amor, i una joia que el guardarà per sempre. També, disposen d’una fantàstica varietat d’altres peces, com braçalets, arracades, collarets i rellotges d’home i de dona.

Participareu en tots els moments de la creació de l’aliança, fins a arribar al resultat final, que gaudireu d’haver aconseguit junts.

Amb una duració de 4 hores i un cost de 50 € per parella, podreu viure aquesta experiència, per a fer aquella aliança personalitzada que sempre heu somiat. Podreu participar en totes les fases de creació artesanal: des que es fon el metall, fins al resultat final. En tot moment estareu supervisats perquè pugueu obtenir de les vostres aliances, el resultat perfecte.

TOCAT DE FUSTA

A Vulpellac, Girona, hi trobarem una petita botiga especialista en els detalls fets de fusta, detalls que seran ideals com a petits regals per a vosaltres i els vostres convidats. 

Tocats de Fusta és la personalització de la passió per la fusta, que es representa en les seves obres, desprenen la personalitat i detallisme que els caracteritza.

Podreu personalitzar cada peça per fer-la vostra, afegir el vostre nom o qualsevol cosa que us representi. Trobareu clauers amb noms personalitzats, números i lletres en 3D, toppers amb missatges personalitzats, plaques de decoració o detalls totalment personalitzats.

Però no només es centren en els petits detalls, si no que també treballen a gran escala. A la seva pàgina web podreu trobar algunes de les seves millors peces, amb les que quedaràs encantat i podràs fer del teu casament un molt més especial.

DISSENY VIATGES

Viviu una lluna de mel plena d’emocions amb Disseny Viatges. Una agència propera, familiar i professional, amb la que trobaràs els millors destins per al vostre viatge de noces, amb un assessorament personalitzat des del primer moment, un viatge a mida, per a tots els gustos.

Entre els seus serveis podreu trobar; viatges combinats, rutes per ciutats, circuits personalitzats, creuers, grans i petits viatges, nacionals i internacionals, safaris, i tot el que desitgeu. Trieu el destí, deixeu-vos aconsellar per l’equip de Disseny Viatges i viu una experiència única.

Estaran al vostre costat per a aconsellar-vos de la millor manera tot respecte el vostre viatge de noces, a partir d’un pla personalitzat on els vostres gustos seran els protagonistes, per oferir un viatge a mida ple d’experiències que viureu de la mà de la persona que estimeu. A més, treballen amb la línia de turisme sostenible, en el que la cura del medi, i la diversió del viatge, van de la mà.

Us donaran resposta a i solucions a totes les vostres preguntes, compten amb un servei d’emergències 24 h, gestionat per ells i amb resposta immediata.