Avui et proposem uns destacats perquè el teu dia sigui inoblidable! Sabem que organitzar un casament no és fàcil perquè està ple de detalls com: el comiat, els anells, el pentinat, el maquillatge i els petits detalls que faran que el vostre enllaç sigui únic.

I res més important que no oblidar-te’n de tu

Pensa en el teu benestar just els dies abans del casament, en tenir temps per fer-te un massatge, en poder triar les aliances amb tranquil·litat, en decidir que el teu comiat és realment el pla que sempre havies somiat o en la delicadesa que poden transmetre les invitacions pels teus convidats. Tot és rellevant, així que continua llegint a veure si podem ajudar-te!


Joieria Comas


La Joieria Comas està ubicada a la localitat de Cassà de la Selva, a la província de Girona. La joiera compta amb un gran equip de professionals que us assessoraran perquè trobeu la joia que més s’adapti a les vostres necessitats, podreu escollir entre diferents estils i materials en un ambient de confiança i proximitat durant tot el procés.

A Joieria Comas trobareu una varietat d’aliances per triar i decidir quin voleu portar el dia del vostre casament. Saben la importància d’un dia tan especial com aquest per als nuvis, i per això vetllaran fins a l’últim detall perquè lluïu impecables durant el dia de la celebració. Les seves aliances crearan un vincle d’unió per sempre.

Els Comas Freixas de Salitja porten des del 1860 en el món de la rellotgeria i son un referent de botiga a Cassà de la Selva on us atendran de manera totalment personalitzada.


La Percha


La Percha és la botiga de joieria, roba i accessoris, ubicada a Girona que t’acompanyarà a lluir més guapa el dia del teu casament.

Estefania Sanguino, la creadora del projecte, sorprèn a la núvia amb dissenys exclusius, creatius i innovadors per fer-vos sentir úniques i diferents d’entre els convidats. Té un ventall d’accessoris especials on pots trobar: turmelleres per núvies, braçalets, anells, collars, polseres, arracades…

A La Percha no només trobaràs accessoris per a tu, la núvia, també trobaràs accessoris per a les teves dames d’honor, tota mena de detalls amb un disseny únic i personalitzat, ja que, utilitzen molts tipus de material, plata, flors seques, metalls… que li donaran aquell toc tan essencial i original que necessites pel dia de la teva vida.

Si vols les peces més especials pel teu casament no ho dubtis i visita La Percha. L’originalitat i personalitat dels seus dissenys t’enamoraran!


Crisjoies


Crisjoies, és una joieria d’autor i contemporània dedicada a dissenyar joies que transmeten emocions i expliquen petites històries.

La joieria ubicada a Manresa neix gràcies a Cristina Giménez, una gran professional i amant de les joies, que descobreix l’orfebreria com a mitjà d’expressió i comprensió del món dels sentits. Entén la joia més enllà que un simple ús ornamental, el que vol és transmetre les emocions amb les seves creacions.

A Crisjoies podeu explicar la vostra història i personalitzaran les vostres joies per fer-les a mida pel dia del vostre casament, de ben segur que vetllaran per explicar la vostra relació de la millor manera. Gaudireu d’una atenció excel·lent i personalitzada perquè trobeu aquella joia que més encaixi amb vosaltres.

Són joies úniques i especials com el vostre casament.


Aventuring


 

¿Vols que el teu comiat de solter o soltera sigui memorable, diferent i increïblement divertit? Doncs Aventuring és el teu lloc!.

L’espai es troba al municipi de Massanes, a Girona, i és ideal per si ets un fanàtic de l’humor amarillo, lluites de sumos, combats de llit, proves d’equilibris, boxeig , activitats aquàtiques, jocs inflables, crazy bàsquet, activitats amb espuma, proves d’obstacles…, i un llarg etcètera per passar un dia divertit amb els teus.

La diversió i les rialles estan assegurats i ben segur serà un comiat de soler i soltera inoblidable!.

L’equip de professionals d’Aventuring és especialista en organitzar tota mena d’esdeveniments, a més, tots els seus monitors són titulats.


Susi Hortal Estética


 

Susi Hortal Estètica es dediquen a fer serveis integrals d’estètica, massatges i maquillatge. Els serveis ideals per estar radiant el dia del  casament!

El centre Susi Hortal Estètica ofereix diversos serveis d’estètica, però volem destacar especialment els fabulosos massatges en podeu trobar tant de relaxants, facials com els de maderoteràpia (massatges amb fusta) que ajuden ha rebaixar tota aquella cel·lulitis que no vols que es vegi quan portis el teu vestit de núvia.

Els massatges ajuden a eliminar toxines i millorar el sistema immune una manera de lluir perfecte i amb la pell lluminosa el dia del teu casament.

Us assessoraran de manera personalitzada perquè estigueu  relaxades i tranquil·les en un dia tant especial i pogueu gaudir-lo de manera única.


Pagurus.cat


Si voleu deixar als vostres convidats bocabadats, Pagurus.cat disposa de la mítica furgoneta Volkswagen hippie amb fotomaton! La podreu llogar per fer-vos fotos increïbles de nuvis i també amb els vostres convidats.

Es tracta d’una VolkswagenT2a, de color rosa, de l’any 1968. La furgoneta compta amb un interior molt ampli i amb un decorat únic i original, si sou atrevits, donarà personalitat a la vostra celebració i l’animarà.

L’equip de Pagurus.cat ofereix un munt de serveis per a la boda que us donarà aquell toc de personalitat al vostre casament. Ofereix trasllats pels nuvis i/o convidats, sessions de fotos, Photocall, decoració floral i cava. Així doncs, s’adaptaran a les vostres necessitats oferint-vos el servei personalitzat que necessiteu.

No dubteu i intercanvieu idees i propostes amb ells, Pagurus.cat pot ser el vostre aliat en un dia tan especial.


Perruqueria Sara Style


 

Si estàs buscant el pentinat ideal pel teu casament a Sant feliu de Guixols trobaràs Perruqueria Sara Style.

L’equip de professionals del saló de perruqueria, ofereix un servei integral de perruqueria i maquillatge per la núvia. El servei  és únic i especialitzat perquè estiguis radiant el dia més important de la teva vida.

El saló consta d’un munt de tractaments com els de queratina, extensions, recollits, pentinats…i si us ve de gust, us maquillaran acord amb el pentinat.

Us assessoraran d’una forma especial i única perquè pugueu lluir més increïbles que mai, així doncs, utilitzen aquelles tècniques que més s’adapti al vostre rostre i us afavoreixen. 

No ho dubteu i visiteu l’equip de Perruqueria Sara Style i expliqueu les vostres idees, faran realitat tots els vostres desitjos.


Comarca Aventura


 

 

Si vols acció i aventura per un comiat 100% autèntic i original, Comarca Aventura és l’empresa ideal!.

Pots sorprendre al nuvi o la núvia amb una ruta de Segway, viure un dia d’aventures per les vinyes, disfressar-vos, fer circuits o fer bromes, a Comarca Aventura s’atreveixen amb tot!. S’encarreguen de fer comiats de solters tant d’acció com d’aventura o felicitat.

Pensa en una idea original i t’ajudaran a fer-la realitat en Segway, un mitjà de transport pràctic divertit i ecològic que us farà gaudir d’una jornada acompanyada de riures infinits.

Situats a Arenys de Munt, el Maresme, pot ser una idea original pels comiats.


Lipovital


Lipovital us proposa un ampli ventall de serveis estètics i una atenció personalitzada.

Treballaran amb el vostre cos, perquè estigueu guapes, sanes i segures pel vostre gran dia. Així doncs, disposen d’un munt de serveis integrals per tota mena de pell, depilació làser i tradicional, pedicura i manicura… Fins i tot serveis de noces, com ara servei de “spa” on us podreu relaxar amb els vostres acompanyants i preparar la pell pel gran dia.

Lipovital compten amb noves tendències de tractaments de Spa com els embolcalls, exfoliants exclusius… i tractaments facials amb servei de diagnosis i tècniques especials.

Cada client té unes necessitats específiques i, ells amb el seu tracte familiar, us ajudaran a estar radiant el dia del vostre casament.


(E)ventus


(E)ventus és una botiga especialitzada en el disseny d’invitacions, papereria i detalls per a casaments i edeveniments de tota mena.

Disposen d’una àmplia varietat de catàlegs d’invitacions on tots els dissenys són propis i exclusius. A més, si teniu una idea clara de com voleu que siguin les vostres invitacions les faran totalment personalitzades per a vosaltres. També us ofereixen la resta de papereria per al casament, tot seguint la mateixa línia i estil: sobres, minutes, targetes identificatives dels convidats i sitting plan.

A (E)ventus realitzen una gran multitud de complements pel vostre espai: Photocallsenyalèctica i decoració integral de casament.

Tot estarà pensat perquè cada detall de la cerimònia destil·li el vostre estil i el que  voleu transmetre als convidats.