📸: By Lau Events & Decor

La província de Girona és un lloc ideal per celebrar un casament. La seva riquesa natural, cultural i històrica ofereix una gran varietat de possibilitats per a les parelles que busquen un entorn únic i especial per al seu gran dia.

En aquest reportatge, descobrirem algunes de les opcions més destacades de Girona per a casaments. Aquests professionals ofereixen una àmplia gamma de serveis i productes per a tots els gustos i pressupostos.

Aquí hi trobaràs salons de bellesa per lluir radiant, una wedding planner on hi tindrà tot el que busques pel teu casament, uns músics que amenitzaran la vostra celebració, una agència de viatges per organitzar el vostre viatge de nuvis, un fotògraf de primera categoria, una pastisseria pel millor pastís de casament, una floristeria impressionant pel teu ram i finalment, unes ubicacions increïbles on celebrar aquest esdeveniment.

10 opcions meravelloses per casar-te a Girona. I gaudeix de la seva bellesa i autenticitat per al teu gran dia!

AKARI

AKARI ofereix una àmplia gamma de serveis per a núvies, incloent-hi perruqueria, manicura i pedicura. A més a més, maquillatge per a nuvis, familiars i amigues.

AKARI també t’acompanya durant el teu casament, sorprèn els convidats amb les últimes tendències del mercat nupcial:

Disposen d’un servei Beauty Corner, amb productes de primera gamma garantint que el maquillatge i pentinat dels convidats llueix perfecte en cada instant. L’opció estrella el Glitter Bar, purpurina biodegradable amb dissenys facial i corporal en un espai decorat al detall. També, podràs triar el Neon Bar, per nits amb maquillatge i llum negra, una experiència màgica plena de color i diversió!

El dia del teu casament és un dels més especials de la teva vida. Si vols sentir-te increïblement espectacular, amb AKARI ho aconseguiràs.

Gaudeix l’experiència en els centres de bellesa situats a Vilopriu i Llançà, o es desplaçaran garantint la comoditat per a les núvies que prefereixen ser ateses al lloc de casament o, a casa seva.

El seu equip de professionals és expert en crear looks únics i personalitzats amb resultats impecables, waterproof i de llarga durada.

Tens possibilitat de prova prèvia abans del dia del teu casament per trobar el teu estil, gustos i necessitats desitjats amb un maquillatge que complementi la teva bellesa natural.

La teva bellesa i el teu esdeveniment son la màxima prioritat. Confía en AKARI per sentir-te especial i gaudir del teu gran dia!

Escola Maria Sánchez

En el cor de Girona hi trobem l’Escola Maria Sánchez, no és simplement una escola de bellesa, sinó un santuari per a les núvies que cerquen l’excel·lència en serveis de bellesa i perruqueria per al seu dia especial.

Amb una trajectòria consolidada i una impecable reputació, l’Escola Maria Sánchez s’ha convertit en la preferida d’innumerables núvies que desitgen viure una experiència de bellesa excepcional.

El secret darrere del seu èxit resideix en la seva devoció a oferir una experiència integral de bellesa nupcial. Amb una especialització destacada en maquillatge i perruqueria d’alta qualitat, l’equip d’experts, altament qualificat i amb àmplia experiència.

La seva missió és senzilla i honorable: garantir que cada client es vegi i es senti en el seu millor moment en el dia més especial de la seva vida.

El tret distintiu de l’Escola Maria Sánchez radica en l’atenció personalitzada i l’habilitat per realçar la bellesa natural de cada núvia.

Amb un enfocament personalitzat, l’equip treballa en estreta col·laboració amb les núvies, adaptant-se als seus gustos i estil personal.

A més a més, l’Escola Maria Sánchez ofereix un servei de desplaçament a domicili. Aquesta opció permet que les núvies siguin ateses al seu lloc de casament o fins i tot a la seva pròpia llar, afegint una dosi extra de tranquil·litat a aquest ja emocionant dia.

En resum, l’Escola Maria Sánchez no és només un centre de bellesa; és un lloc on les núvies poden confiar plenament en professionals apassionats per fer-les brillar en el seu dia més important. 

JC Viatges.com

Amb accés a les darreres tecnologies, JC Viatges.com us oferirà les opcions més destacades, ofertes i tarifes adaptades a les vostres necessitats i preferències. És el moment de compartir totes les vostres idees i desitjos, ja que JC Viatges.com s’ajustarà al 100% al que cerqueu.

Cada casament és una història única, i JC Viatges.com compren aquesta singularitat com cap altre. Quan arriba el moment de planificar el vostre viatge de noces, no busqueu més enllà d’aquesta agència excepcional. Amb JC Viatges.com, el vostre somni cobrarà vida mentre ells esdevenen els arquitectes del vostre viatge de noces perfecte.

En els moments més intensos de la planificació de les noces, quan el temps i l’organització esdevenen un repte, JC Viatges.com pren les regnes. Aquesta agència de viatges d’elit preveu totes les vostres necessitats per a la vostra lluna de mel, garantint-vos una experiència sense cap preocupació.

JC Viatges.com es compromet a fer del vostre viatge de noces una experiència sense cap preocupació, amb la màxima qualitat i el millor preu garantit. Amb un equip de professionals autèntics en el sector del turisme, aquesta agència pren les regnes, des dels bitllets fins a l’allotjament, el lloguer de cotxes, les visites als parcs temàtics i les atraccions turístiques del vostre destí. Cap detall se’ls escapa.

No importa quin tipus de viatges de noces tingueu en ment, JC Viatges.com està preparat per fer-lo realitat. Sigui un viatge  internacional personalitzat o un paquet combinat emocionant, aquesta agència també organitza viatges per a grups i altres tipus de públic, incloent-hi viatges estatals i escapades a Catalunya. Els vostres pressupostos i preferències seran respectats, proporcionant-vos un assessorament totalment personalitzat.

No us feu més preguntes. Confieu en JC Viatges.com per crear la vostra lluna de mel de somni. Amb la seva experiència i dedicació constant a la vostra satisfacció, aquesta agència farà que la vostra aventura matrimonial sigui inoblidable.

Carpes Girona

Si sou d’aquells que somnien amb un casament inoblidable, us convidem a contactar amb Carpes Girona que us farà somriure de felicitat.

Carpes Girona ofereix una selecció impressionant de carpes per a casaments amb una àmplia gamma de serveis com; la il·luminació, que fa que es creï la màgia, detalls que fan diferència, com complements per a carpes, incloent les cadires i una temperatura ideal pel vostre dia especial, ja que compta amb tot tipus de serveis per la climatització perfecte.

A més a més, teniu algunes opcions de carpes molt captivadores:

  • La majestuosa Jaima Beduïna: Són carpes inspirades en les tendes beduïnes amb il·luminació espectacular i una elegància impressionant. I compten amb una estructura adaptable que les fa perfectes a qualsevol ubicació.
  • La Carpa Transparent: Concretament per als amants de la natura, ja que pots gaudir de l’entorn. Sigui enmig d’una pluja inesperada o una nit estrellada.
  • La Carpa Pavelló Mixta: Centrada més en els casaments al migdia, pel fet que ofereix la combinació perfecte de sol i protecció. El sostre blanc protegeix del sol i pluja, i els laterals transparents us permeten gaudir amb la bellesa de l’exterior.
  • La Versàtil Carpa Pagoda: Aquestes carpes són flexibles i es poden ajustar a qualsevol estil, així afegiran un toc d’elegància al vostre casament.
  • Les Carpes Tipis amb Estil Tribal: Si voleu un toc d’originalitat i una atmosfera tribal, aquestes són la resposta. Amb el seu disseny únic que pot ser molt captivador.

En resum, Carpes Girona és l’empresa excepcional pel vostre casament que es convertirà en un esdeveniment que ningú oblidarà mai. Així que, si esteu buscant l’escenari de somni a Carpes Girona, comença la vostra història d’amor. 

Kim Fengler

A Empuriabrava, un lloc pintoresc de la Costa Brava, trobem Kim Fengler, una fotògrafa excepcional dedicada a capturar la màgia dels moments únics i emocionants que tenen lloc en els casaments.

Amb un estil inconfusible i una habilitat extraordinària per capturar emocions genuïnes, Kim Fengler ha fonamentat una excel·lent reputació. Amb una experiència àmplia a la seva esquena, oferint una gamma completa de serveis fotogràfics que van més enllà de la simple captura d’imatges.

El seu estil fotogràfic es caracteritza per la seva naturalesa i elegància. Els testimonis dels seus serveis no poden deixar de destacar la seva capacitat per capturar moments totalment espontanis i sincers. Les seves imatges esdevenen memòries duradores, amb una autenticitat que es revela en cada detall.

Amb Kim Fengler, el seu treball us brindarà un record preciós i profundament significatiu del vostre gran dia.

By Lau Events & Decor

I si us trobeu perduts en el món dels preparatius nupcials, no us preocupeu. El seu experimentat equip professional està aquí per guiar-vos tranquil·lament en aquesta emocionant aventura. Us ajudaran a planificar i coordinar el vostre casament de manera que pugueu gaudir de cada moment sense preocupacions.

A més, ofereixen una àmplia gamma de serveis adaptats a les vostres necessitats individuals:

Us presentem una emocionant immersió al món de les celebracions amb By Lau Events & Decor. Són una empresa amb més de 9 anys d’experiència en el sector d’esdeveniments, apassionada i dedicada a l’art de l’organització de casaments.

A By Lau Events & Decor, no només s’encarreguen de la logística dels casaments, sinó que creen autèntiques històries d’amor amb cada esdeveniment que toquen. A més a més, aquest any celebren el 6è aniversari!

La seva filosofia és simple: escoltar-vos. Entenen que cada parella és única, amb les seves pròpies preferències i visions. És per això que dediquen temps a conèixer-vos, a comprendre què us fa somriure i què us emociona. 

  • Organització Integral del Casament
  • Disseny i Coordinació

Estan ubicats a la província de Girona i treballen per tot el territori. A més, han organitzat casaments tant a Andorra com a Sevilla.

Amb By Lau Events & Decor, no us faltarà res en el dia més especial de les vostres vides. Estan aquí perquè gaudiu de cada moment i creeu records que duraran tota la vida.

Karla Ruiz & Gavin Buckley Music

Si voleu una proposta musical excepcional pel vostre casament, Karla Ruiz Music és el que esteu buscant. Es tracta d’un duet amb més de 10 anys d’experiència que transforma cada esdeveniment nupcial en una experiència única i inoblidable. La dolça veu de la Karla Ruiz acompanyada pel talentós guitarrista Gavin Buckley faran que qualsevol esdeveniment sigui recordat per sempre.

Karla Ruiz Music es troba a la ciutat de Girona, però la seva música no coneix fronteres i es mouen per tot Espanya per portar la seva música allà on vulguis.

Ja sigui durant la benvinguda, cerimònia, aperitiu, sopars/dinars els dies previs o posteriors a l’esdeveniment, aquests músics experts estan preparats per convertir el vostre casament en una experiència sonora inoblidable.

El seu extens repertori musical de gran qualitat és el resultat de la seva àmplia experiència i formació en el món de la música. Sense cap mena de dubte, captivaran i emocionaran els vostres convidats amb cada nota que interpretin.

El duet és conegut per la seva especialització en casaments i grans esdeveniments, el que es tradueix en un servei personalitzat i excepcional. Us oferiran assessorament complet i adaptaran les seves interpretacions amb perfecció, assegurant-se que cada cançó sigui un encert absolut per a la vostra celebració.

A més, aquests talentosos músics us ofereixen una àmplia gamma d’opcions acústiques en anglès, espanyol i català d’èxits d’artistes tan rellevants com Ed Sheeran, Coldplay, Alejandro Sanz, Pablo Alborán, Txarango, Serrat…

Amb Karla Ruiz Music el vostre casament es transformarà en un dia absolutament únic i maravellós!

Bimba’s Cakes

Fins i tot, fa pastissos amb temàtiques tan úniques com el món de Disney, Harry Potter o Star Wars. La seva capacitat per transformar somnis en realitat és insuperable.

És  la fusió de l’amor i la creativitat convertida en una experiència gastronòmica única. Amb Bimba’s Cakes, el vostre casament es convertirà en una obra d’art que perdurarà en la memòria per sempre.

Per a tots aquells que busquen endolcir els moments més especials i fer-los inoblidables, Bimba’s Cakes és l’aliat perfecte. No és només una senzilla pastisseria; és un veritable homenatge a la creativitat i a l’art culinari. Situat en un petit raconet de Figueres.

Marta, una artista en tots els sentits, ha fet realitat el seu somni de convertir la seva passió per la pastisseria en una autèntica professió.

Els pastissos de casament que surten  de les seves mans poden prendre mil i una formes, estils, colors, sabors i mides diferents. Cada detall s’ajusta als desitjos i somnis de les parelles, i abans de posar-se a treballar en aquestes dolces obres mestres, convida els futurs esposos a una reunió a l’obrador.

Floristeria L’Arrel

En l’idíl·lic municipi d’Olot, us convidem a descobrir una joia floral que captiva amb la seva elegància i creativitat: La Floristeria l’Arrel. Aquí, la natura esdevé art i les flors són la narrativa de l’amor.

La Floristeria l’Arrel és molt més que una simple floristeria; és un veritable santuari de la bellesa floral. Amb una àmplia gamma de flors i decoracions florals, aquest lloc té el poder d’aconseguir que el vostre gran dia sigui un espectacle de bellesa indiscutible.

A més, La Floristeria l’Arrel obre les portes de dilluns a diumenge, tots els dies de l’any, assegurant-se que les vostres necessitats florals siguin ateses en qualsevol moment. La seva dedicació a la satisfacció dels clients és irrompible.

L’oferta de serveis de La Floristeria l’Arrel és àmplia i diversa:

  • Decoració Floral amb Elegància i Harmonia
  • Flors Seques Liofilitzades
  • Rams de Flors Tallades
  • Detalls Exquisits
  • Orquídies Especials
  • Decoracions Florals amb plantes Artificials

Poseu-vos en contacte amb La Floristeria l’Arrel i descobriu com poden transformar la vostra celebració en una experiència inoblidable. El vostre casament serà un espai especial i únic, ple de màgia de les flors, gràcies a aquesta floristeria que transforma moments en autèntiques obres d’art.

La Pahissa de Can Abras Casa Rural

  • 6  increïbles habitacions dobles i 2 supletoris.
  • 5 banys.
  • Sala d’estar acollidora.
  • Menjador-cuina ben equipada amb tot el necessari.

La Casa Rural La Pahissa de Can Abras és un lloc idíl·lic per a casaments, que combina la bellesa de l’entorn natural amb l’elegància rústica de la casa.

Està situada en una finca agrícola en el Parc Natural del Pein de les Gavarres, envoltada de prats, camps de conreu, boscos d’alzines i pins, i travessada per la Riera Verneda. A més a més, també ha estat restaurada per donar als seus estadants totes les comoditats de la vida moderna sense perdre l’encant i la senzillesa de la forma de vida, costums i paisatges de la Catalunya rural.

La casa de turisme rural La Pahissa de Can Abras a Girona disposa:

A l’exterior de la casa rural trobareu piscina, barbacoa, taula, cadires per fer àpats a l’aire lliure, gandules, zona chill-out, bicicletes, jardí, prats i boscos al voltant. A part, en el jardí es pot jugar a voleibol, bàdminton, ping-pong, dards, futbol, hi ha un sorral pels nens i acceptem mascotes! Finalment, la Casa Rural La Pahissa de Can Abras, és l’escenari perfecte per realitzar esdeveniments com és un casament, envoltada de camps i boscos frondosos. A més a més, la casa compta amb un estil rústic i acollidor que convida a sentir-se com a casa tant als nuvis, com als convidats que es quedin després de la cerimònia. Si vols un escenari per a la vostra boda totalment personalitzada, compta amb la Casa Rural la Pahissa de Can Abras, i alquila-la per fer l’esdeveniment al teu gust i sota la teva direcció!