📸Masia Vallfort i Càtering Sensacions ¿A punt de començar un nou any i fer realitat el vostre somni? Us proposem alguns espais exclusius on celebrar el vostre casament ideal. Espais entre vinyes, envoltats de natura, elegants, i amb un extra d’encant. Masies i hotels i diferents càterings perquè el vostre banquet estigui a l’alçada d’aquest gran esdeveniment. Una selecció en diferents estils i aptes per a tots els gustos. No us ho perdeu i trieu el vostre!

EL MAS DEL SILENCI

 

 

El Mas del Silenci és una masia ubicada als afores de Vilanova de Sau. Un espai magnífic envoltat natura, flors i arbres mil·lenaris. Un espai ideal per al teu casament, en el que podràs gaudir entre els espais a l’aire lliure i les instal·lacions de la masia.

Espais de conte t’esperen al Mas del Silenci, on t’enamoraràs de la seva estètica florada i minimalista.

Deixa que el bosc aculli les vostres emocions i un dia tan especial com aquest, on els petits animals i les fulles de colors us acompanyaran. Tanmateix, en acabar la cerimònia us espera el gran banquet, i al Mas del Silenci són experts en gastronomia, podreu gaudir de plats innovadors i d’avantguarda, amb un menú especial per a casaments.

La festa no es fa esperar, tindreu unes instal·lacions perfectes per al ball i la festa, decorada i personalitzada per a vosaltres!

TORRE DEL PI

 

Celebra un banquet de somni al Maresme, a la Torre del Pi.  La Torre del Pi és l’espai ideal per al banquet del vostre casament, un espai verd, ple de flors i colors, excel·lent per als amants de la gastronomia entre la natura, sota el pi pinyoner més gran del Maresme. 

Però el punt més fort no són aquests aspectes, si no la gran gastronomia que ofereixen en els seus plats. L’alta cuina catalana els caracteritza, i aquests es troben de la mà del xef Stephane Poussardin, un cuiner avantguardista que combina el millor de la gastronomia francesa i catalana per oferir uns plats de 10.

Unes vistes magnífiques acompanyaran la cerimònia i el banquet, així com uns espais magnífics per gaudir una festa que recordareu sempre.

La Torre del Pi és la teva opció per a realitzar el teu casament amb encant al Maresme!

CÀTERING SENSACIONS

El Càtering Sensacions farà realitat el vostre casament somiat allà on vosaltres desitgeu: en estil clàssic, bufet, còctel, modern, temàtic… En una masia rústica, a la vora del mar, en un castell o al jardí de casa vostra.

Us podran suggerir més de 180 espais a Barcelona ciutat, rodalies i arreu de Catalunya.

El seu únic objectiu consisteix a crear un esdeveniment totalment inoblidable i personalitzat, oferint-vos un tracte proper, amable, flexible i impecable.

Si encara no heu trobat l’espai perfecte pel vostre banquet, ells mateixos buscaran el lloc ideal, segons les vostres preferències, i ho organitzaran tot (decoració, timing, etc.) perquè pel vostre casament cada detall estigui en perfecta harmonia.

La seva gastronomia està basada en el respecte de la tradició culinària catalana més tradicional, barrejada amb il·lusió i atreviment, aconseguint unes propostes gastronòmiques saboroses i impressionants!

Les seves elaboracions compten amb sabors d’altres cultures, fruit de compartir moltes experiències professionals i amb les diferents parelles amb qui han gaudit treballant plegats pel seu casament. Són especialistes en cuina mediterrània amb les noves tècniques de cocció, com la del buit i de llarga durada a baixa temperatura o la del nitrogen líquid. Sempre amb la premissa de respectar la qualitat dels productes i el seu sabor. Presumeixen d’un fantàstic equip de xefs de màxim prestigi. El Càtering Sensacions us ofereix una gran varietat de serveis integrals per organitzar el vostre casament.

RESTAURANT CAN MAURI

 

El Restaurant Can Mauri, és tradició feta restaurant.

Està ubicat a Polinyà, envoltat de natura, en una masia amb més de 500 anys d’història que està a punt d’acollir-ne un altre, la del vostre casament.

Can Mauri compta amb diferents espais, tots ells excepcionals, que poden acollir des de casaments íntims i de petit format, com el saló Pou, el Pedra, el saló Volta o la Saleta, com grans casaments a la seva gran carpa. La Carpa és preciosa, està decorada amb un gust impecable. Cada racó de la Carpa destil·la estil i glamur a més no poder.

També compten amb la Terrassa, “la joia de la corona de Can Mauri“, que disposa d’un entorn incomparable. És l’espai ideal per a celebrar casaments a l’aire lliure.

Respecte a la seva gastronomia aquí comença la festa autèntica: presenten un menú personalitzable per a cada parella, podreu escollir entre un gran assortit d’entrants d’alta qualitat, que serviran d’entrada durant l’aperitiu. Al Restaurant Can Mauri, hi trobareu un espai immillorable, unes vistes espectaculars i una gastronomia que voldràs tornar a tastar!

CAN MAGÍ SENSACIONS

 

A tan sols 10 minuts de Barcelona es troba Can Magí, una masia del s.XIX que farà les delícies dels vostres convidats. Es troba ubicada a Sant Cugat del Vallès.

Endinseu-vos des del primer moment en un entorn romàntic ple de màgia i encant. Hi trobareu espais versàtils totalment equipats, cinc salons per celebrar banquets tant casaments íntims com multitudinaris amb capacitat per fins a 450 comensals. Zones enjardines per donar la benvinguda, zona de ball… Podreu celebrar des d’un extens aperitiu als seus jardins, fins al banquet que podreu gaudir a la llum dels estels en el Saló de Vidre.

Tindreu l’oportunitat de canviar d’escenaris, d’acord amb cada moment. A més, també disposa d’espais idíl·lics com el seu pati de tarongers, l’interior de la casa i el seu entorn natural. A Can Magí gaudireu dels plats més exquisits amb el seu propi càtering, el Càtering Sensacions. La seva oferta gastronòmica ofereix l’autèntica tradició culinària catalana, barrejada amb il·lusió, atreviment i matisos d’altres cultures.

A més a més, el seu equip ofereix serveis integrals de decoració floral, animació, música, il·luminació, fotografia i vídeo perquè li doneu un toc únic i personal el vostre casament. ¡Una passada!

CAL PAJARES RESTAURANT & CÀTERING

 

A Cal Pajares, a Gironella, al Berguedà, podreu celebrar un casament d’aquells que passen a la història. Ofereixen una de les millors propostes gastronòmiques de la zona.

Amb una gastronomia a l’alçada de grans àpats, la seva cuina d’arrel casolana i tradicional catalana, amb tocs de modernitat i avantguarda, és de les mai fallen, i de les que sempre vé de gust tornar a tastar

Al seu restaurant, podreu casar-vos en qualsevol dels seus espais perfectament preparats per a tota mena de celebracions, però si ja teniu espai i voleu un càtering de 10, Cal Pajares, serà el vostre càtering de referència.

A més, treballen amb tota mena de proveïdors que us seran de gran ajut a l’hora d’organitzar el dia del vostre casament. Magnífic!

HOTEL CAN MORA DE DALT

 

l’Hotel Can Mora de Dalt es l’espai ideal per al teu casament, el banquet, la festa i tot el que vulguis fer en un dia tant especial com aquest.

Imagina elvostre casament en una masia del segle XV,  i que els millors paisatges del Maresme siguin els testimonis de la vostra unió. 

A l’interior de la masia trobareu uns espais d’ensomni per a realitzar aquest banquet, a més, compta amb els millors proveïdors per al convit, així com fotògrafs, músis, decoradors…

Compta amb habitacions de luxe i totalment equipades en les que podreu descansar per la nit i seguir gaudint al dia següent de tot el que l’Hotel Can Mora de Dalt us ofereix. Tot plegat amb unes vistes fantàstiques al mar mediterrani!

SiC GOURMET

 

 

SiC Gourmet, és un càtering ubicat al Berguedà que ofereix el seu servei de Càtering per a casaments arreu de Catalunya.

Ofereixen una cuina de mercat, tradicional, que innoven amb tècniques actuals i amb picades d’ullet a la cuina internacional.

SiC Gourmet, compta amb un gran equip de professionals que s’encarregarà de fer realitat els vostres somnis, assessorant-vos i oferint-vos les millors opcions perquè tot surti perfecte.

Us ajudaran amb la localització del vostre espai ideal, amb la decoració, i amb l’elecció del menú perfecte per al vostre convit nupcial. Meravellós!

MASIA VALLFORT

Caseu-vos al bell mig d’un paisatge de somni envoltat de vinyes del Penedès a la Masia Vallfort.

Un edifici històric amb amplis jardins que conserva el seu passat històric i està envoltat de natura i vinyes. Declarat patrimoni d’interès nacional, els seus arcs de pedra i parets recorden els seus orígens, l’edat mitjana.

La masia disposa de grans sales per celebrar el vostre banquet, així com d’excel·lents espais i jardins amb vistes espectaculars a l’aire lliure. Cada racó de la masia us enamorarà. És espai ideal per celebrar l’aperitiu, el banquet sencer i, el vostre reportatge fotogràfic.

A l’hora de celebrar el vostre casament, a Masia Vallfort podreu gaudir d’un esdeveniment totalment personalitzat per a vosaltres. El seu equip de professionals s’encarregarà de fer realitat totes les vostres idees i desitjos, perquè gaudiu al màxim de la vostra celebració. Compten amb decoració i ambientació, música, i diferents propostes de menú entre una gran varietat d’aperitius elaborats pel Càtering Sensacions.

HOTEL FONT DE LA CANYA

 

Caseu-vos en un entorn espectacular envoltat d’oliveres i vinyes, caseu-vos a l’Hotel Boutique Font de la Canya, una masia d’ensomni situada a Avinyonet del Penedès.

Les seves excel·lents instal·lacions són perfectes per celebrar casaments de somni. Ofereix amplis espais, patis i interiors on podreu adaptar i personalitzar el vostre casament com sempre l’havieu desitjat.

Podreu celebrar la cerimònia civil entre oliveres amb vistes a Montserrat, el banquet entre les sales i d’estil elegant i romàntic, o la festa al pati ple de llums i colors. A Font de la Canya hi trobareu una autèntica experiència, una estada que no us deixarà indiferent. Disposa de 8 habitacions càlides, àmplies i totalment equipades amb un disseny modern i elegant. Podreu aprofitar les seves instal·lacions al seu hotel i realitzar un munt d’activitats, junt amb la gent que estimes. 

La capacitat de la sala de banquets, de fins a 300 persones, i els seus amplis espais els trobareu còmodes i relaxants. Caseu-vos en un entorn inigualable envoltat de natura a l’Hotel Font de la Canya!

MASIA CAN CABÚS

 

Si voleu celebrar un casament de conte, la Masia Can Cabús és el lloc ideal pel vostre casament.

La masia està ubicada al municipi d’Alella (Barcelona). Compta amb una entrada amb unes grans portes de ferro, que us endinsaran a un passeig d’arbres centenaris.

Podreu gaudir d’unes vistes espectaculars amb el mar i les vinyes del Maresme de fons, des dels seus grans jardins. S’encarregaran de fer realitat la boda que tant heu somiat.  Faran que el vostre casament sigui únic i personalitzat, i sereu els protagonistes en tot moment. Personalitzen i adapten cada espai i racó al vostre estil.

A més a més, podreu llogar de forma exclusiva la masia. Posen a la vostra disposició a un gran i qualificat equip de professionals en el sector, amb molts anys d’experiència, que treballaran exclusivament per a cada parella i els seus convidats.

També, us recomanaran proveïdors de confiança perquè tingueu una celebració completa. L’equip de la Masia Can Cabús cuidarà fins a l’últim detall perquè gaudiu com mai del vostre gran dia!

CAN ROCA – COMPLEX RURAL

La Masia Can Roca, està ubicada a Sant Bartomeu del Grau.

És un complex rural que consta d’una masia i diferents allotjaments, on podreu celebrar el vostre casament de cap de setmana.

Als seus jardins, envoltats de natura, podreu celebrar el vostre casament; la cerimònia civil, el convit i la festa posterior.

A més, després de la festa, podreu allotjar-vos tan vosaltres com els vostres convidats a les seves 4 cases totalment equipades que ofereix Can Roca, i gaudir d’un casament de cap de setmana fantàstic.

També compta amb 2 locals amb una capacitat de 150 persones cadascun, totalment equipats amb taules, cadires i barra de bar.

L’endemà, podreu descansar i recuperar forces a la seva piscina, fer diferents activitats i assaborir la gastronomia de la comarca.

Podeu llogar íntegrament la casa, organitzar el vostre casament al vostre aire, i fer de la festa del vostre casament, un cap de setmana genial!