Ha arribat el teu moment! Troba el vestit dels teus somnis i les joies que t’acompanyaran el dia del teu casament. És l’hora de deixar-te mimar  i gaudir del millor tractament facial o corporal que et faci lluir radiant el dia del teu casament. Tria el pentinat i el maquillatge que completi el teu look nupcial.

Des de Tot Nuvis et portem diferents boutiques de moda núvia, joieries, centres de bellesa, perruqueries i estètica perquè llueixis perfecta el dia del teu casament. Posa’t en les mans dels millors professionals que et presentem a continuació. Et faran que estiguis espectacular el dia del teu casament!

CATERINA NUVIS

El vestit de la núvia, aquell vestit envoltat de màgia que atrau totes les mirades, un cop a la vida, vestiràs d’un blanc pur, amb una sensació que mai es repetirà. És una decisió important, i Caterina Nuvis obre les seves portes per oferir-te el millor en vestits de núvia, nuvi i acompanyants.

Compten amb un taller propi on confeccionen vestits a mida, especialment fets perquè llueixis el dia de la teva boda. Són especialistes en tota mena de vestits que puguis imaginar, curts, llargs, amb guants i tocats… tots els aspectes i detalls amb els quals imagines el vestit dels teus somnis són possibles amb Caterina Nuvis.

Sota la passió que els caracteritza amb el món de les bodes i casaments, t’assessoraran en tot moment amb els millors vestits per a cada ocasió, la cerimònia i el blanc més típic, o la festa posterior vestida de mil colors, bodes temàtiques, a una platja o un camp de flors, totes aquestes possibilitats es faran realitat amb Caterina Nuvis.

NAIARA PUERTAS CENTRE DE BELLESA

Núvia Gironina, aquest és el centre de bellesa que estàs buscant!

A Naiara Puertas Centre de Bellesa, trobaràs tot el que necessites perquè el dia del teu casament estiguis espectacular i irradiïs bellesa per tots costats!

Ofereix tractaments facials i corporals per preparar la teva pell i el teu cos, així com el maquillatge pel dia del teu casament.

Deixa’t assessorar per la Naiara, estudiarà quins són els tractaments i el maquillatge que et faran lluir més bella el dia del teu casament, tenint sempre en compte les característiques del teu rostre, faccions, to de pell i el teu estilisme, els teus gustos i personalitat. Cada to de pell necessita el maquillatge adequat i a Naiara Centre de Bellesa, coneixen tots els secrets per fer-te sentir guapa, tant per dins com per fora!

També fan manicures i pedicures impressionants! Tot un encert al bell mig de Girona!

RUÉ PERALTA JOIERS

A Rué Peralta Joiers, trobaràs aquella joia que sempre has buscat, la que us acompanyarà la resta de les vostres vides.

Des del 1969, ofereix unes joies d’alta qualitat a Lleida, on podràs triar entre una gran quantitat de joies, fabricades al seu propi taller, on també podràs demanar un catàleg de joies personalitzades. Totes les possibilitats que imaginis es faran realitat a Rué Peralta Joiers.

Us podran fer una aliança personalitzada a partir de qualsevol desig que tingueu, que abans de fer-les us les ensenyaran amb un modelat 3D al que podreu afegir o treure qualsevol detall.

Compteu amb les següents opcions per a fer l’aliança dels teus somnis:

Or, Or blanc, amb Brillants, amb Perles o amb Pedres Precioses. ¡Fantàstic!

SM CAN MATEU BY SILVI’S

SM Can Mateu by Silvi’s ofereix moda de dona especial per a casaments. Ubicada a la localitat de Vic, podreu trobar tant roba per a acompanyants i convidats, com els millors vestits de núvia.

Lluireu impecables per a un moment tant especial com una boda, un dia inoblidable, vestits d’una forma inoblidable.

Trobràs el teu vestit somiat, des de monos i vestits llargs, fins a vestits amb esquena descoberta, a més ofereixen vestits llisos, amb estampats o amb tons foscos molt més novedosos i diferents.

Llueix aquell vestit blanc que atrau totes les mirades, personalitza’l al teu gust i deixa’t acompanyar i aconsellar per els professionals de SM Can Mateu by Silvi’s, que faran us de tota la seva experiència per a trobar el vestit dels teus somnis!

Treballen amb marques referents al sector, com: Fashion Carla Ruiz, Christian Koehlert i Lera Fashion.

ESPAI LLAVINA. Perruqueria/Estètica/Spa

El centre de perruqueria, estètica i Spa, de més renom de Granollers, t’ofereix els seus serveis perquè llueixis radiant el dia del teu casament, sempre a l’última en tendències i estilisme per a home i dona.

T’assessoraran de forma personalitzada perquè el teu pentinat i maquillatge s’adigui amb tu, el teu vestit i la teva personalitat. A més, del pentinat i el maquillatge pel dia del teu casament, et proposen diferents tractaments d’estètica facial i corporal. També manicures, pedicures i depilacions, així com el servei SPA, la seva dutxa Vichy amb la que us relaxareu i carregareu energies per estar al vostre millor moment, el dia del vostre casament.

Sense cap mena de dubte, l‘espai Llavina serà el teu imprescindible per al teu casament al Vallès Oriental.

LA NÚVIA PIM PAM

La Núvia Pim Pam és el primer aparador exclusiu de les marques de Marylise i Rembo Styling, ubicada a la ciutat de Barcelona.

Amb aquest moviment es busca donar visibilitat a aquestes marques de vestits de núvia encara poc conegudes a l’estat espanyol, tot i que son referència a la resta d’Europa.

A La Núvia Pim Pam podràs trobar un estil diferenciat de la resta del mercat, ja que a simple vista poden semblar simples i lleugers, però creuen fermament que la màgia es trova en els detalls, que el vestit ha de ser un complement, i que sigui la núvia qui el llueixi, fent-la encara més la protagonista.

Des de Bèlgica, on van néixer, fins als Estats Units o Japó, també passa per  Barcelona, aprofita l’oportunitat i troba el vestit dels teus somnis en un Pim Pam!

NÚVIES ANTÓNVR

El vestit de la núvia és el gran protagonista d’un dia tant especial, blanca, radiant i espectacular, el centre de totes les mirades. Com trobar el vestit ideal pel dia més important de la teva vida? A Núvies AntónVR estan segurs de que el tenen.

Compten amb una botiga a Reus, Tarragona, on aconsellen núvies perquè trobin el vestit del seus somnis, un que sigui perfecte per elles, i que puguin lluir durant tot el casament.

Fabriquen i dissenyen vestits de núvia propis i personalitzats, si els de la botiga no son per a tu, ells mateixos t’el faran a mida. Així mateix tenen vestits per a dames d’honor i convidades, tant elegants com per la festa.

Una proposta fantástica en vestits de núvia i acompanyants a Reus!

 NOCES BOUTIQUE ATELIER

En un petit carreró del centre històric de Granollers, trobem Noces Boutique Atelier, una botiga dedicada a la núvia, on trobaràs el vestit ideal per al teu casament.

Ofereix un servei integral de vestuari i assessorament per a núvies i nuvis. Trobaràs, vestits de núvia de les marques més reconegudes com ara WHITE ONE, NICOLE MILANO, ST PATRICK, ST PATRICK COTURE, COLET i tots els complements que necessites, sabates, agulles, roba interior, vels… A més, també hi ha la possibilitat de dissenyar el teu vestit totalment a mida!

També ofereix una àmplia gamma de vestuari per a home amb les últimes tendències, avantguardistes i innovadores i una zona outlet on podreu trobar vestits i complements amb preus amb descomptes del 30 al 50%. Impressionant!

ROSER ROCHO HAIR & BEAUTY SALON

A l’Ametlla del Vallès, trobem el centre de bellesa Roser Rocho, un centre de bellesa on tenen molt clar que un dels imprescindibles al teu casament és el pentinat i el maquillatge nupcial. El teu cabell, maquillatge i vestit ha d’estar perfecte i impecable durant tot el dia del casament.

L’Equip de la Roser Rocho s’encarregarà de fer-ho realitat!

Respecte als pentinats, t’ofereixen tota mena de serveis tant per a tu com per a les teves acompanyants: color, balayage, metxes babylights, pentinats de tota mena, ondes, recollits, manicura i pedicura, maquillatge, lífting de pestanyes, dissenys de henna i laminat de celles.

Deixa’t assessorar per l’equip de ROSER ROCHO HAIR & BEAUTY SALON, i causa sensació i tendència el dia del teu casament. Un encert segur!

MIREIA BALAGUER

A Mireia Balaguer estan segurs de que trobaràs el vestit de núvia dels teus somnis, vestits que marquen època, tèndencia, o completament diferents a tot el que coneixes.

Les seves coleccions son la tendència de les nuvies a Catalunya, amb algunes molt conegudes com Musas, El Alma de Versalles, Princess of Baroque o In Town que han vestit a moltes núvies durant aquests anys.

La seva professionalitat i èxit de vendes contrasta amb el seu tracte proper, al teu costat des d’un primer moment per ajudar-te a trobar el millor vestit.

Amb el seu Atelier ubicat a Sant Boi de Llobregat, també confeccionen aquells vestits personalitzats, amb tots els detalls que sempre havies somiat. Un vestit a la teva mida, per a tu, per a que gaudeixis i llueixis més que mai al dia més especial de la teva vida.

MILA KUZMENKO JEWELRY

A Mila Kuzmenko Jewelry, trobaràs les aliances perfectes,  les que t’acompanyaran la resta de la teva vida.

Totes les aliances i joies de Mila Kuzmenlo són fetes a mà, i dissenyades per ella mateixa. Crearàs la vostra aliança des de zero i amb el disseny en 3D amb Jewelry Cad Dream, podràs veure com seran les aliances. Aquest sistema permet fer els canvis que necessitis fins a aconseguir l’aliança perfecta per a tu i la teva parella. 

També ofereix l’opció de transformar una joia antiga, per exemple les aliances dels teus avis i posar-les al dia, o bé transformar una joia que ja no utilitzis per poder-ne aprofitar l’or o pedres precioses.

Confia les joies més importants del casament a Mila Kumezko i llueix unes aliances úniques i especials com ho és la vostra relació de parella. ¡Genial!

NACHRIS CLAPÉS ESTILISTES

Deixa’t assessorar per centre de bellesa Nachris Clapés Estilistes de l’Ametlla del Vallès, un centre amb una llarga experiència pentinant i maquillant núvies i les seves acompanyants.

Ofereix un servei totalment personalitzat d’estilisme per a la núvia, sempre aconsellant-te, aquell tall, pentinat o recollit i maquillatge, que més s’adiu als teus trets físics, gustos, personalitat i vestit de núvia.

També, ofereixen manicures, pedicures, ungles de gel, i tractaments facials i corporals amb els quals estaràs radiant durant tot el dia del teu casament.

ESPAI LLAVINA PERRUQUERIA/ESTÈTICA/SPA

Com el mateix vestit de la núvia, el pentinat que portis també es convertirà en el centre de totes les mirades. És important estar tant radiant com preparada en aquest gran dia, i l’Espai Llavina, és la teva opció.

A l’Espai Llavina et prepararan per a aparèixer perfecta al dia del teu casament, amb una col·lecció infinita de pentinats, que t’oferiran després de tenir un pla personalitzat i a la teva mida, perquè el teu pentinat sigui únic!

Ofereixen tractaments d’estètica, facials i corporals, manicures i pedicures, maquillatge i depilacions. L’Spa és un altre dels serveis més especials amb els que compten, la seva Dutxa Vichy us ajudarà a relaxar-vos abans de començar amb el tractament al complet.

Si voleu lluir com mai el dia del vostre casament i recordar per sempre un pentinat i tractaments tan especials.